- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
İyi geceler arkadaşlar.. Çok üzgünüm babam 1 haftadır hastanede yatıyor 60 yaşında. Göğüs ağrısı , nefes darlığı şikayeti ile götürdük şimdi ciğerleri su toplamış.. Ve tüberkiloz verem yada kanser olabilir. Sonuçlar henüz çıkmadı bekliyoruz. 7 aylık hamileyim verem hastanesi oldugu icin beni yanına almadılar bahçeden camdan görebildim. Durumu hakkında belli birşey yok henüz... Ne oldugu sonuclar cıkınca belli olacak. Bugün 10 dakıkada olsa çıktım yanına dayanamadım :'( beni görünce ağladı , bende ağladım.... Annem haftanın 3 günü çalışıyor çalışmak zorunda. Kredi ödemesi , kardeşimin etüt ödemesi falan oluyor çünkü. Babamın emekli maaşı yetmiyor yani. Babam orada yapayanlız kalıyor geceleri... Gündüz de eşim ara ara gidiyor hastane uzakta olsa... Annemde pek ilgilenemiyor babamla... Kafayı yemek üzereyim babama hiç kıyamıyorum onu daha önce hiç böyle görmedim hep sapasağlam dimdik karşımızda dururdu. Şimdi .... Yarın tekrar gidip görmek istiyorum ne yapmalıyım sizce bebeğimin hayatını riske atamam ona hastalık bulaştırmak istemem... Bende şeker hastası oldugum icin hemen kapabilirim hastalık... Ama babam benim canım... Bize sevdiğini hiç belli etmedi ama şuan anlıyorum ki onun sağlıklı sapasağlam karşımızda olması bile benim için huzur demekmiş... Artık ağlamıyorum elimden geldikçe... Ne yapıyım sizce ne ediyim.. ?