Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gülee gülee canımmm bizdee sendenn güzel haberlerr almak istiyoruzzzz ve tabii vermekkkk Allahımın izniyleee

yawrukusum iltihap kolay antibiotik ne verir prolaktin bu ara herkeste yüksek cikiyo onunda hapi var onla düsürüp cok kisi hemen hamile kaliyo...sen merek etme bunlar hep tedavisi olan seylerr..dr bu ay korunun dediyse korunun .tedavin olsun yine inslaah denemeler baslarr..sen maydonoz dereotu havuc incir yeme sakin bu aralar onlar prolaktini yükseltiyo...aama vala kafana co ktakma bunlari prolaktin hep stresten oluyo.....yeterk irabbim dermensiz dert vermesin bunlar hep cözümü olan seylerr...

aminn canımm herkesinn tedavisii olsun bendee baktımm evett buayy klomen içtim korunmayalım boşa gitmesin diye düşündüm baştaa ama iltihap engelliyomuşş bir ayy bekliycez artık ne yapalımm sağlıklı olsundaa o önemlii

yaa havuçtamıı yükseltiyomuşş bendee havuç salatasını severimm kışın bol boll yiyodukk artıkk yapmamm yaaaa

aslinda uzun sürmezdi zeynebim nurumda iste son güne birakilinca dua etmeler böyle oldu..simdi herkes kendine okusun dersek ne bilim üsenme ne olur okunmayabilir..aslinda toplu okuma iyi olur demistik ..herkesin birbirine dua etmesi ne güzel olurdu..ama bundan sonra söyle yapabilirz..yasini kaldirip sadece meryem suresiyle devam edebilirizzz..herkese hizlica haftada en az 2 kisiye 41 meryem suresi okuyalim öyle daah hizli olur bence...yasinide sonra bunlari bitirince baslarizzz

iltihap kolay antibiotik ne verir hallolur bi ara bendeede vardi gecmisti.havucu yemedu bakalim bende sal igünü alacam sonuclarimi bende ne cikacak:26::26::26::26:

tek başınada göndermesen keşkeee ne işi varr sensizz oralardaa ama sende ne yapcan kii köydeee orasıdaa var

köy öle bıldıqımız koy dedı yazlık qbı karamanda .
sorun olmaz kyden orada abısı ve kuzenlerıyle daqa cıkıyolar evın onundekı havuza qırıyorlar balık tutuyor kafa daqıtyor yanlıs hareket yapamaz bana buyuk beddua ettım cunku mahmuta eqer kı bnm ustume bırını sevmeye yada o yone yeltenırsen rabbım cehennemınden cıkartamasın senı dedım

evett canımmm yasın vee meryemm biraz uzun olduu tek tekk okunursaa daha hızlıı giderr kızların gözüü korktuu galibaa
uzun oluncaa haberdee etmedilerrr dimii

önemlii olan niyet canımm Allah kalbimizi biliyoo bizi bizden daha iyi tanıyoo rabbimm

yasakım birşey cıkmadı yaaa

5 dk oldu hıc bır sey yok beklıorum 5-20dk arasını baz alın yazıyordu teste beklıyorum bakalım

iltihap kolay antibiotik ne verir hallolur bi ara bendeede vardi gecmisti.havucu yemedu bakalim bende sal igünü alacam sonuclarimi bende ne cikacak:26::26::26::26:

hımmm inşallahh çok güzell çıkarr sonuçlarınn canımmm dualarımm seninlee ve diğerr butun kızlarlaa isteyen herkesee inşallahh en kısaa zamandaa herşeyyy yolunaa girerrrr

anammm ne fenasın sen gııı( haremde dizisindekii vezirin deyimii ) kocaya öylee bedduaa edilirmii

ben cıkıyorumm lafa daldımm namazıı kaçıracamm şimdii hepinizi öptümm akşam gelmeye çalışcamm inşallahh

zeynebim nurum aslinda herkesten haber geldi aksam ipek listeyi gözden gecirsinnn bi looriden haber yok oda okumustur bence bitti bu liste hemen siradaki arkadasa gecelim meryem suresiyle hizlica devam edelimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…