• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta olur mu

zeyyyy11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
447
280
18
25
Kızlar ilk bebeğim ve bal böceğim 3 aylık. gece 3
23.5 odanın sıcaklığı bir uyandım bebeğim beline kadar işemiş ve üstünden biraz zaman geçmiş
Uyuyorduk ve kendımı çok suçlu hissediyorum. Hasta olur mu ? Kalktığında hemen üstünü her yerini değiştirdim ama

23.5 odanın sıcaklığı bir uyandım bebeğim beline kadar işemiş ve üstünden biraz zaman geçmiş
Uyuyorduk ve kendımı çok suçlu hissediyorum. Hasta olur mu ? Kalktığında hemen üstünü her yerini değiştirdim ama
Ayaklarını sıcak tutun. Olur böyle şeyler. Hasta olmaz inşallah merak etmeyin

Bir şey olmaz rahat olun. Hareketlenmeye başlamıştır olacak böyle şeyler ara ara. Bizde de oluyor hasta da olmuyor.

Ayşegül Çoruhlu çok üşüdükten sonra kendinizi ısıtın o gün demişti. Bebeğe de öyle yaklaşılabilir sanırım. Olmaz inşallah. Emiyorsa emzirin bol bol. Ne güzel kokar o şimdi oh 😍

Ayşegül Çoruhlu çok üşüdükten sonra kendinizi ısıtın o gün demişti. Bebeğe de öyle yaklaşılabilir sanırım. Olmaz inşallah. Emiyorsa emzirin bol bol. Ne güzel kokar o şimdi oh 😍
Ah evet ❤️❤️ öyle yapıyorum bugün hep kalı. Çorap ve battaniye ile minnoşum

Neden ayağı? Göğüs ve enseye bakın üşüyüp üşümediğine dair deniyor, ana hayati organlar da göğüs kısmında, gövdesinde.
Üşüme kontrolu ensede ve göğüs ama idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaline karşı da ayakları sıcak tutmalı

Back
X