Hangi Survivor All Star Karakterisin?

kaanil1367759441183jpg-728x728.jpg

İnsanlarla pek iyi anlaştığın söylenemez. Seni anladıklarını düşünmüyorsun. Kimseye ihtiyacın yok. Onların arkandan konuşan dostluklarındansa yalnızlığı tercih edersin.

ben duygu çıktım:KK53:

Back_Farbe_Namen_Violett_1.jpg

Çok duygusal birisin. Haberlere bile ağlayabilirsin. Bu duygusallık seni zorlasa da halinden memnunsun. Gaddar biri olmaktansa sokakta gördüğün amcaya ağlamayı yeğlersin.

DUYGU
İnsanlarla pek iyi anlaştığın söylenemez. Seni anladıklarını düşünmüyorsun. Kimseye ihtiyacın yok. Onların arkandan konuşan dostluklarındansa yalnızlığı tercih edersin.

Duygu yu pek sevmezdim ama..
Aynen gerekirse yalnızlığı tercih ederim mutlaka yanımda biri olsun demem

Almeda

Çok duygusal birisin. Haberlere bile ağlayabilirsin. Bu duygusallık seni zorlasa da halinden memnunsun. Gaddar biri olmaktansa sokakta gördüğün amcaya ağlamayı yeğlersin.

Doğukan
Çok eğlenceli birisin. Herkesle çok iyi anlaşıyorsun ama bu herkese eyvallahın var anlamına gelmiyor. Zorluklarla tek başına mücadele eden birisin. Hayat seni ne kadar zorlarsa zorlasın pes etmiyorsun. Kimseyi kırmamaya ve üzmemeye çalışıyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine önem veriyorsun ve iyi biri olarak bilinmek istiyorsun

Duygu
kaanil1367759441183jpg-728x728.jpg

Almeda
v201204170146010899915mp4jpg-728x728.jpg

Turabi
survivor-turabi-sarki196771183533bd208de769jpg-728x728.jpg

Alev gibi birden parlayan sonra da birden sönen sinirlerin var. Çok ince ruhlu ve hassas birisin ama bunu insanlar görmesin diye tam tersi davranıyorsun. Sert davranışların insanların seni yanlış anlamasına yol açıyor ama sen bunu önemsemiyorsun.

X