HANIMLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR....

mysticbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
177
75
MERHABA ; 2 haftalığına kv ve kp geldiler 9 aylık kızıma bakıcı bakıyor normalde ama torunlarını özledikleri için bizle kalsın dediler bende bıraktım kızım kv hiç sevmiyor oda güzel bakamıyor çabası var ama çok uyuyor tembel ve elinden hiçbir iş gelmiyor pasaklı dağınık... çocuga bir mama bile yapamıyor dünden beri 50 defa anlattım .. tüm bunların yanı sıra bana karşı çok iyi ve anlayışlılar yani hiçbir sıkıntımız yok sırf bu yüzden içim rahat değil ama gönülleri kırılır diye çocucu bakıcıya götüremiyorum eşimide kırmak üzmek istemiyorum.
:KK43: arada kaldım bana bir akıl verin:KK43::KK43:

çocuk size gündüz ayak bağı olmasın. çıkıp gezin siz.. bakıcıya da boşuna para vermiş olmayayım 15 günlük deyin.

Çocuğun bakıcıya alışması için sürekliliğin şart olduğunu ve düzenin öyle gitmesi gerektiğini söyle.
Hatta al ve götür.Bunda gücenecek bir durumun olduğunu düşünmüyorum.Büyükler için evet sıkıntı ama yapılacak başka alternatif yok.

Cocugu ac mı bırakır dıyosun?
Telefonla yonlendirsen olmaz mı..
Onun için gelmişlerse heves etmişler demek..
Babaannenin ilgisiz olduğu kısımlarda dedesi devreye girer..
Pasaklı dağınık olabılır ama çocuk ac kalmasın yeter bence..
Torun sevgisi ilgiyi de beraberinde getirir..bi kac gün deneyin..olmazsa anne siz yoruluyorsunuz,bakıcıya bırakalım dersin

Eşini kırmak istemiyorsun ama eksik yanları eşine soyle..gerekırse o konuşsun annesiyle..sen kotu olma

2 hafta dedigin nedir..
Bi sekilde hallederler bence.
Olmadigi yerde sen devreye girersin telefonla falan..
Gonullerini kirmana degmez bile.
Pasakliysa da pislik icinde oturmuyor ya.
İyi kotu yapiyordur gunu kurtaracak kadar.
Biraz sabirli olalim yeter :)

Siz gidince bakıcıya alışması zor olacak de, ben ona bırakayım akşamları ilgilenirsiniz seversiniz sonra zorluk çekeriz falan de.

Bakıcı gün içinde size gelse birkaç saat. Çocuğun mamasini yapar yedirir temizler giydirir falan. Bakıcı hanimla gorusseniz 2hafta böyle idare edelim diye. Hem içiniz rahat eder hem çocuk babaanne gidince bakicisina yabancilik çekmez araya zaman girdiği için hem kimse kırılmaz.

Ben oğlum bir tanıdığa uzak davranırsa o kişi ile yakın temas kuruyorum onun yanında oturup sohbet edip o kişiye sarılıyorum mesela ve çocuk ta o kişiye alışıyor bu sayede

X