Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

15 mart canım ya inşallah gelmezde emirimi alırım kucağıma.yoksa rahime kamerayla bakacak dr

ayy onun icinmi emir nickin.benimde en sevdigim isim

benimde bi gün oglum olursa koyarim belkim

yaw ben kamerayla baktirdim sükür bisey cikmadi

bosuna ne kendini ne bebisin üzme ama dr kiziyorum insan bi alttan bakardi üstten bakarak insanlari korkutuyo uyuz seyy

ne biliyim işte :)) yok yok sizlerin sayesinde daha iyiyim hayalim

şimdi yapsam çıkmayabilir canım 6 gün var bata beklemek zorundayım bende sabırsızlanıyorum ama yapcak bişey yok

aman zikzak aman bekle hatta 3-4 gün geçsin adetin öyle yap :) hatta kan testi yaptır canım

bekliyorum ben haftaya perşembeye geliyo bat ptesiye kadar beklerim adetim gelmezse tabi:26:

ne biliyim işte :)) yok yok sizlerin sayesinde daha iyiyim hayalim

aman zikzak aman bekle hatta 3-4 gün geçsin adetin öyle yap :) hatta kan testi yaptır canım

rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinn inslaalhh findigimizdan iyi haber gelcek inaniyorum ben bunaa

bencee buu topluu okumaa işi biraz uzun sürecek gibii aslındaa herkess kendisii içinn 41 tanee okusaa 41 gündee biterr en sondaa topluu güzel bir duaa yaparr bii arkadaşımızz yoksaa böylee 141 gündee bitmeyecek gibi bencee yolun başındayken değiştire bilirizz

kızlar durun ben de bi içimi dökeyim de ondan sonra çıkayım docamın gelme saati yaklaştı
hepinize iyi akşamlar :) güzel haberler almak ve vermek üzere 52: 66: 66: :119::119: :119: :119: :119: :122: :122: :122: :122: :122:

söyle nasi cikti zeynebimnurummm:26::26::26::26:

iltihapp varmışş o engelliyomuşşş birdee süt hormonu varya prolaktın o yüksek çıktıı odaa engeller dedii doktorr buayy korunun tedavii yapalım dediii

hemen geçermii acabaa rahımdekii yara için küçük birşeyyy demişti iltihaptaa çok değildirr inşallahh senin bi fikrin varmıı yasağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…