Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selam hatunlarrr nasilsinizzzzzzzzzzzz kadinlar gununuz kutlu olsunnnnn....herkes iyimi bakalimmm.....ben iyi degilimmmmmm 5 gundur ne yersem kusuyorummm afedersinizz...doktorum vitamin verdi mide acken nasil icecemm diye dusunuyorummm yasakhayalimmmmmmmmm habibtemmmm sence normal miii

habbite alpinimm hosgeldin hoslar getirdiniz yeruhelerimmmseninde kutlu olsun kadinciklar günün

normal habbitem ben 4 aydan sonra kusanlari bilem duydummmmyaw yatarken icte uyursun hemen cikarmassin haplarinii

eğer hamileysem 3 hafta 1 günlük

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........

selam bacım welgeldin.iyiyiz şkür.seninde hatunlar günün kutlu olsun inşallah....
bebek beni istedin madem bana katlancan diyo sanırım

sanirim oyle olduuuuuuuuuu ben sadece bebek iyi besleniyormu diyeee terddut icindeyimm....darisi sizlereeee habibtelerimmm....

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmm tamam denerim birazdan hemen yemek yiyip ilc icecemmm

kızancıklarrrrrr....ben çıkayımmmmm....namaz , yemek ,bulaşık tekrar namaz molası veriyorum...inş. akşama gelirimm hepinisi öpüyoreeeeeeee ve seviyoreeeeeeeeee:94::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…