- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.821
benide miBnde yemiombundan sonra yasakim kimi uygun gorurse onu gistircam
Süpersin melekimmmm,elciklerin dert görmesin harika olmuş,ben herdaim içebilirim kahveyi hiiiç hayır demem çok teşekkür ederim
Kahveni tepsiden alıyordum melekim burdayım mmmmm nasılda güzel olmuş varya mmmmmmsana gayfe yapmıştımnere gittin
Süpersin melekimmmm,elciklerin dert görmesin harika olmuş,ben herdaim içebilirim kahveyi hiiiç hayır demem çok teşekkür ederim
afiyet olsun canımKahveni tepsiden alıyordum melekim burdayım mmmmm nasılda güzel olmuş varya mmmmmm
KAHVE KANSER İLACI
JAPON bilim adamlarının yaptığı bir araştırmada, günde üç fincan ya da daha fazla kahve içmenin, kadınlarda kalın bağırsak kanseri riskini yarı yarıya azaltabileceği ortaya kondu.
Tokyo Ulusal Kanser Merkezi'nde, 96 bini aşkın kadın ve erkekle ilgili verilerin incelenmesiyle yapılan çalışmada, yeşil çay tüketmekle kalın bağırsak kanserini önleme arasında bir bağlantı bulunamadı.
Araştırmada, diyet ve egzersiz gibi faktörler de göz önünde tutularak, günde üç ya da daha fazla kahve içen kadınların, hiç kahve içmeyenlere göre kalın bağırsak kanserine yakalanma riskinin yarı yarıya azaldığı kaydedildi
aaa gerçekmiSenin yolladığın resim açılmamıştı üstüne tıklayınca bu yazı çıktı melekim
afiyet olsun canımbeğendiğine sevindim
aaa gerçekmiama bende resim çıkıyo
neyse buda faydalı bi bilgi
Utanışını yirim senin
ben sevmemSonrasında çıktı resim,ama resmin üstüne tıklayınca bu yazı çıktı.Kesinlikle faydalı bilgi ama sekersiz içilmeli türk kahvesi faydasını görebilmek için
Ben bazen sayamıyorum bile kaç fincan içtiğimi evde büyük kupalarla içerdim şimdi minnacık fincanlarlaben sevmemkırk yılda bir içerim
ama mutlaka faydalıdır
Gecmiste gordum ben yuz vermedimn bana ama baska kizlara yuz vermissinseni bi kere gistirim didim ama yaptrmadim baska kizlara yaptrdin
Ben bazen sayamıyorum bile kaç fincan içtiğimi evde büyük kupalarla içerdim şimdi minnacık fincanlarla
Nohut barbun ya yada yesil mercimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?