- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.001
olablırrrr tatlımm gorse selam vermeden gıtmezdıı habıbteeem
Ooooh ellerine sağlık habibtemmm,ben geldim sen gittin yaaa((
geldımmmmmmmmm bıtanemmmmmmm geldımmmmm osledımmmm senııı gell opımmmmmm koklımmmmmmmhosgeldınnnnnnnnnnnn
anagörmedim kiscelerim nazaman olmuss
son girdigimdemiama geldigimde topik bostu bi loorim iy geceler demissss bende ona iy gecelerrrrr dedimmm sonram gidiyorum survivor bitmedi yazmistim:26:sonramda cikis aldimm gittimmm
habıbtemmm habıbtee hancekım tam gelmıss sende ustunee cıkmısın bende dedımm habıbte yasakımm senı gorsee sana selam vermeden cıkmazdı
sarilalim edammmmm edamm durma kiscem yaz yap biseylerrrrrrrrr
Yok habibtemm silom orjinal haliyle duruyor:)))Buna bayıldım ben serseri bide dil çıkarmış:))))hancekim habbitem resimdeki kedi kiminnnnnnsilo degil bu kedi yosam boyattirdinmi siloyuuu
İşte bak o yazının altına ben geldiiiiimmm yazmıştım,sonra sen kimsecikler yok topikte dedin gittin habibteemm
Yok habibtemm silom orjinal haliyle duruyor:)))Buna bayıldım ben serseri bide dil çıkarmış:))))
Yok habibtemm silom orjinal haliyle duruyor:)))Buna bayıldım ben serseri bide dil çıkarmış:))))
habıbtemmmm wallaa doruuu bı netım olsa kımse benı tutamıcakk da doru bı netımm yokk telden baglanıyorum ancak bukadaaa oluoooo sınırden oluyorumm ttneteeee pffffffff
anaaa ben onuuuu gercekkk sanmamıstımmmm gercekmı ooooo hancekımmmm
yasakımmmmm erhan mııı elendıı
valalmi habbitemmnasi yani ama bu kedii koyu sariii bide dil cikarmis silo yaparmiki öyle seylerrrrrr fotoflas degilmi bu resimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?