Hanımın Çiftliği Kanal D

ilknur bokurt bence doğru demiş
17 18 li yaşlarda biri olacak ama kadınsı olacak anlamında demiş
çünkü onun canlandırdığı güllü karakteri cilveli bir güllüydü
şimdiki güllüde kaba saba bi erkek gibi bi kadın tipi

özgü namal çok hırçın bir tip her filminde dizisinde öyle konuşurken insanı geriyo sesiyle tavrıyla
işveli cilveli biri olabilirdi

özgü namal na dişi bir bayan...
öyle güzeller güzeli filanda değil...ses konusunada katılıyorum...içine düdük kaçmış gibi konuşuyor..konuşurken yoranlardan...ama yinede iyi bir oyuncu hakkını yemeyelim...

özgü namal çok hırçın bir tip her filminde dizisinde öyle konuşurken insanı geriyo sesiyle tavrıyla
işveli cilveli biri olabilirdi

kesinlikle katılıyorum.erkek çocuk gibi ...
bütününde dizi çok güzel ben beğendim..
hele o kırmızı arabaya......

özgü karikatür kahramanı ya.iki saatlik filmde çekiliyor ama dizide dayanamiycam gibime geliyor

Ilknur Bozkurt'un röportajina bende kesinlikle katiliyorum.Özgü Namal'i bende bastan beri yakistiramamistim zaten bu diziye.YAs farki da az oldu gercekten.
Birde ben bu dizinin TRT versiyonunu 2 hafta önce Youtube de izledim.Bu yüzden cok kiyasliyorum simdi.
Ama yinede izliycem.Roman cok harika cünkü.

Özgü namal sadece ezberlediklerini oynuyo kağıt üstünde yazılanları okur geçersiniz ya onun gibi içinden gelerek oynamıyo işini yapıyo sadece oyunculuğuna kendinden bişey eklemiyo o yüzden sıkıcı geldi dizisi

kızlar ben izlemedim diizyi nedense sarmadı yaaa..
böle başlarda bakım dedim ama yooohh olmuo....
özgü namalda zaten bi erkek fatma havası...
gerçekten yukarda arkadaşın yazdıgı gibi içine düdük kaçmış..
o ne ses öle yaaa

Bende izledim kizlar, caner cindoruk bu dizide de yine cok hos ya.
Vah bu dizide de yine kalbi kirilacak, bi yuzu gulmedi ha cocugun. :roflol:

pek beğennmedim diziyi açıkcası.başlarda biraz baktım.

sonraki günler nasıl olur bilemem .....

Sonra güzelleşir konu iyi çünkü..yerimseniben

daha ilk bölümdü 16 sayfa olmuş hangi arada yazdınız bu kadar mesajı üfff yaşlandım yetişemiyorum artık...

O yılların havası,dekor,arabalar,giyim kuşam çok nostaljik geldi.Çekimler güzel ve başarılı.Kişiler hakkındaki yorumları ilerideki bölümlerde yapabiliriz.ılk izlenimlerim olumluydu genel anlamda.... CADIARZUbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…