- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #15.841
kızlar durun ben de bi içimi dökeyim de ondan sonra çıkayım docamın gelme saati yaklaştı
hepinize iyi akşamlar :) güzel haberler almak ve vermek üzere52: 66: 66: :119::119: :119: :119: :119: :122: :122: :122: :122: :122:
iltihapp varmışş o engelliyomuşşş birdee süt hormonu varya prolaktın o yüksek çıktıı odaa engeller dedii doktorr buayy korunun tedavii yapalım dediii
hemen geçermii acabaa rahımdekii yara için küçük birşeyyy demişti iltihaptaa çok değildirr inşallahh senin bi fikrin varmıı yasağımm
yok qıtmem quzum daha dedım ya daha aılesı ıle ıclı dıslı olamadık sıkıntılardan dolayı . 1 yıl susacam aama ben ondan sonra yapcakları bılıyorumm
yawrukusum iltihap kolay antibiotik ne verir prolaktin bu ara herkeste yüksek cikiyo onunda hapi var onla düsürüp cok kisi hemen hamile kaliyo...sen merek etme bunlar hep tedavisi olan seylerr..dr bu ay korunun dediyse korunun .tedavin olsun yine inslaah denemeler baslarr..sen maydonoz dereotu havuc incir yeme sakin bu aralar onlar prolaktini yükseltiyo...aama vala kafana co ktakma bunlari prolaktin hep stresten oluyo.....yeterk irabbim dermensiz dert vermesin bunlar hep cözümü olan seylerr...
bencee buu topluu okumaa işi biraz uzun sürecek gibii aslındaa herkess kendisii içinn 41 tanee okusaa 41 gündee biterr en sondaa topluu güzel bir duaa yaparr bii arkadaşımızz yoksaa böylee 141 gündee bitmeyecek gibi bencee yolun başındayken değiştire bilirizz
aminn canımm herkesinn tedavisii olsun bendee baktımm evett buayy klomen içtim korunmayalım boşa gitmesin diye düşündüm baştaa ama iltihap engelliyomuşş bir ayy bekliycez artık ne yapalımm sağlıklı olsundaa o önemlii
yaa havuçtamıı yükseltiyomuşş bendee havuç salatasını severimm kışın bol boll yiyodukk artıkk yapmamm yaaaa
tek başınada göndermesen keşkeee ne işi varr sensizz oralardaa ama sende ne yapcan kii köydeee orasıdaa var
aslinda uzun sürmezdi zeynebim nurumda iste son güne birakilinca dua etmeler böyle oldu..simdi herkes kendine okusun dersek ne bilim üsenme ne olur okunmayabilir..aslinda toplu okuma iyi olur demistik ..herkesin birbirine dua etmesi ne güzel olurdu. .ama bundan sonra söyle yapabilirz..yasini kaldirip sadece meryem suresiyle devam edebilirizzz..herkese hizlica haftada en az 2 kisiye 41 meryem suresi okuyalim öyle daah hizli olur bence...yasinide sonra bunlari bitirince baslarizzz
İnşllh bebeğini kucağına da alırsın canIM...DUA Edicem.............Allah razı olsun canım benim inşallah Allah utandırmasın...bol bol dua et emi haftaya çarşamba doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır...
iltihap kolay antibiotik ne verir hallolur bi ara bendeede vardi gecmisti.havucu yemedu bakalim bende sal igünü alacam sonuclarimi bende ne cikacak:26::26::26::26:
köy öle bıldıqımız koy dedı yazlık qbı karamanda .
sorun olmaz kyden orada abısı ve kuzenlerıyle daqa cıkıyolar evın onundekı havuza qırıyorlar balık tutuyor kafa daqıtyor yanlıs hareket yapamaz bana buyuk beddua ettım cunku mahmutaeqer kı bnm ustume bırını sevmeye yada o yone yeltenırsen rabbım cehennemınden cıkartamasın senı dedım
valla günün gelmis varsa idrar testinde silikte olsa cikar.belirtilerin ve kahverengi lekende olmuss var bi test yapsana böyle meraktan kurtulursun en azindan
anammm ne fenasın sen gııı( haremde dizisindekii vezirin deyimii )kocaya öylee bedduaa edilirmii
yaptım şimdi yine olmadı çok umutlanmıştım bu ay
duALarı okudum canlAR...............
:26::26::26:cok üzüldüm asi canimmrabbim inslalah en kisa zamanda yüzünü güldürsünnn
evett canımmm yasın vee meryemm biraz uzun olduu tek tekk okunursaa daha hızlıı giderr kızların gözüü korktuu galibaa
uzun oluncaa haberdee etmedilerrr dimii
önemlii olan niyet canımm Allah kalbimizi biliyoo bizi bizden daha iyi tanıyoo rabbimm
ben cıkıyorumm lafa daldımm namazıı kaçıracamm şimdii hepinizi öptümm akşam gelmeye çalışcamm inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?