Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlerim beni yanıltıyor olabilir ama sanki hayalet çizgi gördüm olabilir gibi bir iki gün daha bekleyin
Normal adetim ayın 15 inde o zaman tekrar yapacam inşallah hayırlısıyla olurGözlerim beni yanıltıyor olabilir ama sanki hayalet çizgi gördüm olabilir gibi bir iki gün daha bekleyin
Yani ben bir çizgi gördüm gibi ama bekleterek yapın. Benim 8 gün var ama o çizgi bile çıkmadıHayalet çizgi negatif mi oluyor
Koyuluğunu yazacaktım yanlış olmuşSon adet tarihiniz 15 I mi . Erken gebelik testi yapabilirsiniz ya da beklemeden kan verebilirsiniz. İçiniz rahat etsin isterseniz sabahları testin kötülüğünü takip edebilirsiniz
Hayırlısı olsun inşallah rabbim hereksin gönlüne göre versinYani ben bir çizgi gördüm gibi ama bekleterek yapın. Benim 8 gün var ama o çizgi bile çıkmadı
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah rabbim hereksin gönlüne göre versin
Evet evet bugün de yaptım aynı çıktı yeni yaptım yarın sabah kan vermeye gidecmKoyuluğunu yazacaktım yanlış olmuş
Hayırlı olsun gönlünüzü ferah tutun güzel haberlerinizi bizimle de paylaşımEvet evet bugün de yaptım aynı çıktı yeni yaptım yarın sabah kan vermeye gidecm
Amin inşALLH ya çok sağolun . Tâbi öğrenir öğrenmez paylaşıcam inşallahHayırlı olsun gönlünüzü ferah tutun güzel haberlerinizi bizimle de paylaşım
Sonuç negatif çıktı o kadar inanmıştım ama yanıldım dün geceden belki yirmi kere e nabıza girip bakıyordm ama bir türlü sonuçlar e nabıza düşnedi hâlâ da düşmedi sağlık ocağına gittim negatif dediHayırlı olsun gönlünüzü ferah tutun güzel haberlerinizi bizimle de paylaşım
Bence bekleyin en doğru sonuç regl geçtikten sonra çıkar . Adet olasına kadar ümit vardır. Bende dün yapmıştım negatifti . Hala regl olmadım 19 una kadar bekleyeceğim olmazsam testi yaparım olursam bir sonraki döngüye bizim hayaller. Rabbim sağlık iyi insan olacak evlatlar nasip etsin bizeSonuç negatif çıktı o kadar inanmıştım ama yanıldım dün geceden belki yirmi kere e nabıza girip bakıyordm ama bir türlü sonuçlar e nabıza düşnedi hâlâ da düşmedi sağlık ocağına gittim negatif dedi
Bence bekleyin en doğru sonuç regl geçtikten sonra çıkar . Adet olasına kadar ümit vardır. Bende dün yapmıştım negatifti . Hala regl olmadım 19 una kadar bekleyeceğim olmazsam testi yaparım olursam bir sonraki döngüye bizim hayaller. Rabbim sağlık iyi insan olacak evlatlar nasip etsin bize
Bide doktor öyle sorular sordu ki sanki pozitif diyecek sandım bı anda negatif dedi olur öyle belirtiler niye test yapıyorsun dedi şok oldumEn son kan verdiğimde aynı günün gecesi çıktı e Nabızda şuan hala çıkmadı içimde sanki pozitifmiş gibi bir his var ama bilmiyorum Kendi kendime doktor yanlış görmüş belki eski sonuca bakmış söylemiş diyorm
Adetime üç gün var olmazsam yaparım yineBen pozitif çizgisi göremedim testte maalesef. Adete yakın tekrar yapın isterseniz