Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ooooh ellerine sağlık habibtemmm,ben geldim sen gittin yaaa((

son girdigimdemi ama geldigimde topik bostu bi loorim iy geceler demissssbende ona iy gecelerrrrr dedimmm sonram gidiyorum survivor bitmedi yazmistim:26:sonramda cikis aldimm gittimmm

hancekim habbitem resimdeki kedi kiminnnnnnsilo degil bu kedi yosam boyattirdinmi siloyuuu

son girdigimdemi ama geldigimde topik bostu bi loorim iy geceler demissssbende ona iy gecelerrrrr dedimmm sonram gidiyorum survivor bitmedi yazmistim:26:sonramda cikis aldimm gittimmm

İşte bak o yazının altına ben geldiiiiimmm yazmıştım,sonra sen kimsecikler yok topikte dedin gittin habibteemm

Yok habibtemm silom orjinal haliyle duruyor:)))Buna bayıldım ben serseri bide dil çıkarmış:))))

valalmi habbitemmnasi yani ama bu kedii koyu sariiibide dil cikarmis silo yaparmiki öyle seylerrrrrrfotoflas degilmi bu resimmmm

habıbtemmmm wallaa doruuu bı netım olsa kımse benı tutamıcakk da doru bı netımm yokk telden baglanıyorum ancak bukadaaa oluoooo sınırden oluyorumm ttneteeee pffffffff

teldemisinnyine iysin edam tel zordur yine hizli yaziyonnndoru simcik net olsaydi gündüzde gelirdin coktan 5 kalpcik olurdunnneyse az kaldiii

valalmi habbitemmnasi yani ama bu kedii koyu sariiibide dil cikarmis silo yaparmiki öyle seylerrrrrrfotoflas degilmi bu resimmmm

Kahverengi habibtemm bunun rengi,ama ben bunu netten buldum:))Bazen siloda yalanırken kalıyo dili dışarda bununda öyle olmuş olabilir:)))Yaa sen hiç gördünmü kahverengi kedi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…