Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim doktora gittik hicbi sorun yok dedi ikinizdede fakat son anda ultrasonla bakarken sanki rahmin kalbe benziyor galiba falan bisyler geveledi anlamadim ya bu ay trkrar baska bi doktorami gitsem acabacanım önce git gerekli testlerini yaptır, hamileliğe engel bir durumun yoksa denemeye devam edersin, baştan bil herşeyi geç kalma...
hangi şehirdesin?canim doktora gittik hicbi sorun yok dedi ikinizdede fakat son anda ultrasonla bakarken sanki rahmin kalbe benziyor galiba falan bisyler geveledi anlamadim ya bu ay trkrar baska bi doktorami gitsem acaba
yalovada yasiyorum canimhangi şehirdesin?
özel yalova hastanesinin kadın doğum uzmanlarının iyi olduğunu biliyorum bir de yalova devlet hastanesinde mukadder hanım var annemin doktoru o da çok iyi ilgili bir doktordur tavsiye ederim...yalovada yasiyorum canim
canim mukaddrs hanimdan komse memnun degil cevremde uzmanlarda bugfay hanim var yarin ona gitmeyi dusunuyorum sen yalovadami yasiyorsunözel yalova hastanesinin kadın doğum uzmanlarının iyi olduğunu biliyorum bir de yalova devlet hastanesinde mukadder hanım var annemin doktoru o da çok iyi ilgili bir doktordur tavsiye ederim...
aslında ne yaparsan yap inanıyorsan şayet vakti zamanı neyse o zaman gelir...3 ay da bir şey değil bu arada..bebek olacak diye birliktelik kurarsan o stresle olmaz zaten..ben hiç düşünmediğim kafamı boşalttığım bir anda oldu.merhaba hanimlar 3 aydir cocuk denemeleri yapiyoruz ama sonuc olumsuz ekstra yaptigim birsey yok ovulasyonu hesapladim bu ay ama ne derece dogru bilinmez sizce neler yapmaliyim deneyimli olanlar veya konu hakkinda bilgisi olanlar yazabilir mi ?
bes yillik evliyim ama universite okuyordum esimden ayriydim 24 yasindayim canim u aydir deniyoruz cocuk yapmayiNe kadarlik evlisiniz yas kac
kafami bosaltamiyorum soeunum orda hep acaba cocugum olmayacakmi diye sorular soruyorum esim cok rahatti o bile stres oldu bi kac ay deneriz asilama yapariz diyor artikaslında ne yaparsan yap inanıyorsan şayet vakti zamanı neyse o zaman gelir...3 ay da bir şey değil bu arada..bebek olacak diye birliktelik kurarsan o stresle olmaz zaten..ben hiç düşünmediğim kafamı boşalttığım bir anda oldu.
orda yazlığımız var, sık sık gidip geliyoruz. uzmanlardan da kimse memnun değil...çok pahalı... kuzenlerim hamileyken oraya gidiyorlardı, illallah etmişlerdi artık... tabi bir bak bakalım belki memnun kalırsın... mukadder hanım çok tatlı ve ilgili bir doktor biz yıllardır çok memnunuz, sana ilaç verip göndermiyor takibini yapıyor sonrasında da rahatsızlığın geçmiş mi diye tekrar bakıyor çağırıyor devlet hastanesinde zor onun gibi doktor bulmak...canim mukaddrs hanimdan komse memnun degil cevremde uzmanlarda bugfay hanim var yarin ona gitmeyi dusunuyorum sen yalovadami yasiyorsun
evet gittigim doktor bana ve esime ayni syi soyledi ama cevremde arkadaslarim birer ikiser hamile kaliyor insan ister istvemez stres oluyo3 ay stres yapmanız için erken bir süreç.
bu yolda en önemli etken stres zaten.
Kesinlikle stres yapmayın.
1 yıl korunmasız ilişki süresi tanırlar genelde.
Anladim canim yasiniz filan da normal ama panik yapmak icin 3 ay erken. Benim de olmuyor biz rahat bir 8 aydir filan deniyoruz ama 1 yili dolduruunca gitmeyi dusunuyorumbes yillik evliyim ama universite okuyordum esimden ayriydim 24 yasindayim canim u aydir deniyoruz cocuk yapmayi
canim evet uzmanlar tamamen para tuzagi ama bugday hanimdan herkes cok memnunmis onu bi deneyecegim yarin bakalimorda yazlığımız var, sık sık gidip geliyoruz. uzmanlardan da kimse memnun değil...çok pahalı... kuzenlerim hamileyken oraya gidiyorlardı, illallah etmişlerdi artık... tabi bir bak bakalım belki memnun kalırsın... mukadder hanım çok tatlı ve ilgili bir doktor biz yıllardır çok memnunuz, sana ilaç verip göndermiyor takibini yapıyor sonrasında da rahatsızlığın geçmiş mi diye tekrar bakıyor çağırıyor devlet hastanesinde zor onun gibi doktor bulmak...
bende kisa kadar deniycem artik insallah olur olmazsada kismet artik ne yapalimAnladim canim yasiniz filan da normal ama panik yapmak icin 3 ay erken. Benim de olmuyor biz rahat bir 8 aydir filan deniyoruz ama 1 yili dolduruunca gitmeyi dusunuyorum