- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.281
amin yasakım aminnnnnnnnnn
merhabalarr canlarr hayılrı akşamlarınız olsunnnYeni geldim dahaa maşallahh ne kada çokk yazmışınızzz Okuyamamdım eklencek yada okudum dşen vamı rüyam söledi 1 kişi ekliorumm duamıza allah kabul etsinn inş.. Varsa ekliimm hemencikkk
edamm salati tefriciyeye basladikkk galiba su an 20 kisiyizzztam 4444 tane okuycaz ne eksik ne fazla olacakk.katilmak istersen illhannazimiza adini yazdir .önce bi 100 tane okursunnn eksik olursa sonra hepimiz paylasir tamamlarizzzz sonunda dua eden herkese dua edilecek inslalahhhh
yüğreğine sağlıkk melekimm istermisn 100 daha okumak isteğe bağlı yazyozzz
kullanıcı kontrol paneline gir bitanemmm profilini düzenleden yapabilirsin canıımmm
tmm balımm yazsınlar benıdee ılhanızımmmm nırdesınnnn balımmmmmmmmmmmmbebısımız olsun da hersy yaparızz yeterkı olsn
edamm salati tefriciyeye basladikkk galiba su an 20 kisiyizzztam 4444 tane okuycaz ne eksik ne fazla olacakk.katilmak istersen illhannazimiza adini yazdir .önce bi 100 tane okursunnn eksik olursa sonra hepimiz paylasir tamamlarizzzz sonunda dua eden herkese dua edilecek inslalahhhh
yapıyordum olmuyordu aralarına nokta yerine cizgi olacakmış meğer
yasakım peki meleimden başka okdumm dien vamııgözden kaçırmıyım üzülürüm çokkk
ilhannazimmmm lütfen edayida al listeye maslalahh sayimiz baya cogaldiii
edammm simdi ne okuyacagini nasi okuyacagini yazacammm
tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...
rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
**Bir defada euzu besmele çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...
yapıyordum olmuyordu aralarına nokta yerine cizgi olacakmış meğer
Allah kabull etsin EdAaaAaaAA mmmmhemen yazdımmm koycam şimdi yeni listeyii
kızlar allah hepimize böyle güzel tatlı evlat versin............
kızlar allah hepimize böyle güzel tatlı evlat versin............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?