Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlar ben yattımmm Allah rahatlık versinn iii gecelerrr hepinizeeee

yaaaa aaa ıyıseee hemen alımm yaaa ızı kalmakktannsaaa ayyy cokk bunaldımmm walllaaa bırdee ıltıhap olduuu elımı asagı doru tutuncaaa zonklama yapıyorrrr

Aslında ben yandığı an yapmıştım öyle ne kabardı ne iltihap oldu al ama sür mutlaka faydasını görürsün bitanemm

tamammm bıtanemmmmmm s-anada gecmıss olsunnn senın nıyee yandııı nasıl dokulduu su:26::26:

Geçensene yazın balkonda çay içiyorduk kuzenlerle git gel olmasın diye kuzenim çaycıyı masaya koydu sonra otururken masaya çarptı ben tam karşıdaydım çaydanlık olduğu gibi üzerime döküldü ben çığlık kıyamet banyoya koştum eşim hemen soğuk suyu açtı üzerimdekileri çıkardık aklıma hemen kantaron geldi sürdük yanmasını bile aldı anında sonrasında ne acıdı ne kabardı nede iz kaldı maşallah:))))

aaaa cokk gecmıssolsunn canımm sanadaaa ne zorrr yanıkk ısı yaaa allah kolaylıgımızı versınn boylee seylerdenn korusun ınsallahh

aaaa cokk gecmıssolsunn canımm sanadaaa ne zorrr yanıkk ısı yaaa allah kolaylıgımızı versınn boylee seylerdenn korusun ınsallahh

Aminnn bitanemmm,aslında bi keresinde kolumu yaktım ütü yaparken o zaman babam demişti kantaron sür diye:)))Onada bi adam söylemiş hatta vermiş babama o zaman sürmüştüm hiç izi bile kalmamıştı Allaha şükür.Ama bu çaydanlık en büyüğüydü.İyiki varmış evde kantaron yağım..
Kızlaaar sizde bulundurun evlerinizde cidden çok yararlı bir yağ yanıklarda üzerine tanımıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…