- 18 Mart 2012
- 1.340
- 13
- 158
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.261
simdilik cikiyorum, iyi aksamlarrrr
canım benim profilime gir albümler yazıyor
iyi etmissinnnherifin nirde gelmedimi daha
hayırlı olsun canım hamileymişsin sağlıcakla doğsun inşallah bende 1aylık hamileyim
iş te canım ya 12:30 gelicek o saate kadar takılayım sizinle dedim
canım testin sonucu nasıl ben 2 gündür gelemedimde merakta ettim umarım sevindirici haberlern vardır
baya gec geliyomusss incinurumm olsun hayirlisi olsun hersey gecim icinn
kuzucugun olunca onla vakit gecirirsinnn
hayırlı olsun canım kalp kalbe karşıymış bende tahlil sonucunu sormuştum hayırlı olsun bitanemmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayatım
effeettt yıaa bi olsada oylansak bebişimleeeeeeeee valla kocişkonu papuc dama gider
canım ben 100 tane okudum allahım kabul etsin inş.........merhabalarr canlarr hayılrı akşamlarınız olsunnnyeni geldim dahaa maşallahh ne kada çokk yazmışınızzz okuyamamdım eklencek yada okudum dşen vamı rüyam söledi 1 kişi ekliorumm duamıza Allah kabul etsinn inş.. varsa ekliimm hemencikkk
merhabalarr canlarr hayılrı akşamlarınız olsunnnyeni geldim dahaa maşallahh ne kada çokk yazmışınızzz okuyamamdım eklencek yada okudum dşen vamı rüyam söledi 1 kişi ekliorumm duamıza Allah kabul etsinn inş.. varsa ekliimm hemencikkk
canım ben 100 tane okudum allahım kabul etsin inş.........
agzina saglik rabbim kabul eder insalalhhhhhhhhhhhhhhhh
kılzar kızlarrr ıyı gecelerrr noruyonuzzzzz bakemmm yasak hayalım sen dua falan demıstın onu soramadım neydı oo anlatırmısın balım 3 gundur olmamanın zararları
canım ya alt yazıyı nasıl yaptın esinle evlikik tarihi birde çocuğumun doğacagı tarih onları yapıyorum olmuyor ya nasıl yapacam
canım ben 100 tane okudum allahım kabul etsin inş.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?