• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi ünlü burnunu hangi doktora yaptırdı..

NAZIM ÇERKEŞ e muayeneye gittim 200 lira verdim bişi yaptıgı da yoktu tam 2 saat boyunca hasta resmi gösterdi bi ara yanlışlıkla niran ünsalın fotografını actı ya da bilerek yaptı görmem için bilemiycem artık.. Bilçim Belginin dr u olan TEOMAN DOGAN a ameliyat oldum fakat pişmanım..

merhaba, teoman beyden randevu aldım operasyon olmayı düşünüyorum o nedenle fotoraflarını görmek isterim arkadaşlık isteği yolladım kabul edersen sevinirim

:(( üzülme cnm iyi bir doktor bulabilirsen revizyon ile istediğin doğal görünüme kavuşursun.. Nazım Bey ile bir görüş istersen, o yüzüne uymayacak, yapmacık duracak bir burun olacaksa yapmaz zaten ameliyatı ya da başka çok iyi doktorlar da var.. bir kaç doktorla görüş bence.. ben de doğal görünümden yanayım, öyle küçücük okka gibi bir burnum yok ama yüzüme en yakışanı yaptı sağolsun Nazım Bey, ellerine sağlık :))

Merhaba, Ben de nazim cerkes' I dusunuyorum AMA benim problemim burun ucunda, kemigim Yok aksine kavis var, acaba nazim bey burun ucunda da basarili mi, Funda arar' in burnunu o yaptiysa hic sevmedim AMA anladigim kadariyla senin ki guzel Olmus, Bana fikir verebilir misin, resimlerini gorebilir miyim?

irem sak burnunu 4 defa yaptırmış öyle yazıyor nette. hakikaten kim yapmış bu kızın burnunu merak ettim.

NAZIM ÇERKEŞ e muayeneye gittim 200 lira verdim bişi yaptıgı da yoktu tam 2 saat boyunca hasta resmi gösterdi bi ara yanlışlıkla niran ünsalın fotografını actı ya da bilerek yaptı görmem için bilemiycem artık.. Bilçim Belginin dr u olan TEOMAN DOGAN a ameliyat oldum fakat pişmanım..

Jassia Selam..Neden pişman oldun.Beklediğin görüntü olmadı mı?

Ama irem sak ilk Ali Sunal'ın programında oynarken burnunu yaptırmamıştı, daha o programın üzerinden ne kadar zaman geçti ki revizyon için ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmesi gerekiyor

Back
X