• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar sıfır belirtiyle hamile olduğunu öğrenenler var mı buyurun sohbete😅

Merhaba,
Bunu belirti arayan her adaya yazarım;)

Benim de aylarim günlerim hep belirti arama ile gecti. Ve dahi kafamda bir chek list var oldu olmadi tik atıp karar verirdim. Bu tozlu sayfalarda gun gun dpo1 dpo2 dpo3... diye uzayıp giden belirti listeleri.

Agustos ayında tum belirtilerin biri dahi yokken olmayacak diyip. Hoplayıp zıplayıp hayatıma devam ettigim günlerden ağustosun 26 sinda adet olmayınca aman spor yapıyorum o yuzden Gecikti yahu geleneksel regl sivilcem bile cikti diyip umursamadım. 27 ağustosta eşimin zoru ile kan tahlili yaptirdim 117 ile hamile olduğumu öğrendim. Aşırı sok oldum kimyasaldir belirtim yok derken suan 12 haftalik oluvermisim.

Annelik yolunda olan guzel annelerim bazen mucize sessiz sedasız, oluveriyor.

Dileyen isteyen arzulayan tum annelerin yolu kolay saglikli ve en kisa zamanda olsun. Ferah tutun içinizi.

Not: gebelik belirtilerim de yok :) daha yeni yeni göğüs hassasiyeti kasikta doluluk hissi geldi ;)
Ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 Benimde regl günüm geldi sayılır bakalım bekliyorum inşallah bebişim benimledir♥️

Back