- 29 Ekim 2012
- 23.250
- 59.548
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.501
Yaaasakimmmm kimesecikler gelmiyorrr surekli bakiyorummm..bende yazmaz oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaasakimmmm kimesecikler gelmiyorrr surekli bakiyorummm..bende yazmaz oldum![]()
Kolay gelsin cimcimeee..daha bitmedimuBana bildirim gelmiyorzaten bu aralar giremiyorum ev topluyorum
![]()
Kolay gelsin cimcimeee..daha bitmedimu![]()
Iy olsunda
Ben uzun bi sure gebelik topiklerine girmem canim. Suan oturdum düşük yapayim diye dua ediyorum.
Rabbim kolaylik versin hemde 3 erkek
Yazmadi gi için gelmiyo dur bakıp cikiyomus habibtem yazan olmadığı icinBana bildirim gelmiyorzaten bu aralar giremiyorum ev topluyorum
![]()
Yaaasakimmmm kimesecikler gelmiyorrr surekli bakiyorummm..bende yazmaz oldum![]()
Ben uzun bi sure gebelik topiklerine girmem canim. Suan oturdum düşük yapayim diye dua ediyorum.
Iy olsundamarah etmiştik
keşke tooike yazsaydi ata veriyom diye
![]()
Çünkü sagliksiz ilerliyor, hatta ilerlemiyor, kalp atışı yok, eger dusmezse kurtaj olacagim. MaalesefHamileyim diye konu acmissin. Sonra konu kapanmış ne oldu ? Niye düşük yapayım diye dua ediyorsun?
Çünkü sagliksiz ilerliyor, hatta ilerlemiyor, kalp atışı yok, eger dusmezse kurtaj olacagim. Maalesef
:))aynen.cok fazla istemisim demek ki cimcimem:))
:))aynen.cok fazla istemisim demek ki cimcimem:))
Darisi benim gibi isteyen herkese inşallah
Amin ins canim:)
kalp atışlarını çok merak ediyorum3 tane birden aboww
hic sorma cimcimem doktor bu seferki gidisimizde yerleri daralmis kimin eli kimin agzinda belli degil dedi
![]()