- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.561
slmmmmmmmmmmm kızlar mesajlara bakıyordum silkeleme falan yapan var mı gerçekten :)
Allah hayırlı uğurlu etsin, şıp diye kucağına gelsin inşallah :) diyorum o zaman istediğimi dedim işte
prolaktının düşük olması için sıkıntı stresden uzak olman lazım qüleç . benımde yuksek cunku
prolaktının düşük olması için sıkıntı stresden uzak olman lazım qüleç . benımde yuksek cunku
oyyy kubanee sagolasın rabbim hemen sizleride peşime taksın inşallahh
slmmmmmmmmmmm kızlar mesajlara bakıyordum silkeleme falan yapan var mı gerçekten :)
doru streste cok etkiliyo prolaktiniiyaw benim ilk hamileligimde iki hafta öncesinde süt gibi bisey gelmisti doktora muayene gitmistim söyledim pek üstünde durmadi vala o ay hamile kaldimm. bende engellemedi hamileligi bidahada hic öyle süt ne gelmedii
karabibercim senin de mi yüksekti prolaktin .( aralık ayında benm de yüksekti ilaç kullandım
düştüydü ama şimdi kaç haftadır adet olamyrum öyle stres oldum ki inşalah yükselmemiştir
valla topigi bilem var hamile kalmislar bi yöntemle
ipekcim stres kesınlıkle yapma fena etkılıyor benım aşırı yuksek deqıl 20 falandı ama benım kuzenın baya yuksekdı ve beynınde kıs olusmaya basladı ve hamıle kalırsa ölürmüş . 15 yıldır cocuqu yok artık umıdı kesdıler rabbıme bırakdılar herseyı
hoşgeldin canımsın sen nasılsın...
kizlar kalan islerimide yapim öyle gelimm
ipekcim stres kesınlıkle yapma fena etkılıyor benım aşırı yuksek deqıl 20 falandı ama benım kuzenın baya yuksekdı ve beynınde kıs olusmaya basladı ve hamıle kalırsa ölürmüş . 15 yıldır cocuqu yok artık umıdı kesdıler rabbıme bırakdılar herseyı
hoşbulduk iyiyim sen nasılsın maşallah değerin iyi çok sevindim inş hep iyi olcak canım.Valla işte
nasırım olmasaydı daha iyi olurdum bugün adetin 11. günü yumurtlamayı nasıl anlayabilirim ateş ölçen varmış hiç yaptın mı?
canım geçmiş olsun nasır işi zor yaw
ben 14. gün baya bi yumurta akı kıvamında akıntı görüyorum öyle anlıyorum..(bu arada herkes bu akıntıyı görecek diye birşey yok akıntı olmadanda yumurta çatlar)
ateş ölçmedim ama bu ay sürekli ateşim varmış gibi hissediyordum hamile kalınca öyle oluyormuş
kuzucum bence bu 1haftayı çok iyi degerlendir..
güzel hanımlar ateşle yumurta takip eden oldumu acaba denesem mi yanıltmaz dimi? hepinize öpücük şu hoplayan zıplayan resimleri koyamıyom nasıl oluyorrrr bi anlatın hele
güzel hanımlar ateşle yumurta takip eden oldumu acaba denesem mi yanıltmaz dimi? hepinize öpücük şu hoplayan zıplayan resimleri koyamıyom nasıl oluyorrrr bi anlatın hele
canım öyle valla geçen ay ateşim hep vardı ama üşütmaden hala rahatsızım herif de hastalandı bakalım nasıl değerlendirecez zaten pek umudum yok benim bunalım haftaya başlar oldumu olmadımı acaba diye içim daralıyor velhasıl neyse bugün cuma haftasonu dinlenmek ii gelir inşallah sen çalışıyon mu aman dikkat et.
canım ben yapmadım bilemiyorum o yüzden :26: ben ovulasyon testi denemiştim bi zamanlar ..
idrarda bakıyosun, içinde 5 tane oluyo mesela 10. günden itibaren akşamları aynı saatte yapysun
çift çizgiyi görürsen kocayıgetirip
ateş ölçümü çok hassas olmalı yarım dereceden nasıl anlayalım ki yani :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?