- Konu Sahibi tombilibaykus
Ya bu 2000 kuşağı hep böyle hemşire. Ne yapsın garipler , böyle büyüdüler, alışmış kudurmustan beter işte. AnlayamayızŞu cümleyi kurabileceğim çok çok nadir anlar vardır. AVM ye gitmek için kullanılır mı ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu 2000 kuşağı hep böyle hemşire. Ne yapsın garipler , böyle büyüdüler, alışmış kudurmustan beter işte. AnlayamayızŞu cümleyi kurabileceğim çok çok nadir anlar vardır. AVM ye gitmek için kullanılır mı ya![]()
Avm ye gitmemek nedir yaw?gidecen dokunarak alacaksin alacagini ustune giyecen.sonra cikip avm nin en ust katina guzel bi yemegini yicen.yogum calisirken avm de uzakti bende gidemiyodum yorgunluktan.ama beylikduzunun gozunu seveyim marmaraparki perlavistasi avenue mu ne acilmis bi de.mis misŞu cümleyi kurabileceğim çok çok nadir anlar vardır. AVM ye gitmek için kullanılır mı ya![]()
Sen pazartesi is cikisi bi avm ye git, bi kac magazaya gir,uc bes bisi al bi yemek ye.ama tek yap bunlari.terapi gibi gelecek inan banaYa bu 2000 kuşağı hep böyle hemşire. Ne yapsın garipler , böyle büyüdüler, alışmış kudurmustan beter işte. Anlayamayız![]()
Okurken yoruldum.Avm ye gidilip alisveris yapmamak nedir yaw?gidecen dokunarak alacaksin alacagini ustune giyecen.sonra cikip avm nin en ust katina guzel bi yemegini yicen.yogum calisirken avm de uzakti bende gidemiyodum yorgunluktan.ama beylikduzunun gozunu seveyim marmaraparki perlavistasi avenue mu ne acilmis bi de.mis misyakin olunca 1.5 saat su4mez alacaklarini almak
İstanbul benim için sahil hattı.Ekstra Eminönü Sultanahmet oralar.Hakikaten Esenyurt Beylikdüzü falan bana başka bir dünya gibi geliyor .Bacım Büyükçekmece yi Ortaköy e tercih eden vizyon niye Giresun'u İstanbul la değiştirsin ki? Istanbul diyince AVMler dışında tam olarak neler geliyor aklınıza? Nedir yani kafanızdaki İstanbul özleminin sebebi? Biraz anlatsaniz ?
Avm korkunç yorgunluk yapıyor benim bünyede.Okurken yoruldum.
Sen pazartesi is cikisi bi avm ye git, bi kac magazaya gir,uc bes bisi al bi yemek ye.ama tek yap bunlari.terapi gibi gelecek inan bana
Bu konuda size asla katılamam.Emirgan sahilde bankta oturup denizi seyretmek bile yeterArkadaslar ben maslakta,ortakoyde yasadim gecen yil.trafigi eziyeti.bi bogaz havasi alayim derdiniz bi kahveye dunyanin parasini odediginiz gibi ne park yeri bulabilirsiniz ne tarfikten gideceginiz yere varabilirsiniz.ttafikte yolda arkamizdan kac defa carptiklarini jatirlamiyorum bile.istanbulum gobegi asla uasanacak yer degil.emin olun gurpinar,mimaroba,b.cekmece sahil on basar oralara.guvenlidir ve insanlari elittir.sariyerdeki insanlardan neler cektim ben bilirim.sariyer dersin cop icinde her yer sahil falan.
Tek eksik arac asil konuyu hava atmak icin degil arac alip gevinir miyim diye actim aslindaama giresunda dedigim imkanlar var.malum aari siteden site icinde ev diye aratin bakin siz de gorursunuz.
Ya gerçekten ama gerçekten çok merak ediyorum. Terapi anlayışı avm nin baş ağrıtan havasında saatler geçirmek olan birisi kaç yaşında? Hem de pazartesi iş çıkışı? Herkesin oralara çullandığı saatte?Sen pazartesi is cikisi bi avm ye git, bi kac magazaya gir,uc bes bisi al bi yemek ye.ama tek yap bunlari.terapi gibi gelecek inan bana
Ya bu 2000 kuşağı hep böyle hemşire. Ne yapsın garipler , böyle büyüdüler, alışmış kudurmustan beter işte. Anlayamayız![]()
Allah iyiliğinizi versin, bdvde bir avm kavgası çıkmadığı kalmıştı, o da eksik kalsın hanımlarAvm ye gitmemek nedir yaw?gidecen dokunarak alacaksin alacagini ustune giyecen.sonra cikip avm nin en ust katina guzel bi yemegini yicen.yogum calisirken avm de uzakti bende gidemiyodum yorgunluktan.ama beylikduzunun gozunu seveyim marmaraparki perlavistasi avenue mu ne acilmis bi de.mis misyakin olunca 1.5 saat su4mez alacaklarini almak
Aynen oyle aslinda konum amacina ulasti dilerseniz kapatabilirsinizAllah iyiliğinizi versin, bdvde bir avm kavgası çıkmadığı kalmıştı, o da eksik kalsın hanımlar
piraye yok ya ergen değil bence, de kimi gerçekten sever avm gezmeyi, mesela ben de avm avm gezmeyi sevmem ama tombilibaykus gibi alacağım bir şeyi dokunarak sağına soluna bakarak almayı severim o yüzden netten alışveriş de bana göre değildir mesela, illa mağazaya gideceğim gezdim mi de saatlerce gezerim fiyat alırım, modelleri incelerim
tombilibaykus ben sizi anladım siz kalabalığı, avmlerin yoğunluğunu vs seviyorsunuz, herkesin yaşadığı veya yaşamayı düşündüğü şehir için kriterleri farklıdır, kimi benim gibi mutlaka denizi olan sıcak iklimli kalabalık ve kaostan uzak sakin dingin yerler arar, kimi sizin gibi avmleri olsun, hareketli bir yaşamı olsun der.
Kararınız netleşmişti zaten, siz en temizi Beylikdüzü’ndeki evinize yerleşin, gün olur İstanbul’dan sıkılarsanız Ege’yi düşünürsünüz, Ege’de merkezi yerler hariç tatil beldeleri dahi kış mevsiminde sessizdir ama ona göre düşünürsünüz![]()
2 3 semt dışında ankarada da asla giyilemez.ha giyersin sonrada başına gelecekleri izlersinŞort giyememekten şikayet etmişsiniz ama İstanbul'da -birkaç ilçe dışında- güvenle popo altinda şort giyebileceğinizi size düşündüren nedir?
Nasıl istersenizAynen oyle aslinda konum amacina ulasti dilerseniz kapatabilirsiniztesekkur ederim herkese