hastalık haline geldi resmen :(( yardım edin

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
sürekli saçlarımla oynuyorum ama öle böle değil bide kırıklarını koparıyorum sürekli uçları mahfoldu incecik kaldı uçları offffff:mad::mad::mad::mad: çevremdeilerde bana sürekli bunu sölüyoo
ilk başta kuaför ara makas attığı için öle sandım :KK43::KK43::KK61::KK61:1 buçuk ayda uçlarını hep kopardığım için öleymiş meğer off piskolojik sorunlu hastalar gibiyim .bana öle geliyo desem neyse herkes uçlarına nolduda öle inceldi diyo şuan bile saçlarımın kırıklarını koparıyorum

daha önce böle değişik huyları olan varsa yardımcı olsun lütfen

Eklentiler

• 20141122_152400 - Kopya.jpg
    20141122_152400 - Kopya.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 477
  • IMG_20150212_214652 - Kopya - Kopya.jpg
    IMG_20150212_214652 - Kopya - Kopya.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 430
Son düzenleme:
Ben de koparıyorum saclarımı. Tek bir bölgeden alıp kıvırıp kıvırıp koparıyorum. Senelerdir böyle. Alıştım ben kendime.

bu
Ben de koparıyorum saclarımı. Tek bir bölgeden alıp kıvırıp kıvırıp koparıyorum. Senelerdir böyle. Alıştım ben kendime.
benimden senelerdir var ama bu 2 aysdr bildiğin parmağıma dolayıp cart diye 15 20 teli aynı anda koparıyorum çok stresliyim belki ondandır

yalniz konu sahibi kokunden kopartmiyor galiba? Uclarini kopariyor.

Ben de yapardim. kirik ve catallasmis uclaek ikiye ayirirdim. :) Hatta arkadasim bazen dersteyken yapiyordu can sikintisina. kiziyordum. manyaksa demek ki :)

cozum basit sclarini kestireceksin. uclarini. kiriklari bi tamam aldiracaksin ondan sonra istesen de ayiramazsin.

Bi de bu aralar, stresli oldugun ya da kafana takilan he

e peki kendinizi engellleyemiyor musunuz ?

mesajim yarim gitti. k.bakma

sen kokunden mi kopariyorsun??? o zaman kesin kafana takilan sorun falan var bi sey var bence. bilincaltina attigin herhangi bi sorun vardir belki.

aynı ben valla bende düşünür dururum nasıl vazgeçerim diye düşünürken yine elimi saçımda bulurum...

Canım kökünden koparıyorsan ve bu hissi yenemiyorsan trikotillomani diye bir rahatsızlığın olabilir terapiyle hallolur psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.

Yakın zaman önce bunun bir hastalık olduğu kesinleşti adıda vardı ama unuttum
Saçını hep topuz yap ki ulaşamayasın
Kendine yasakla eline bir kurdela yüzük herhangi bir işaret bırak ve aklına geldikçe yapmaman gerektiğin aklına gelsin

X