- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.581
aaa o ses melekin miydi.....Ben de şimdi çıkıp camdan bakçaktım kimki bu diye........
kizlar 100 tane okudum ben Allah kabul etsin ipegim yasininide okudum Rabbim kabul etsinn insallah
amin canım benim ağzına sağlık eder inşallah hele ki senin okuduğun çok makbûldür şimdi
ben hamişleri başbaşa bırakıym bari
iyi geceler hepinize, yarın görüşürüz inşallah, hamişler kendinize çok dikkat edin lütfen
diğer hatun kişilere de Allah rahatlık versin, yarın ola hayr ola inşallah hepimiz için
nunummmmmm hosbuldukkkkknasill gidiyooo?
merhaba kızlar nasılsınız 5haftalık hamileyim
merhaba kızlar nasılsınız 5haftalık hamileyim
başka kimlarr hamileymiş bakıyım
canım merhaba bizde seni bekledik hep merak ettik tüm kızlar seni soruyordu hayırlı olsun kuzucum bhcg kaç çıktııı
hoşbulduk kuzum eh işte yaw çok yorgun ve halsizim ve mide ağrılarım var ve ağzımın tadı yok hiç senin mercimek ne alemde..bu arada buğün test yaptırdım gene 1909 çıktı sence nasıl ilki 743 , 1 gün geçikme..
benim kitabimdada ayni senin dedigin gibi yaziyobaktim namazda yazmiyo
ozaman senin yazdigin kuralara uyalimm. duasini namazini insalalhh nuarinim yapacak cuma günü ..tamamai ilhananzimmmmm ikimiz gelen kizlara hep söyleyelim bu kurallariiiiikibleye doru okunacakmis ilk basta euzü cekip sonra okumaya devam edecekmisizzzzz bu kurallara uyalimm
hayirli ugurlu olsunnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?