Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar..bu gün lavmanım daha iyi geçti,ama ben o 2 litreyi taksit taksit alabiliyorum içime.hemen boşaltım refleksi oluşuyor..enson 1250 yi aldım,bugün 2 dakika sağa yatttm,2 dakika sola, 1 dakikada öyle bekledim ,top.5 dakikacık..valla 15 dakika tutabilene bravo...
arkadaişlar ben sabah meyve sebze suyumu içtim, güniçi 1 avuç fındık,3 kayısı,5-6 hurma yedim(çok mu olmuş sizce?birde brokoli ve bürüksel lahanası suyunu içtim salatasını yedim,ben az tuz koyuyorum,zaten günde 1 kere koyuyorum oda az.maranki zaten tuzda aşırıya kaçılmasın çok az tüketilebilir demiş,bende 1 kere kullanıyorum günde...neyse az önce meyve suyu içtim,gece yatarken 3 kayısı 3 incir yiyip üzerine sirkeli suyumu içicem....
valla arkadaşım, bilgi veriyor amcam ama kırık pörçük,doğru düzgün sitesinde a'dan z'ye belirtse sorun olmayacak..herkezden 1 püf noktası duyuyoruz ve allak bullak oluyoruz,sitesinde açıklamamış çoğu gerçeği,bizde mi kampa gidelim yani?herşey ticari amaçlı olmuş,artık kızmaya bile başladım,niçin sitede herşey açık açık yazmıyor diye?benim gibi düşünenleriniz vardır umarım.kaydirigubbakcemile5