Bebek Beslenmesi Hangi mama markasını önerirsiniz? (Anket)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hangi mama markasını önerirsiniz?

• Aptamil

• SMA

• Bebelac

• Hipp

• Humana

• Ülker Hero Baby

• Evolvia

• Mmilupa

• Arı mama

• Similac

• Diğerleri (Bbelirtelim lütfen)

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
20 günlük bebek için anne sütü az olduğu için takviye mama vermek zorundayız? Hangisini tavsiye edersiniz?

Ben de aynı durumdaydım.sütüm azdı.doktorumuz hipp, sma yada evolvia tavsiye etti.smayı bebeğim sevmedi.hipp organik olduğu için kızımın da gelişimi gayet iyi gittiği için hipp ile devam ediyoruz.diğerlerine nazaran biraz pahalı ama çok memnunum.

Benim bebeğim de yenidoğan sarılığı geçirdi. Hastanedeki doktor önce emzir, peşinden mama takviyesi yap dedi. Bir arkadaşıma danışarak, kabız yapmadığı gerekçesiyle aptamil conformil 1 e başladık. Tadı bana göre iğrençti ama iki üç haftalık bebek ne yapsın yavrum çaresiz içiyordu. Sonraları her mamadan sonra fışkırarak kusmaya başlayınca golden goat a geçtik. Onda da bir iki kustu.
Derken aile hekimimizi ziyaretimizde hocamız bize öyle bir kızdı ki... Şuncacık bebeğe nasıl kıyıp da mama verdiniz dedi. Asla vermeyin sonucu ne olursa olsun ben sorumluyum dedi. Kendisi alanında uzman olmakla birlikte çok da ilgili ve müşfik bir hekimdir. Bana milyonlar verseler o çocuğun ağzına biberon sokun diyemem size dedi.
Şimdi mama kenarda duruyor, çok zorda kalınca kullanıyoruz.
Burada paylaşmak istedim, herkese afiyetler dilerim.

Benim bebeğim de yenidoğan sarılığı geçirdi. Hastanedeki doktor önce emzir, peşinden mama takviyesi yap dedi. Bir arkadaşıma danışarak, kabız yapmadığı gerekçesiyle aptamil conformil 1 e başladık. Tadı bana göre iğrençti ama iki üç haftalık bebek ne yapsın yavrum çaresiz içiyordu. Sonraları her mamadan sonra fışkırarak kusmaya başlayınca golden goat a geçtik. Onda da bir iki kustu.
Derken aile hekimimizi ziyaretimizde hocamız bize öyle bir kızdı ki... Şuncacık bebeğe nasıl kıyıp da mama verdiniz dedi. Asla vermeyin sonucu ne olursa olsun ben sorumluyum dedi. Kendisi alanında uzman olmakla birlikte çok da ilgili ve müşfik bir hekimdir. Bana milyonlar verseler o çocuğun ağzına biberon sokun diyemem size dedi.
Şimdi mama kenarda duruyor, çok zorda kalınca kullanıyoruz.
Burada paylaşmak istedim, herkese afiyetler dilerim.

aile hekimin güzel tavsiyelerde bulunmuş bende aptamil veriyorum..ilk üç ay sütüm dolu doluydu bir kere bile vermedim ama raporum doldu işe başlamak zorunda kaldım..süt iznim var ama toplam 8-9 saat mesai yapıyoruz iş rutinine görede haliyle her zaman sağamıyorum böyle olunca sütüm yetmedi aptamille devam ediyoruz...gönül isterki tek uykusuz kalayım emzireyim ama çalışınca napıcan :KK43: .. şuan hem sağdığımı hemde aptamili veriyorum 3 aylık bebeğim 60 cm 5 kilo sanırım iyi gidiyo gelişimi en azından boş kilo almıyo ..ben memnunum..

X