Oncelikle merhaba iki yil once bayilma sonrasi hastahaneye gittim beyin kanamasi gecirdigimi ogrendim. hastahanede yatirdilar ilaca basladim. O zaman lise sondum ve taburcu olunca universite sinavina girdim. 4 yillik yari burslu aile yaninda bi universite sectim. Sevdigim bolum ama okul ev arasi 2 saat ve parasinin fazlaligi beni biktirdi . Gecen hastahaneye gittim ve dogustan beyindeki damar yumagimin buyudugunu kanama riskinin cok yuksek oldugunu soyledi simdi bi makineye girip lazerle tedavi olucam. okulda bu donem vizeden gectigim derslerin finaline gidemiycem cunku devamsizliklar aldi basini gidiyir gece uyuyamiyorum sabahlari uyanamiyorum kabuslar ruyalar ictigim ilaclar dusuncelerim duygularim artik rahat birakin diye haykirasim geliyo okadar zayifladimki ama annem hep beni suclu buluyor cunku uyumuyorum ve surekli laf sokuyor hic durmadan bazen bosver diyor bazen uzuluyor bazen bana kiziyor. bide bu siralar plak takiyorum gece uyurken dis sıkmasi icin uyandigimda o plak hep kan icinde. yeni bir iliskiye baslasam diyorum ama yapamiyorum bi sekilde olmuyor duzenim dahada bozuluyor artik o sevme ask gibi duygularida biraktim. Dun evli bir cift gordum ozendim aslinda herseyi birakip bir seye odaklanma dusuncesi daha cazip geliyor . ailemin dominantligi yada oyle olmasi gerektikleri sarti beni yordugu icindir belkide. ben gercekten yoruldum ve artik yapamayacagimi hissediyorum. Tek baglandigim sey sigara birakmaya calisiyorum okul ortaminda yine canim cekiyor birakamiyorum. Hayatim cok cekilmez bir hal aldi ve duzeleceginide sanmiyorum bu saatten sonra