harika geçen 15 mayıs (:

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
evett kocacım arkadaşlarım ailem harika birgün yaşattılar bana...sabah işe geldim masamda kalp kutu içinde

hediyeler falan eşimin teyzesinin kızı yapmış :) sonra iş yerindeki arkadaşlarım pasta hediye falan..eşim bir

demet gül gönderdi..kardeşim taa edirneden çiçek gönderdi..sonra gözlük aldık yemeğe gittik..:KK36:çok
romantikti.arayanlar mesaj atanlar..nekadar çok sevenim varmış..çok çok mutlu oldum :KK73:

kandil için aileleri gezdik..kayınvalidem benim annem ve eşimin teyzeside hediyeler almış..

sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu..:KK19: iyiki doğmuşum dedim resmen :KK68::KK28:

tabiki öyle ama mutlulukta paylaştıkça artar..nasılki derdini söylemeyen derman bulamaz..

evett kocacım arkadaşlarım ailem harika birgün yaşattılar bana...sabah işe geldim masamda kalp kutu içinde

hediyeler falan eşimin teyzesinin kızı yapmış :) sonra iş yerindeki arkadaşlarım pasta hediye falan..eşim bir

demet gül gönderdi..kardeşim taa edirneden çiçek gönderdi..sonra gözlük aldık yemeğe gittik..:KK36:çok
romantikti.arayanlar mesaj atanlar..nekadar çok sevenim varmış..çok çok mutlu oldum :KK73:

kandil için aileleri gezdik..kayınvalidem benim annem ve eşimin teyzeside hediyeler almış..

sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu..:KK19: iyiki doğmuşum dedim resmen :KK68::KK28:
İYİKİ DOĞDUN
demek düşer bize de :KK50:

yine de burada hep özellikle eşinden, ilgisizlikten dertli insanlar var, bence de burada paylaşmanız çok hoş olmamış...

bundan önceki konumda doğum günüm nasıl geçicek falan diye arkadaşlarla yorumlaşmıştık..ve nasıl geçtiğini yazarsın falan diye konuşuldu..kötü geçseydide yazıcaktım ozaman dert olacaktı..ama iyi geçti ve ben bunuda paylaşmak istedim..

X