hangisiyle ilişki isterdiniz

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
kızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..

Valla ben kılıbık biriyle yapamazdım ve yapmadım da. Erkek dediğin insanın ağırlığı olacak azıcık.. İkisini de istemezdim. Biri sulu diğeri kılıbık geldi.

benimki ilkine benziyor
her türlü ortama girmişliği vardır ama Yanımda adam gibi durur. alanıma da müdahale etmez. tabi bundan 9 sene önceki hali kıskanç bir maço idi. yonta yonta istediğim kıvama geldi :)

ben kendim biraz daha sakin ve Ağırlığı olmayan bi tip Olduğumdan onun da Olmasını istemezdim.

Biliyorsa mesela kız varken söylemiyor biri derse şşth diyo,kısaca etkilemeyi iyi biliyor.gerektiği zaman çok iyi kibar taklidi yapıyor
bir süre sonra söyler... "ay yanlışlıkla kaçtı ağzımdan pardon "der.Bir süre sonra rahatlar istediği gibi söyler.Bilemiyorum ben çok rahatsız olurum yani şu saydığın iki tiple de olmazdım

bir süre sonra söyler... "ay yanlışlıkla kaçtı ağzımdan pardon "der.Bir süre sonra rahatlar istediği gibi söyler.Bilemiyorum ben çok rahatsız olurum yani şu saydığın iki tiple de olmazdım
Bu iki tip Zıt değil mi nasıl ikisini birden seçmezdim dedin ki :). Bu arada köküne kadar da Haklısın

Y
benimki ilkine benziyor
her türlü ortama girmişliği vardır ama Yanımda adam gibi durur. alanıma da müdahale etmez. tabi bundan 9 sene önceki hali kıskanç bir maço idi. yonta yonta istediğim kıvama geldi :)

ben kendim biraz daha sakin ve Ağırlığı olmayan bi tip Olduğumdan onun da Olmasını istemezdim.
yontmak da emek istiyor çok zor valla ben yanlış yontardım kesin iyice bozulurdu.bir de bana sürekli her erkek bi şekilde başka kıza bakıcak hiç elindekiyle memnun olmayacakmış gibi grliyor

Uff yazdim yazdim sildim.
1 mi 2mi secsemki?
Bilemedim.
Bunlarin ortasi varmi?

küfürbaz değil de ortamlara girsin nasıl davranıcağını bilsin bence
çünkü masum çekingen oluncasonradan açılırsa vay halimize:KK14:

kızlar herşey hakkında bilgisi olan mesela tüm küfürleri bilen tüm arkadaş ortamlarda bulunan ama nerde nasıl davranacağını bilen bir erkekle mi beraber olmak isterdiniz yoksa belki biraz utangaç,masum birini mi istersiniz..aslında ilki biraz nabza göre Şerbet veriyor ve bu yüzden güvenilmez olabilir ama diğeri de daha soğuk ya da nasıl davrancahgını bilmiyor gibi ya da düşündüğüm kadar sevgisini gösteremiyor..
Tüm arkadaş ortamlarında bulunanı alayım ben, öbürü çok bayar beni:KK53:

Utangaç olmayan biri olarak öyle bir adamla yapamam ben :oops:

Bırıncısı sanırım daha erkeksı ıkıncısı daha centılmen kıbar belkı de daha yumuşak kalplı. Bırıncısını hala unutamadığım eskı sevgılım, ıkıncısı de benı düşünen ıncıtmeyen yufka yürekli her daim elınde cıcekle gelen yenısı. Bırıncısı yorar ıkıncısınde sen de ınsan oldugunu hatırlarsın...

serseri ruhlusunu tercıh ederdım :KK66:
bu arada tum kufurlerı bılmekle kulturlu olunmuyor kufure eden adamdan uzak dur :KK66:
cok masumu da cocuk gıbı olur kadın ruhundan anlamaz :KK66:

Utangac miy miy bi erkegi ne yapayim yanimda..
Ben kendim de baskin bir karakterim hot diyince pusacak "adam" lazim degil..
Maco seviyom ben daass firinnEn Büyük KK

X