Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var

AsMeHa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2025
25
2
1
31
Merhabalar ben 5 haftalık gebeyim ve bugün karın ve kanamadan dolayı hastaneye gittim parça düşüyordu korktum doktor baktı kese var dedi ama etrafında biraz kan var dedi progestan yazdı ama kafana takılan şey 5 gün önce kan tahlilim beta 5400 iken bugün 5000 olmuş lütfen bana bilgi sahibi olan bilgi verebilir mi

Merhaba
Kimyasal gebelik olabilir , doktorunuz bundan şüphelenmedi mi ?
Aynısı kuzenimin başına geldi ama değeri bu kadar yüksek değildi , düştü , sonra pıhtı şeklinde kan geldi öyle kendi vücudundan attı. Ama progestan falan kullanmadı. Bence doktora görünün mutlaka

Kadın doğum doktoruna gittim keseye baktı sıkıntı yok dedi sadece kesede bebek görünmüyor daha küçük olduğu için dedi kimyasal gebelik demedi kanı da zaten acil doktoru istedi oda gebelik var problem yok dedi bende merak ettim acaba normal mi diye

Merhaba. 5400 olan değeriniz 5 gün sonra 5000 çıktıysa bu kimyasal gebeliktir. Geçmiş olsun.

Beta tahlilini aynı hastanede mi yaptırmıştız? Çünkü farklı merkezlerde bakıldığında fark olabiliyor.

Canım sen yine de bence tekrardan bi kan ver için rahat etsin. Hastaneden hastaneye farkta olabilir , Allah korusun başka bi şey de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…