- 15 Ağustos 2016
- 113
- 46
- 98
- Konu Sahibi Kelebek1841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy var midir gercekten yarin kan tahlili vercem ama meraktan catliycam heralde :)Cnm yarın gidip bir kan testi yaptır bence var gibi duruyor
İnşallah vardır cnm ikinci çizgi Silikten biraz daha net gibi geldi bana yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah mutlaka yazAyyy var midir gercekten yarin kan tahlili vercem ama meraktan catliycam heralde :)
Insallah tatlim agzindan bal damliyorİnşallah vardır cnm ikinci çizgi Silikten biraz daha net gibi geldi bana yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah mutlaka yaz
Insallah çizgi silik cok kararsiz kaldim ne dusunecegimi sasirdimGözün aydın bende cizgiyi gordum insallah hamilesindir![]()
Yarin olmasini merakla bekliyorum ama bende oyle cok belirti yok sadece kasik agrilarim var ve goguslerde hassasiyetÇok yüksek ihtimal hamilesin canım, henüz gecikme olmamasına rağmen ikinci çizgi çıkmış yarın kan testiyle kesinleştir bence :)
Cok heyecan yaptim su anBaya belirgin hamilesin canım tebriklerr :)
Tesekkur ederim tatlim.Ayyy cok guzel bi sonuc oldu benim icin yarin kan tahlilinde de pozitif cikar insallahWalla benimki bundn daha silikti ama hamileydim :) gözün aydınnnnn :))
Hiç belirti arama canım, ben tüp bebekle hamileyim ve bebeğim bana transfer edildiği günden itibaren dikkatle kendimi gözlemledim 6+4 haftalık olupta kusmaya başlamadan önce doğru düzgün belirtim olmadı desem yeridir. Ayrıca senin yaptığın test normalde adet gecikmesi olmadan yani kanda beta hcg hormonu yükselmeden pek ikinci çizgi çıkmaz. Senin çizgin gayet güzel gözüküyor :)Yarin olmasini merakla bekliyorum ama bende oyle cok belirti yok sadece kasik agrilarim var ve goguslerde hassasiyet
Canim benim kafami karistiran bisey daha var aslinda biyerde okumustum bazi kisilerin idrar asiti fazla olmasi durumunda da cizgi cikabilir diyorlar boyle bisey olabilir mi acabaHiç belirti arama canım, ben tüp bebekle hamileyim ve bebeğim bana transfer edildiği günden itibaren dikkatle kendimi gözlemledim 6+4 haftalık olupta kusmaya başlamadan önce doğru düzgün belirtim olmadı desem yeridir. Ayrıca senin yaptığın test normalde adet gecikmesi olmadan yani kanda beta hcg hormonu yükselmeden pek ikinci çizgi çıkmaz. Senin çizgin gayet güzel gözüküyor :)
Allahim butun isteyenlere anne olmayi nasip etsin insallah tatlim bakalim kanda da cikcak mimaşallah ne güzel test öyle o ..
hamile görünüyorsun canım hayırlı olsun.
bizede dua et lütfen tüm isteyenlere
Sonuc ayni gun icinde cikiyor mu acabaÇizgi çok belirgin. Hayırlı olsun şimdiden :)
Kan testi de yaptır yarın kaç haftalik olduğunu ögrenirsin.
Hayırlı olsun hamilesinSizce sonuc nedir? Yarin adet gunum ama meraktan duramadim bugun yaptim testi. Lutfen yardim![]()