Hangisi dogru bilemedim benim icin??

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
Merhaba kizlar:KK3:

Size birsey soracagim...Benim su zamana kadar bir iliskim olmadi zamaninda pek yanasmadim...:KK20:
Ve hep arkadas ortaminda tanidikca bazi insanlardan hoslandim ama sonucuna varamadik...:KK53:
Sorun şu ki hic tanimadigim biri gecenlerde numarami istedi vermedim numarami ama benden cok hoslanmis ortak arkadasimiza soylemis fakat ben korkuyorum boyle tanismaktan nasil anlatacagimi bilemedim belki anlatamadim ama şoyle diyim bir iliski icin tanismaya baslanilan konusmalardan korkuyorum bilmiyorum belki sacma dusunuyorum ama kendimi tam anlatamiyorum arkadas ortaminda hem ben hem karsindaki insan kendi gibi oluyor diger turlu kendimi pek ifade edemiyorum ...o_O

Sizce dogrumu dusunuyorum yoksa boyle dusundugum icin mi yalnizim bilemedim:KK66:
Kendimi pek anlatamadim belki ozur dilerim ama yorumlariniza ihtiyacim var:KK51:

Direkt telefon numarası istemek saçma bence de. Önce bir tanışırsınız yüz yüze, konuşursunuz. Öyle anlarsınız anlaşıp anlamayacağınızı. Ortak arkadaşlar keşke yardımcı olsalarmış.

direkt telefon numarası istemese bir iki arkadaş grubuyla beraber gezseniz daha iyi olur gibi
bende telefon numaramı öyle herkese veremem gıcığımdır o konuda
Kesinlikle bende hoslanmıyorum kendisini gormedim bile ama sorun şu ki boyle tanışan arkadaşım var çok mutlu maşallah diyim ama ben yapamam yani tamam numaramı verdım dıyım buluşmak istiyecek ben boyle ortamlarda kendimi ifade edemem işte...

arkadaş ortamında tanışıp konuşun önce birbirinizden hoşlanırsanız o zaman telefonlar alınır verilir

Direkt telefon numarası istemek saçma bence de. Önce bir tanışırsınız yüz yüze, konuşursunuz. Öyle anlarsınız anlaşıp anlamayacağınızı. Ortak arkadaşlar keşke yardımcı olsalarmış.
Kendisi beni bırkaç ortamda görmüş ama ben bilmiyorum görmedim onu arkadaşım cok peşınden koştu numaran için ama ben seni biliyorum sana söylemedim dedi artık oda dayanamamıs bana söyledi ...
Arkadasımla konusurken ne olacagı belli olmaz belki bu ilişki yurur falan dedi gönlüm yok ama kendimi sorgulamama neden oldu:KK14:

Kendisi beni bırkaç ortamda görmüş ama ben bilmiyorum görmedim onu arkadaşım cok peşınden koştu numaran için ama ben seni biliyorum sana söylemedim dedi artık oda dayanamamıs bana söyledi ...
Arkadasımla konusurken ne olacagı belli olmaz belki bu ilişki yurur falan dedi gönlüm yok ama kendimi sorgulamama neden oldu:KK14:
İçin rahat değilse verme numaranı boşver, biraz zaman geçsin, görüşün, olursa olur zaten :)

bir tanıyın birbirinizi kafa yapınız uyuşursa eğer verirsin telini
Kendisi beni baya takip etmiş maşallah beni benden iyi biliyor ne diyim hoşlanılmak insanın hoşuna gidiyor ama boyle numara işini sevmiyorum ben evet bir tanışsaydık başta...

İçin rahat değilse verme numaranı boşver, biraz zaman geçsin, görüşün, olursa olur zaten :)
Ayy heyecan bastı beni yine :oops: haberim olmasaydı iyiydi elime yuzume bulaştırırım kesin cocuk pişman olur ya benim böyle ikili ilişkilerde saçmalamalarım meşhur:KK43:

Ayyy Allah iyiliğini versin güldüm gece gece :KK70: Saçmalamazsın canım ne olacak, ilk başta heyecan olur belki ama alışırsın yani. (Yalnız bunları şu ana kadar kimseyle çıkmamış biri söylüyor :KK70:)
Ayy heyecan bastı beni yine :oops: haberim olmasaydı iyiydi elime yuzume bulaştırırım kesin cocuk pişman olur ya benim böyle ikili ilişkilerde saçmalamalarım meşhur:KK43:

Ayyy Allah iyiliğini versin güldüm gece gece :KK70: Saçmalamazsın canım ne olacak, ilk başta heyecan olur belki ama alışırsın yani. (Yalnız bunları şu ana kadar kimseyle çıkmamış biri söylüyor :KK70:)
Kader ortagım bende öyleyim ama sorsan ilişki uzmanıyım mubarek bir kendime yararım yok:eek:

X