• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar! Ben onun dikkatini nasıl çekebilirim??

altinerpinar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
438
1
0
İstanbul
[sıze="3"][ı]kızlar ben bikaç haftadır birinden hoşlanıyorum. Bikaç gün önce foruma yazmıştım sevgilim yok diye çok moralim bozuk diye. Bu kişi kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Bizim okula geçişle gelmiş. Ben göreli bir kaç ay oldu ama son haftalarda daha bi düşünmeye başladım. çok masum, sessiz, sakin tam benim istediğim gibi biri.. Sınıftan arkadasımın komşusuymuş. Sevgilisi yokmuş. Konusurken o yan masamıza geldi kantinde. "bak bu benim yeni komşum dedi kendi halinde mülayim sessiz vede çalışkandır" dedi. Birazda imalı imalı söyledi anladı galiba baktığımı... :14:

Neyse asıl soruya gelelim ben bu konuda çok tecrübesizim. çoğu erkek benle ilgilenmez bile. Oda bakmıyor bana :85: Ben onun dikkatini nasıl çekebilirim??? Uzun zamandır böyle birşey hissetmemiştim.. Nasıl davranmalıyım kendime nasıl bakmalıyım hiçbişi bilmiyorum bi akıl verseniz :85::85:
[/ı]
[/sıze]

ya hani çokta bi şey bildiğimden değil ama sana en büyük tavsiyem; olduğun gibi devam et. tabiki de onunla sohbet etmeye çalış ne bileyim eğer kantinde yalnız görürsen git yanına otur. anladığım kadarıyla hoşlandığın arkadaşın çekingen biri o yüzden sen ona çokta belli etmeden yaklaşmaya ve tanımaya çalış emin ol o da seni keşfedecektir:34:

ya hani çokta bi şey bildiğimden değil ama sana en büyük tavsiyem; olduğun gibi devam et. tabiki de onunla sohbet etmeye çalış ne bileyim eğer kantinde yalnız görürsen git yanına otur. anladığım kadarıyla hoşlandığın arkadaşın çekingen biri o yüzden sen ona çokta belli etmeden yaklaşmaya ve tanımaya çalış emin ol o da seni keşfedecektir:34:

çok fazla cilve işve yapmam, yapamam ben zaten. oda çok çekingen biri belli! bilmiyorum nasıl olacak :85::85:

Konuşma ortamı yaratmak gerek bence. İşve, cilve mevzusu zaten yeni tanıyacağın adamın yanında yapılmaz ya da yapılsa da az ölçüde olmalı. Çekingen olması sorun değil bence, o da zamanla senden hoşlanırsa belli eder mutlaka davranışlarıyla.

tanıştırılmışınız yani yanına gidip muhabbet etmekte sıkıntı olmaz daha sonra ortam ısınınca telefon numarası alırsınız msndi face di kendiliğinden gelişir zaten :)

ah ah bende de aynı dert var tek fark ben yetişkinim..........ben bile bilmiyorum napcağımı..hoş benimki bariz belli adam hoşlanmıyor:5: en azından senn umudun var bol şans şimdiden..:34:

bence önce şaşırtman lazım ordaki herkesı önce gıyımınle ilgi çekici şeyler giy saçların süpürge gibi olmasın onlar bıle ben burdayım desın makyaj yap oldugundan bakımlı ol daha sonra o sana gelmıyorsa sen ona gıt.... duygularını açıkla

herseyden önce samimi olmalisiniz...
onu yakindan arkadasca taniman gerekiyor..
böyle hoslaniyorsun tamam ama tam anlamiyla taniyinca onu belki degisir fikirlerin..

ah ah bende de aynı dert var tek fark ben yetişkinim..........ben bile bilmiyorum napcağımı..hoş benimki bariz belli adam hoşlanmıyor:5: en azından senn umudun var bol şans şimdiden..:34:

ahh ahh genç yetişkin bütün kadınlar aynı dertten müzdarip galiba.. forumu okuyorum bu da dert mi diyorum ama üzülüyor insan iştee.. umarım sevginizin karşılığını alırsınız. dualarım sizinle..:85:

bence önce şaşırtman lazım ordaki herkesı önce gıyımınle ilgi çekici şeyler giy saçların süpürge gibi olmasın onlar bıle ben burdayım desın makyaj yap oldugundan bakımlı ol daha sonra o sana gelmıyorsa sen ona gıt.... duygularını açıkla

bana gelmezse ben ona gidemem ki ben ondan daha çekingenim.. aynı masada otururken bişiy yiyip içemiyorum bile elim titrer de dökeri diye :9: nasıl şaşırtıcam işte benim takıldığım noktada bu!:14:

bence ilk asamada daha fazla muhabbet ortami yaratman gerekiyo, denk gelmiyosa getirmeye calis yada denk geldiginde konusun, hic olmadi selam ver, simdilik yapabilcegin bu bence, tabi bu arada cokda abartili olmicak sekilde bakarsan kendine, normalde makyaj yapmiyosan mesela ne biliyim bi goz kalemi bi allik surersin. o konusma ortamini yaratabilirsen bi sonraki asama msne falan gecersiniz, ortak zevkleriniz varsa onlari on plana cikarirsin..yani bunlar geldi aklima umarim ise yarar :)

bence ilk asamada daha fazla muhabbet ortami yaratman gerekiyo, denk gelmiyosa getirmeye calis yada denk geldiginde konusun, hic olmadi selam ver, simdilik yapabilcegin bu bence, tabi bu arada cokda abartili olmicak sekilde bakarsan kendine, normalde makyaj yapmiyosan mesela ne biliyim bi goz kalemi bi allik surersin. o konusma ortamini yaratabilirsen bi sonraki asama msne falan gecersiniz, ortak zevkleriniz varsa onlari on plana cikarirsin..yani bunlar geldi aklima umarim ise yarar :)
normalde bi kalem bi ruj süren biriyim makyaj sevmiyorum hayatımda hiç fondoten kullanmadım mesela :) ama saçlarıma çok bakarım. giyinişimde kötü değildir. biraz fazlalığım var ama o kilolarıda bu düzenizlikte veremiyorum. msn kullanıyormu hiç bilmiyorum iyi fikir aslında :64:

normalde bi kalem bi ruj süren biriyim makyaj sevmiyorum hayatımda hiç fondoten kullanmadım mesela :) ama saçlarıma çok bakarım. giyinişimde kötü değildir. biraz fazlalığım var ama o kilolarıda bu düzenizlikte veremiyorum. msn kullanıyormu hiç bilmiyorum iyi fikir aslında :64:

tamam iste zaten kendine bakiyosun, o muhabbeti kurdugunda cok fazla heyecanlanmana dusururum diye yeme icmeden kesilmene gerek yok, karsilikli konusuyosunuz diye ondan hoslandigini anlicak degil, o kadar strese girme, normal bi arkadasin varken nasilsan onla da oyle konusabilirsin rahatlik acisindan, kolay gelsin :34:

Bence ilk basta facede arkadas olup, ordan baslayabilirsiniz. Once arkadas olursaniz bence devami gelir zaten. Cunki daha once 2 genc kiz ve erkegin arkadasligi sonadek yurudugunu gormedim. Illa ki askla bitior. Genelde erkek baslatiyor bu durumu. Senin de canina minnet dimi :66:

Bence ilk basta facede arkadas olup, ordan baslayabilirsiniz. Once arkadas olursaniz bence devami gelir zaten. Cunki daha once 2 genc kiz ve erkegin arkadasligi sonadek yurudugunu gormedim. Illa ki askla bitior. Genelde erkek baslatiyor bu durumu. Senin de canina minnet dimi :66:

hehehe aynen canıma minnett :9: facebook kullanmıyormuş beyimiz! bugün okul çıkışı karşılaştık telefonla konusuyordu gülüyordu çok keyifliydi acaba sevgilisi mi var :30:

Back
X