- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
arkadaşlar. bu gün daha yeni raporum bitti. pazartesi işe başlanacağım. sürekli başım ağrıyordu. ve lenf bezim şişti. korktum, geçen pazartesi doktora gittim. sinüzitlerim iltihaplanmış, çok iltihap olduğu için lefler de şişmiş. antibiyotik kullandım. halen devam ediyor baş ağrılarım. ağrı kesicilerle duruyorum. ama ilk zamana göre şükür daha iyi.. astımım da alevlendi. zaten iltihap oldu mu astımsız olmuyor.
neyse bağırsak problemim var şimdi. kabızlık, mide bulantısı ve af edersiniz wcde mukus gördüm en son. dün gece başladı. başladığından beri de yemek yiyemiyorum. şimdi her şeyi bırakıp gastroentolojiye gitmem lazım. glüten ve maya alerjisinden de şüphe etmişti aile hekimi.
iyi ama işe gitmezsem pazartesi tepki çeker.
üstelik yeni atanmıştım... cuma başladım pazartesiden itibaren de tam başlayamadan rahatsızlandım 1 haftadır raporluydum...
daha önceden de bahsettim benim çok fazla alerjim var. besin alerjileri dahil..
benim bu şikayetlerimi yaşayan var mı?
neyse bağırsak problemim var şimdi. kabızlık, mide bulantısı ve af edersiniz wcde mukus gördüm en son. dün gece başladı. başladığından beri de yemek yiyemiyorum. şimdi her şeyi bırakıp gastroentolojiye gitmem lazım. glüten ve maya alerjisinden de şüphe etmişti aile hekimi.
iyi ama işe gitmezsem pazartesi tepki çeker.
üstelik yeni atanmıştım... cuma başladım pazartesiden itibaren de tam başlayamadan rahatsızlandım 1 haftadır raporluydum...
daha önceden de bahsettim benim çok fazla alerjim var. besin alerjileri dahil..
benim bu şikayetlerimi yaşayan var mı?
Son düzenleme: