- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #159.721
kizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
Çok sukur canim nasıl doğum yaptın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
Napim herkes sadece bi kelime bişey yazmis bende ole yaptım trip atmak icinNeye seviniyok![]()
Hayırlı olsun esmerim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yawrunu ins .yaw cinsiyeti neydi yeni sormak aklıma geldi adını ne koydunuzkizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
cinsiyeti kiz adini elif koydukHayırlı olsun esmerim rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yawrunu ins .yaw cinsiyeti neydi yeni sormak aklıma geldi adını ne koydunuz![]()
suni sanciyla normal dogum yaptmmÇok sukur canim nasıl doğum yaptın ?
Esmerim yasi omru uzun saglikli hayirli olsun inskizlar ben dogum yaptim 5 gunluk olduk sukur
Elif ismini cok severimcinsiyeti kiz adini elif koyduk
Yasakimm noruyonuzNapim herkes sadece bi kelime bişey yazmis bende ole yaptım trip atmak icin![]()
insallah canmm sagolElif ismini cok severimadina layik olur ins
bizimkide elifsu ama ben suyunu pek sevemedim o yuzden sadece elif i kullanırım elifsu olmasını babası istediAyy benm kızımın adıda elif defne olcak inşallah :) adıyla yaşasınnEsmerim
Aa habibtemmm yeni gördüm datlum ben bunuuEnHarbiKiz arbimmmmmm.hosgeldin nasilsinmm nerelereesin oyleee bebisin nasilllll
vuruyor mu tekmeleri
![]()
Hani hamileydinnn,kandirdin beniiiAman ya adet olacam heral![]()