Hasta Canım Babam ve Hamileliğim

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
İyi geceler arkadaşlar.. Çok üzgünüm babam 1 haftadır hastanede yatıyor 60 yaşında. Göğüs ağrısı , nefes darlığı şikayeti ile götürdük şimdi ciğerleri su toplamış.. Ve tüberkiloz verem yada kanser olabilir. Sonuçlar henüz çıkmadı bekliyoruz. 7 aylık hamileyim verem hastanesi oldugu icin beni yanına almadılar bahçeden camdan görebildim. Durumu hakkında belli birşey yok henüz... Ne oldugu sonuclar cıkınca belli olacak. Bugün 10 dakıkada olsa çıktım yanına dayanamadım :'( beni görünce ağladı , bende ağladım.... Annem haftanın 3 günü çalışıyor çalışmak zorunda. Kredi ödemesi , kardeşimin etüt ödemesi falan oluyor çünkü. Babamın emekli maaşı yetmiyor yani. Babam orada yapayanlız kalıyor geceleri... Gündüz de eşim ara ara gidiyor hastane uzakta olsa... Annemde pek ilgilenemiyor babamla... Kafayı yemek üzereyim babama hiç kıyamıyorum onu daha önce hiç böyle görmedim hep sapasağlam dimdik karşımızda dururdu. Şimdi .... Yarın tekrar gidip görmek istiyorum ne yapmalıyım sizce bebeğimin hayatını riske atamam ona hastalık bulaştırmak istemem... Bende şeker hastası oldugum icin hemen kapabilirim hastalık... Ama babam benim canım... Bize sevdiğini hiç belli etmedi ama şuan anlıyorum ki onun sağlıklı sapasağlam karşımızda olması bile benim için huzur demekmiş... Artık ağlamıyorum elimden geldikçe... Ne yapıyım sizce ne ediyim.. ?

Canım çok üzüldüm gerçekten.. Zamansız olmuş bebekle babanın durumu buda bi imtihan.. Ben olsam napardım bilmiyorum ama babamı görmeden duramazdım. Hem daha belli degilmiş ne oldugu hemen hastalık kaparım diye korkma

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin babacığına. Yasaksa girme yanına. Bebişini düşün. Zor biliyorum ama yapacak bir şey yok malesef :KK43:

Geçmiş olsun canım.Aklına kötü şeyleri getirme.belkide soğuk algınlığı ilerledi cigerlere indi.ciğerler su toplaması demek illa kötü bişey anlamına gelmez.üzülmekte çok haklısın .Allah şifa versin.inş tedavi ıluo sağlıkla evine döner babacın

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun allah sifa versin insallah babamda gecenyil yogunbakimda yatmisti cook uzulmustum elimden kayip gidiyo sanmistim ama sukur iyilesti...senin babanin yanina girmen onu hemen iyilestirmeyecek tedavisi devam edecek sonuclar belli olsun ona gore bir yol izlersin ama sen bir hastalik kaparsan isler dahada uzucu olur diye dusunuyorum suan dua etmek ve beklemekten baska bir sey yapamazsin gibi geldi esinden allah razi olsunki bak ilgileniyormus annende caresiz calismak zorundaymis kiyamam dua edicem baban ve tum hastalar icin gecmis olsun tekrardan

Bende hamileyken babam hastanede kanser tedavisi goruyordu. Son evrede oldugu icin ben son 15 gun babamla kaldim. Doktorlar riskli oldugunu soylemesine ragmen kaldim yinede birakamadim..Ama kadin dogum doktorum biliyordu kaldigimi ve kalma filan dememisti. Gogus bolumundeydik biz. Tabi sizin hastaneyi bilemiyorum maske takip gitseniz.? Cok zor bir durum insallah iyi haberler alirsiniz..

İyi geceler arkadaşlar.. Çok üzgünüm babam 1 haftadır hastanede yatıyor 60 yaşında. Göğüs ağrısı , nefes darlığı şikayeti ile götürdük şimdi ciğerleri su toplamış.. Ve tüberkiloz verem yada kanser olabilir. Sonuçlar henüz çıkmadı bekliyoruz. 7 aylık hamileyim verem hastanesi oldugu icin beni yanına almadılar bahçeden camdan görebildim. Durumu hakkında belli birşey yok henüz... Ne oldugu sonuclar cıkınca belli olacak. Bugün 10 dakıkada olsa çıktım yanına dayanamadım :'( beni görünce ağladı , bende ağladım.... Annem haftanın 3 günü çalışıyor çalışmak zorunda. Kredi ödemesi , kardeşimin etüt ödemesi falan oluyor çünkü. Babamın emekli maaşı yetmiyor yani. Babam orada yapayanlız kalıyor geceleri... Gündüz de eşim ara ara gidiyor hastane uzakta olsa... Annemde pek ilgilenemiyor babamla... Kafayı yemek üzereyim babama hiç kıyamıyorum onu daha önce hiç böyle görmedim hep sapasağlam dimdik karşımızda dururdu. Şimdi .... Yarın tekrar gidip görmek istiyorum ne yapmalıyım sizce bebeğimin hayatını riske atamam ona hastalık bulaştırmak istemem... Bende şeker hastası oldugum icin hemen kapabilirim hastalık... Ama babam benim canım... Bize sevdiğini hiç belli etmedi ama şuan anlıyorum ki onun sağlıklı sapasağlam karşımızda olması bile benim için huzur demekmiş... Artık ağlamıyorum elimden geldikçe... Ne yapıyım sizce ne ediyim.. ?

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
dilerim bir an önce babana şifa verir Allah
ben de benzer bir durumu, hamilelik - anneannem olarak yaşamıştım
fakat biz sana diyemeyiz ki ziyaret et ya da etme
bunu en iyi senin kendi doktorun bilir
bir telefon et sor, bebeğin için en iyisi hangisiyse doktorun sana söyler

Çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun... Babam şuan zaten verem ve kanser hastanesinde yatıyor yani o verem değilse bile diğer hastaların çoğu öyle olduğu için hastaneye girmeme izin vermiyorlar... Ben bugün sorumluluğu ben alıyorum diyerek girebildim.. Artık oksijen maskesi takılı sürekli o yüzden cama bile yürüyecek dermanı yok ki camdan göreyim... Çok üzülüyorum stres ağlama sıkıntı... Erken doğum bile yapmaktan korkuyorum.. Bugün daha iyi anladım ki herşeyin başı sağlıkmış. Psikolojim çok bozuldu dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Bende hamileyken babam hastanede kanser tedavisi goruyordu. Son evrede oldugu icin ben son 15 gun babamla kaldim. Doktorlar riskli oldugunu soylemesine ragmen kaldim yinede birakamadim..Ama kadin dogum doktorum biliyordu kaldigimi ve kalma filan dememisti. Gogus bolumundeydik biz. Tabi sizin hastaneyi bilemiyorum maske takip gitseniz.? Cok zor bir durum insallah iyi haberler alirsiniz..

Maske taktım bende girerken ama verem hastanesi olduğu için bulaşması çok kolaymış... Gerçekten çok zor bir durum Allah kimseye vermesin. Umarım sizinde babanız iyileşmiştir

Maske taktım bende girerken ama verem hastanesi olduğu için bulaşması çok kolaymış... Gerçekten çok zor bir durum Allah kimseye vermesin. Umarım sizinde babanız iyileşmiştir
Siz yinede riske atmayin bebeginizi dusunmek zorundasiniz zaten babaniz icin yapilmasi gerekenler yapiliyor.Cok zor.. bir yanda baba bir yanda bebeginiz.Ben babamla kaldim cunku onu bir daha goremeyecegimi biliyordum.. Allah saglik versin hem babaniza hem size ve bebeginize..

Canım Allah şifa versin inşallah inşallah. Sonuçlar belli olmadan kendini bu kadar yıpratma bebeğini de düşünmek zorundasın. Bunu söylemek bize ne kadar kolay geliyor için yaniyordur bilirim. Hamileyken edilen dualar kabul olur inşallah sende babana bol bol dua et hayırlı sonuçlar gelsin diye bizimde duamizda olacak Rabbim basinizdan eksik etmesin .

Başka kimse yok mu yanında kalacak? Kardeşin neden kalmıyor ya da annen? Tamam annen çalışablilir ama hastaneden işe gider gene kalır yanında. Ya da yasak mı yanında kalınması? Bana garip geldi sadece siz yoksunuz ki hayatında tehlikeli birşey olursa bebek için daha kötü olur..

Başka kimse yok mu yanında kalacak? Kardeşin neden kalmıyor ya da annen? Tamam annen çalışablilir ama hastaneden işe gider gene kalır yanında. Ya da yasak mı yanında kalınması? Bana garip geldi sadece siz yoksunuz ki hayatında tehlikeli birşey olursa bebek için daha kötü olur..

Kardeşim 7 yaşında 1. Sınıfa gidiyor ben aldım geçen hafta bende kaldı ama derslerinden geri kalmasın diye annem geri götürdü.. Annem gamsız bir kadın kardeşim bendeyken de kalmadı hastanede. Bugün annemlede tartıştım bu yüzden sonra ağladı dayanamadım bende birşey diyemiyorum...

• Beğen
Reactions: ZOE
Kardeşim 7 yaşında 1. Sınıfa gidiyor ben aldım geçen hafta bende kaldı ama derslerinden geri kalmasın diye annem geri götürdü.. Annem gamsız bir kadın kardeşim bendeyken de kalmadı hastanede. Bugün annemlede tartıştım bu yüzden sonra ağladı dayanamadım bende birşey diyemiyorum...
Anladım annen hakkaten gamsızmış yazık yani ..halan filan yokmu yaaa hiç mi akraban yok yanında kalacak yazık adama yalnız başına? Ama sen kendini harab etme napcaksın hamilesin yani elinden gelse hiç bırakmazsı dimi? Bu arada eşin kalsa ara sıra nolcak yani damadı sevinir baban da olmaz mı?

Anladım annen hakkaten gamsızmış yazık yani ..halan filan yokmu yaaa hiç mi akraban yok yanında kalacak yazık adama yalnız başına? Ama sen kendini harab etme napcaksın hamilesin yani elinden gelse hiç bırakmazsı dimi? Bu arada eşin kalsa ara sıra nolcak yani damadı sevinir baban da olmaz mı?

Eşimde kalmak istiyor ama beni yanlız bırakmak istemedi evde birşey olur diye... Babamın kimsesi yok üvey halam falan var ama görüşmüyorlar.

X