- Konu Sahibi altinerpinar
[sıze="3"][ı]kızlar ben bikaç haftadır birinden hoşlanıyorum. Bikaç gün önce foruma yazmıştım sevgilim yok diye çok moralim bozuk diye. Bu kişi kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Bizim okula geçişle gelmiş. Ben göreli bir kaç ay oldu ama son haftalarda daha bi düşünmeye başladım. çok masum, sessiz, sakin tam benim istediğim gibi biri.. Sınıftan arkadasımın komşusuymuş. Sevgilisi yokmuş. Konusurken o yan masamıza geldi kantinde. "bak bu benim yeni komşum dedi kendi halinde mülayim sessiz vede çalışkandır" dedi. Birazda imalı imalı söyledi anladı galiba baktığımı... 
Neyse asıl soruya gelelim ben bu konuda çok tecrübesizim. çoğu erkek benle ilgilenmez bile. Oda bakmıyor bana :85: Ben onun dikkatini nasıl çekebilirim??? Uzun zamandır böyle birşey hissetmemiştim.. Nasıl davranmalıyım kendime nasıl bakmalıyım hiçbişi bilmiyorum bi akıl verseniz :85::85:[/ı][/sıze]

Neyse asıl soruya gelelim ben bu konuda çok tecrübesizim. çoğu erkek benle ilgilenmez bile. Oda bakmıyor bana :85: Ben onun dikkatini nasıl çekebilirim??? Uzun zamandır böyle birşey hissetmemiştim.. Nasıl davranmalıyım kendime nasıl bakmalıyım hiçbişi bilmiyorum bi akıl verseniz :85::85:[/ı][/sıze]