- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.981
Allah sukur iyiyim canim sen nasilsin
evet 1000 msaja birayda 1000 mesaj yazmis olcam maasallah baana
Aminnn bitanemmm,aslında bi keresinde kolumu yaktım ütü yaparken o zaman babam demişti kantaron sür diye:)))Onada bi adam söylemiş hatta vermiş babama o zaman sürmüştüm hiç izi bile kalmamıştı Allaha şükür.Ama bu çaydanlık en büyüğüydü.İyiki varmış evde kantaron yağım..
Kızlaaar sizde bulundurun evlerinizde cidden çok yararlı bir yağ yanıklarda üzerine tanımıyorum...
Görmedi galiba habibtemm beni(((
kizlar benimde cikmam lazim iyi geceler tatili ruyalar
habıbteemmm sende baya yerını yakmısınnn benımm gıbııı ne bu yanıklardan cektıgımızzzzzz
anaaa herkesslerrr gıtmıssssssssss bı habıbtemm le ben kalmsımmmmmıkı lafın belını kıralımm demıstımmm
Biraz hızlı yapıyorum galiba:)))Bide fırın tepsisini çıplak el tutmuştum unutmuşum:)))
Evet yaaa gitti herkescikler((Yasak habiptemde geleydi iyiydi özledim beyaaaa
olabuluuu habıbtemmm aynennn bende oleyımmm panık ataklık var bende bıdee bı ısee baslarsam hemen bıtırım dıyee ugrasıyorummm hızlı gıden atınn .... seyıı tez dusermıs derler yaa aynen o hesap benımkısıdeeeama ısdeee yanlıs s
edamm gel yamacima seni düz hesap yapmaliyim bu geceanaaa herkesslerrr gıtmıssssssssss bı habıbtemm le ben kalmsımmmmmıkı lafın belını kıralımm demıstımmm
Evet yaaa gitti herkescikler((Yasak habiptemde geleydi iyiydi özledim beyaaaa
habibtemmmmmmm
moremin müsade ettigi saat zamanim vaa sizle gecirimm bu zamaniiii
Ayy bugün kimi anıyorsak geliyor hemen ne güzel ya:)))
İyi insan habbtemm adının üstüne geldin hemen nasılsın özledim çoook
edamm gel yamacima seni düz hesap yapmaliyim bu gecekalpcige az kaldii dayan ksicemmmmm
geldim habbitem survivorum bitti mutfakimi topladim geldim ancakkkkkk bu zamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?