Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlı olsun canım hamileymişsin sağlıcakla doğsun inşallah bende 1aylık hamileyim

hayırlı olsun canım kalp kalbe karşıymış bende tahlil sonucunu sormuştum hayırlı olsun bitanemmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayatım

canım testin sonucu nasıl ben 2 gündür gelemedimde merakta ettim umarım sevindirici haberlern vardır

1aylık hamileyim canım kan testi yapmışlardı bir sorun varmış kan testinin yüzdeleri çıkmadı düşük ama demişti birdaha kan testi yaptırmadım ya

hayırlı olsun canım kalp kalbe karşıymış bende tahlil sonucunu sormuştum hayırlı olsun bitanemmm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayatım

canım ya alt yazıyı nasıl yaptın esinle evlikik tarihi birde çocuğumun doğacagı tarih onları yapıyorum olmuyor ya nasıl yapacam

merhabalarr canlarr hayılrı akşamlarınız olsunnn yeni geldim dahaa maşallahh ne kada çokk yazmışınızzz okuyamamdım eklencek yada okudum dşen vamı rüyam söledi 1 kişi ekliorumm duamıza Allah kabul etsinn inş.. varsa ekliimm hemencikkk

kılzar kızlarrr ıyı gecelerrr noruyonuzzzzz bakemmm yasak hayalım sen dua falan demıstın onu soramadım neydı oo anlatırmısın balım 3 gundur olmamanın zararları

canım ben 100 tane okudum allahım kabul etsin inş.........

hosgeldin yaw gel nerdesin gözüm yollarda kaldi kelebemmmmmmmmmmmm

vala ben bi ruyanin dedigini biliyommm baskada yok galiba ilhannanzimmmm:44::44::44::44:

kızlar ben başladım okumaya sizde okuyun derim allah dualarımızı kabul etsin inş.........amiiiiiiiiiiiiiiin
1.gün 50 kere
2.gün 170 kere
3.gün 220kere
4.gün 313 kere
5.gün 50 kere
6.gün 170 kere
7.gün 313 kere
ayetel kürsi okunacak
gece 11den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde okunacak,tercihen yatsı namazından sonra okunmalıdır
mutlaka inanarak ve ne eksik ne fazla okunmalıdır...
çok etkilidir gereksiz önemsiz sebeb için okunması kul hakkına girer
bakmak isterseniz dualarımız sizinle
evlat sahibi olmak isteyenler beraber dua edelimmi topiğinde 959 .sayfa.......

kılzar kızlarrr ıyı gecelerrr noruyonuzzzzz bakemmm yasak hayalım sen dua falan demıstın onu soramadım neydı oo anlatırmısın balım 3 gundur olmamanın zararları

edamm salati tefriciyeye basladikkk galiba su an 20 kisiyizzztam 4444 tane okuycaz ne eksik ne fazla olacakk.katilmak istersen illhannazimiza adini yazdir .önce bi 100 tane okursunnn eksik olursa sonra hepimiz paylasir tamamlarizzzzsonunda dua eden herkese dua edilecek inslalahhhh

canım ya alt yazıyı nasıl yaptın esinle evlikik tarihi birde çocuğumun doğacagı tarih onları yapıyorum olmuyor ya nasıl yapacam

kullanıcı kontrol paneline gir bitanemmm profilini düzenleden yapabilirsin canıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…