• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık ve ölüm korkusu

Benim de ben zaten hastalık hastasıyım Allah korusun parmağım ağırsa ödüm kopuyor acaba bi hastalığım mı varda parmağıma vuruyor diye her şeyin en kötüsü aklıma gelir kan tahlilim de wbc yüksek çıktı akla karayı seçtim ne var sa yüksek çıktı diye doktor bişey yok dedi ama günlerim zehir oluyor
Allah yardımcımız olsun gerçekten zor ve ne yapacağımı da bilmiyorum aynı durumdayız

Benim de ben zaten hastalık hastasıyım Allah korusun parmağım ağırsa ödüm kopuyor acaba bi hastalığım mı varda parmağıma vuruyor diye her şeyin en kötüsü aklıma gelir kan tahlilim de wbc yüksek çıktı akla karayı seçtim ne var sa yüksek çıktı diye doktor bişey yok dedi ama günlerim zehir oluyor
Siz bensiniz resmen, şu anda Sistit var bende böbreğim belim ağrıyor yanma var, en kötüsünü düşünüyorum hep…

Siz bensiniz resmen, şu anda Sistit var bende böbreğim belim ağrıyor yanma var, en kötüsünü düşünüyorum hep…
ben de çok kötü oluyorum şimdi başımın arkasına bi tuhaf ağrı girip çıkıyor sağ tarafa çok kötüyüm elim ayağım titriyor sanki sol göğüsümün üstüne de bir kasılma geliyo, iyi hissetmiyorum yani her günüm böyle geçiyor Rabbim benim de hepimizin de yardımcısı olsun iyi hissetmiyorum sadece bunu biliyorum

ben de çok kötü oluyorum şimdi başımın arkasına bi tuhaf ağrı girip çıkıyor sağ tarafa çok kötüyüm elim ayağım titriyor sanki sol göğüsümün üstüne de bir kasılma geliyo, iyi hissetmiyorum yani her günüm böyle geçiyor Rabbim benim de hepimizin de yardımcısı olsun iyi hissetmiyorum sadece bunu biliyorum
Ben hep her şeyin her hastalığın en kötüsünü düşünüyorum maalesef. Sizi anlıyorum. Amin 🙏🏻

Okadar aynıyız ki... Benimde 4 yasinda bir oglum var. Öncesinde de sağlık takıntım vardı. Ama oglum doğduktan sonra berbat oldum. Desteksizdim. Panik atakla tanıştım ölüyorum sandım. Bir ara evde oğlumla tek.kalmaya korkar oldum ya bana birsey olursa korkusu yüzünden. Dışarı çıkarken endişeli ve gergindim ama kendimi zorluyorum çıkmak için. Simdi bile en ufak bir yerim ağrısa hemen en kötü ihtimal aklımda. Ama özelikle çarpıntı sorunumun bağırsak ve mide ile ilgili olabileceğini farkettim. Bilmiyorum sizdede atak anlarında yada öncesinde aşırı gaz sorunu oluyor mu

Okadar aynıyız ki... Benimde 4 yasinda bir oglum var. Öncesinde de sağlık takıntım vardı. Ama oglum doğduktan sonra berbat oldum. Desteksizdim. Panik atakla tanıştım ölüyorum sandım. Bir ara evde oğlumla tek.kalmaya korkar oldum ya bana birsey olursa korkusu yüzünden. Dışarı çıkarken endişeli ve gergindim ama kendimi zorluyorum çıkmak için. Simdi bile en ufak bir yerim ağrısa hemen en kötü ihtimal aklımda. Ama özelikle çarpıntı sorunumun bağırsak ve mide ile ilgili olabileceğini farkettim. Bilmiyorum sizdede atak anlarında yada öncesinde aşırı gaz sorunu oluyor mu
Benimde 3 yaşında oğlum var aynı şeyleri yaşıyorum sizinle mide sorunu gaz sorunu çok fazla yaşıyorum bulantı hazımsızlık agri

Çocugu geride bırakma korkusu mu bu hani ben ölürsem Allah korusun bakacak kimsesi yok gibi bir şey mi
Yani oğlum annesiz kalırsa ona kim bakar benim gibi bakamazlar korkusu bana çok düşkün çünkü gurbette babamız dağda bayırda iken biz ikimiz hep yanlizdik hem evlat hem arkadaş bana yoldaş 🥹

Evet malesef oluyor hatta bende esneme bile yapıyor

Evet malesef oluyor hatta bende esneme bile yapıyor
Gerçekten bunun bir çözümü var mi bazen evden çıkarken bile tedirginim. Etrafımda insan azalınca ya birsey olursa diye düşünüyordum. Gerçi bunu biraz azalttım. Bu düşüncem yüzünden beni manevi anlamda kullanan insanlara bile sesimi cikarmiyordum. Peki siz kendinize sağlıklı olduğunuzu anlatabiliyor musunuz

Gerçekten bunun bir çözümü var mi bazen evden çıkarken bile tedirginim. Etrafımda insan azalınca ya birsey olursa diye düşünüyordum. Gerçi bunu biraz azalttım. Bu düşüncem yüzünden beni manevi anlamda kullanan insanlara bile sesimi cikarmiyordum. Peki siz kendinize sağlıklı olduğunuzu anlatabiliyor musunuz
Malesef o düşünce geldiğinde anlatamıyorum çok panik oluyorum her defasında ya bu gerçekse diye kendimi yiyip bitiriyorum birde kendimi evde daha güvenli hissediyorum dışarı çikmak istemiyorum

İyi geceler arkadaşlar şuan yine bir atak geçiriyorum yıllar evvel başladı benim yaklaşık 9 yıl önce ilk atağimi geçirdim ama en fazla yarım saatlikdi geçerdi 1-2 sene hiç olmadığı bile olurdu çok hafifdi 2023 ün başlarında grip olmamla fena bir hale ulaştım hala daha kurtulamadım ber gün sürüyor. Görmediğim kardiyoloji göğüs hastalıkları nöroloji psikiyatri kalmadı biraz psikolog desteği de aldım ama geçmiyor asla sürekli öleceğim sanıyorum, yok beyin kanaması yok kalp krizi elimde saturasyonla dolaşıyorum en ufak bir yerime bişey çıksa aklım çıkıyor acaba ağır bi hastalık mı Allah korusun koluma ağrılar giriyor göğsüme sancılar giriyor ekstrasistol var çarpıntım çok başım çok garip bi şekilde bazen ağrıyor bazen sanki sular damlıyor çok yoruldum artık bu beni tüketti tüketti tüketti.
Merhaba öncelikle gecmis olsun bende 23 yasimda bu sorunlarla ugrasiyordum bir donem antidepresan ve uyku ilaci da kullandim. Ben Youtube dan İzzet Güllü dinleyerek sorunlarimi cozdum. Umarim size de yardimci olur 🙏🏻

Back
X