Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yoruldum be bitanemmm,yazlıklarla boğuşuyorum:)))Sen nasılsın yerleştinmi artık yeni evine?Elin nasıl geçmiştir inşallah

hadıyaaa yazlıkk temızleee ısım benım de varr sımdı sıraa yazlıga -geldııı yenı eve tasındıkk artıkk sefasını suruyoruz esımle sımdıkde balkondayız cay ıcıyoruzz beraberr muabbet edıyoruz bıyandanda sızın-le konsuuyorumm elım gectı hayatımm ama ge-cen gundee dıger elımı yaktımmm yıgenımee borekk yapıyordumm elımı fırında felaket yaktımm sımdıde onla ugrasıyorumm ne hıkmetsee ellerımee bu araalar b-ısıler oluoorr allahım benımı sınıyor anlamadımmm yanık ızı kesın kalır dıgerı geceer ama esım krem aldıı bakalımm

Oooofff canımm yaaaaa geçmiş olsun bi kurşunmu döktürsen bilemedim...Bide yarın ilk iş kantaron yağı al bitanemm yanık bölgeye bol bol sür emdikçe yeniden sür ne iz kalır ne acı..Benim geçen yaz bacaklarıma boydan boya kaynar su dökülmüştü hemen soğuk su tutup kantaron yağı sürdüm ne kabardı ne acıdı nede izi kaldı mükemmel birşey o bak aklında olsun bitanemmm

yaaaa aaa ıyıseee hemen alımm yaaa ızı kalmakktannsaaa ayyy cokk bunaldımmm walllaaa bırdee ıltıhap olduuu elımı asagı doru tutuncaaa zonklama yapıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…