- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.541
ooooooo daha çoook var benim uyku geldi
he yaw gülecim sen biliyorsun zatenn birde nasıl hastaydım biliyorsun aynen öyle bahanesi işin
hoşbulduk cnm nasılsın ya bnm gögsüm hala sıkınca bildigin yeşil iltihap gbi akıyo gecmedi incir kürünüde bırakalı 4 gün oldu ama onun devamıdır cnm sence hala gelen süt gbi şey
hoşgelmişsennn
senmidin bugün yasin dağıtan hatun
hosgeldin ipekimmmm
doru yine kaynattikkkk valla topik kalabalik oluyooo öyle oluncada kaynatiyozzzz
size doyum olmaz ama ben gidiyom artıkın uyuyamazsam gelirim yine
yaw zaten bu günü kasdetmedimm simdiden cok yazalimki bi kac gün icinde yiyelimm garpuzlari
:) çok hoş buldum ne diyim
evet o hatun tam da ben oluyorum canım
Yaww maşallah ben geldim yazdım bidaha kendi mesajımı göremedim sayfalr almış gitmiiişşş
yaw zaten bu günü kasdetmedimm simdiden cok yazalimki bi kac gün icinde yiyelimm garpuzlari
yavvv dayanamıyorum çook uykum:84::84::84::84::84:
:83: var yarın görüşürüz artık
evet o hatun tam da ben oluyorum canım
Yaww maşallah ben geldim yazdım bidaha kendi mesajımı göremedim sayfalr almış gitmiiişşş
prolaktinin yükselmis gulecimm.iyi etmissin biraktigina kürü....maydonoz ,havuc dereotu ne yeme onlarda yükseltiyo cünkü.dahada gelemye devam ederse bi dr git bence:26:
yavvv dayanamıyorum çook uykum:84::84::84::84::84:
:83: var yarın görüşürüz artık
bu mevsim de insanın aklına karpuz sokulur mu yaaa
evde yaptım 19u adet günümdü 20.sinin sabahı yaptım baya koyuydu sonrada hemen kan testine gittim 743. çıktı bugünde verdim 1909 çıktı doktoru aradım güzel dedi burdaki kızlara sordum 2. katı olması iyiymiş verhasıl böyle darısı başınıza kuzucum en kısa süreden Rabbim nasip etsin şu cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim duysun sesimi..amin aminnbilmem mi cnm öksürükten mahvolmuştun ilaç kullanmadın ama bak sanki içine dogdu
sen evde mi yaptın testini cnm kan verdin mi ?
ben okudum senin yasini allah kabul etsin inş
üfffff prolaktın diosun he kendi kendine düşer mi acaba ztn 4 gün yaptım kürü böle süt baslayınca bıraktım ama gecmedi klomende kullanıyorum bn bu ay bugn bitti pazartesi dr gitcem zati sorarım artk ona inş düşer puffffff
evde yaptım 19u adet günümdü 20.sinin sabahı yaptım baya koyuydu sonrada hemen kan testine gittim 743. çıktı bugünde verdim 1909 çıktı doktoru aradım güzel dedi burdaki kızlara sordum 2. katı olması iyiymiş verhasıl böyle darısı başınıza kuzucum en kısa süreden Rabbim nasip etsin şu cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim duysun sesimi..amin aminn
istediğini de kuzucum
insalalh cok yüksek degildir kendiligindende inebilirrrr hapa gerek kalmadannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?