Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

prolaktının düşük olması için sıkıntı stresden uzak olman lazım qüleç . benımde yuksek cunku

doru streste cok etkiliyo prolaktiniiyaw benim ilk hamileligimde iki hafta öncesinde süt gibi bisey gelmisti doktora muayene gitmistim söyledim pek üstünde durmadi valla o ay hamile kaldimm. bende engellemedi hamileligibidahada hic öyle süt ne gelmedii

Son düzenleme:

karabibercim senin de mi yüksekti prolaktin .( aralık ayında benm de yüksekti ilaç kullandım
düştüydü ama şimdi kaç haftadır adet olamyrum öyle stres oldum ki inşalah yükselmemiştir

ipekcim stres kesınlıkle yapma fena etkılıyor benım aşırı yuksek deqıl 20 falandı ama benım kuzenın baya yuksekdı ve beynınde kıs olusmaya basladı ve hamıle kalırsa ölürmüş . 15 yıldır cocuqu yok artık umıdı kesdıler rabbıme bırakdılar herseyı

ne diyosuunnn çok üzüldüm rabbim şifa versin, hayırla nasip etsin inşallah ..
20 zaten yüksek sayılmıyoki ama ??

Rabbim yardımcısı olsun

güzel hanımlar ateşle yumurta takip eden oldumu acaba denesem mi yanıltmaz dimi? hepinize öpücük şu hoplayan zıplayan resimleri koyamıyom nasıl oluyorrrr bi anlatın hele

canım geçmiş olsun nasır işi zor yaw
ben 14. gün baya bi yumurta akı kıvamında akıntı görüyorum öyle anlıyorum..(bu arada herkes bu akıntıyı görecek diye birşey yok akıntı olmadanda yumurta çatlar)
ateş ölçmedim ama bu ay sürekli ateşim varmış gibi hissediyordum hamile kalınca öyle oluyormuş
kuzucum bence bu 1haftayı çok iyi degerlendir..

canım öyle valla geçen ay ateşim hep vardı ama üşütmaden hala rahatsızım herif de hastalandı bakalım nasıl değerlendirecez zaten pek umudum yok benim bunalım haftaya başlar oldumu olmadımı acaba diye içim daralıyor velhasıl neyse bugün cuma haftasonu dinlenmek ii gelir inşallah sen çalışıyon mu aman dikkat et.

güzel hanımlar ateşle yumurta takip eden oldumu acaba denesem mi yanıltmaz dimi? hepinize öpücük şu hoplayan zıplayan resimleri koyamıyom nasıl oluyorrrr bi anlatın hele

canım kullanıcı kontrol paneline gir sol tarafta ayarlarımda seçenekleri düzenle var ordan çeşitli seçenekler kısmındadandan Mesaj Editörü:bölümünde standar editörü tıkla düzelir..

canım ben yapmadım bilemiyorum o yüzden :26: ben ovulasyon testi denemiştim bi zamanlar ..
idrarda bakıyosun, içinde 5 tane oluyo mesela 10. günden itibaren akşamları aynı saatte yapysun
çift çizgiyi görürsen kocayı getirip
ateş ölçümü çok hassas olmalı yarım dereceden nasıl anlayalım ki yani :44::44::44:

canım sakın umudunu yitirme bende hastaydım hemde acilliktim sabahlara kadar öksürüyordum inan umutsuzluk yok bende sen gibiydim inan yok olmaz hastayım diye ama rabbim ol deyince ne haddimize..

kocişleri yakalayıp yakalayıp çarpmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…