Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşbulduk cnm nasılsın ya bnm gögsüm hala sıkınca bildigin yeşil iltihap gbi akıyo gecmedi incir kürünüde bırakalı 4 gün oldu ama onun devamıdır cnm sence hala gelen süt gbi şey

prolaktinin yükselmis gulecimm.iyi etmissin biraktigina kürü....maydonoz ,havuc dereotu ne yeme onlarda yükseltiyo cünkü.dahada gelemye devam ederse bi dr git bence:26:

prolaktinin yükselmis gulecimm.iyi etmissin biraktigina kürü....maydonoz ,havuc dereotu ne yeme onlarda yükseltiyo cünkü.dahada gelemye devam ederse bi dr git bence:26:

üfffff prolaktın diosun he kendi kendine düşer mi acaba ztn 4 gün yaptım kürü böle süt baslayınca bıraktım ama gecmedi klomende kullanıyorum bn bu ay bugn bitti pazartesi dr gitcem zati sorarım artk ona inş düşer puffffff

bilmem mi cnm öksürükten mahvolmuştun ilaç kullanmadın ama bak sanki içine dogdu
sen evde mi yaptın testini cnm kan verdin mi ?
evde yaptım 19u adet günümdü 20.sinin sabahı yaptım baya koyuydu sonrada hemen kan testine gittim 743. çıktı bugünde verdim 1909 çıktı doktoru aradım güzel dedi burdaki kızlara sordum 2. katı olması iyiymiş verhasıl böyle darısı başınıza kuzucum en kısa süreden Rabbim nasip etsin şu cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim duysun sesimi..amin aminn

:) çok hoş buldum ne diyim

istediğini de kuzucum

ilhannaz ve diğer hatunlardan gelen giden olursa benden çoook selam söyleyin saygılarımla kızlar

insalalh cok yüksek degildir kendiligindende inebilirrrr hapa gerek kalmadannn

Allah hayırlı uğurlu etsin, şıp diye kucağına gelsin inşallah :) diyorum o zaman istediğimi dedim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…