• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi bebek bezini öneriyorsunuz ?

bilge karahan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
1
0
6
30
merhaba hanımlar , 6,5 aylık hamileyim molfix pure soft bebek bezini araştırıyorum iyi olduğunu bir kaç kişiden duydum fakat yorumlar yeterli gelmedi sizin öneriniz var mıdır ?

ben doğduğunda cildi hassas olacağı için prima premium care almiştim. 3.ayda molfix deneyeyim dedim ama anne sütü alırken sıvı kaka yaptıkları için istisnasız tüm kakalarını sızdırdı. ben gece uykularında kaka yapmadıysa bezini değiştirmiyordum ve 4-5 kez de karın bölgesinden çişini sızdırdı. aldığım paketleri bitirip primaya geri döndüm. 10 aylık oldu hala prima ile devam ediyoruz. çok da memnunum. benim bebeğimin cildi çok hassas bir de. molfix hem bacakta ve karında kızarıklık yapıyordu

Merhaba.size tavsiyem sakın stok yapmayın. Bebeklere hangisi pişik yapar hiç belli olmuyor 🥲size tavsiyem yenidoğan dönemi ekstra hassas olacağı için Prima ile başlamanız. Hiçbir bez onun gibi değil ya o dönem

ben doğduğunda cildi hassas olacağı için prima premium care almiştim. 3.ayda molfix deneyeyim dedim ama anne sütü alırken sıvı kaka yaptıkları için istisnasız tüm kakalarını sızdırdı. ben gece uykularında kaka yapmadıysa bezini değiştirmiyordum ve 4-5 kez de karın bölgesinden çişini sızdırdı. aldığım paketleri bitirip primaya geri döndüm. 10 aylık oldu hala prima ile devam ediyoruz. çok da memnunum. benim bebeğimin cildi çok hassas bir de. molfix hem bacakta ve karında kızarıklık yapıyordu
Buraya konu da açtım dün prima premium bebeğim de çok kötü bir koku yapıyor. Çiş bile çok ağır bir koku oluyor. Böyle bir sorun yaşadınız mı

Prima kullanıyorum sleppy molfix vs denedim yok ama ablamın bebeği de sleppy ile anlaştı bebeden bebeye değişiyor

Back
X