Hanimlar hamile miyim tecrubelerinize ihtiyacim var yardim eder misiniz bana

Kelebek1841

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
113
46
98
Sizce sonuc nedir? Yarin adet gunum ama meraktan duramadim bugun yaptim testi. Lutfen yardim :(

Eklentiler

• 2016-08-15 18.02.55.webp
    2016-08-15 18.02.55.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 338
Cnm yarın gidip bir kan testi yaptır bence var gibi duruyor

Çok yüksek ihtimal hamilesin canım, henüz gecikme olmamasına rağmen ikinci çizgi çıkmış yarın kan testiyle kesinleştir bence :)

Yarin olmasini merakla bekliyorum ama bende oyle cok belirti yok sadece kasik agrilarim var ve goguslerde hassasiyet
Hiç belirti arama canım, ben tüp bebekle hamileyim ve bebeğim bana transfer edildiği günden itibaren dikkatle kendimi gözlemledim 6+4 haftalık olupta kusmaya başlamadan önce doğru düzgün belirtim olmadı desem yeridir. Ayrıca senin yaptığın test normalde adet gecikmesi olmadan yani kanda beta hcg hormonu yükselmeden pek ikinci çizgi çıkmaz. Senin çizgin gayet güzel gözüküyor :)

Hiç belirti arama canım, ben tüp bebekle hamileyim ve bebeğim bana transfer edildiği günden itibaren dikkatle kendimi gözlemledim 6+4 haftalık olupta kusmaya başlamadan önce doğru düzgün belirtim olmadı desem yeridir. Ayrıca senin yaptığın test normalde adet gecikmesi olmadan yani kanda beta hcg hormonu yükselmeden pek ikinci çizgi çıkmaz. Senin çizgin gayet güzel gözüküyor :)
Canim benim kafami karistiran bisey daha var aslinda biyerde okumustum bazi kisilerin idrar asiti fazla olmasi durumunda da cizgi cikabilir diyorlar boyle bisey olabilir mi acaba

Çizgi çok belirgin. Hayırlı olsun şimdiden :)
Kan testi de yaptır yarın kaç haftalik olduğunu ögrenirsin.

Back
X