- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.761
evet habibtemmm bir kizim varrrr ellerinden operDoğ
doğrusun canım ne kadar kalacaksın tek çocukmu vardı senin bide yaş kaç
Aminnn inşallahdarisi sana melekimeeeee zeynebimee firuzeye hancekimeeee insallllahhhhhhhh
Ayyy ne güzel maşallahevet habibtemmmm nuarin hamileeeee hizli cikti masalllah
Kuzum yerim onu ben öptüm yanaklarından bende 26 yaşındayım bebişim 13 aylıkevet habibtemmm bir kizim varrrr ellerinden oper
ne kadar kalacagim belli degil isteeeeee sinir oluyorumm hayatimin duzensizligiden
benim yas 27 kizimi soruyorsan daha 19 aylik
haydi haydi szden de iyi haber alir halaylar cilginlar gibi dans ederizzzz surdaaaaAyyy ne güzel maşallah
ssagollll casnimsinnn allahj senin evladini da sana bagislasinnnnnnKuzum yerim onu ben öptüm yanaklarından bende 26 yaşındayım bebişim 13 aylık
İnşallahhhhhaydi haydi szden de iyi haber alir halaylar cilginlar gibi dans ederizzzz surdaaaa
Emir durmuyomus ondan gelemiyoyasakimmmmm hic gorunmedi bugun yaa
Ayyy inşallah yaaa o günlerde gelcekkkkhaydi haydi szden de iyi haber alir halaylar cilginlar gibi dans ederizzzz surdaaaa
Aminnn cümlemizinssagollll casnimsinnn allahj senin evladini da sana bagislasinnnnnn
abla de bana senden buyugum habibte abla olarim ben
gellll opecemmmm senjiiiii
Aminnn cümlemizinAblamsınnn canımmsınn habibtemm
Habibtem.geçmiş sayfada bişey sordum.görmedin
sor tekra bakimmm gormmemiisim sanirimmm cnmHabibtem.geçmiş sayfada bişey sordum.görmedin
Tamamsor tekra bakimmm gormmemiisim sanirimmm cnm
cevap verdimmm habibtemmm ama tekrar cevap vereyimmmmmTamam
Habibtem sen normalde de tesettürlü müsün yoksa orda kanun diye mi çarşaf giyiyosun. Merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?