• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
günaydın kızlar........

lavmanda zorlandığını söyleyen arkadaşlar var....lavmandan en çok korkanlardan biri olarak anladım ki en kolay iş lavmanmış....tek başıma kolaylıkla yapabiliyorum....

lavmanımı yaptım....pancar+elma+havuç+ıspanak+maydonoz sularımı içtim....(ben hepsini bianda içiyorum)

üşüyenler varmış...aynen bende çok üşüyorum...

bişeyler döüldüğünü görsem rahatlayacağım....ama şimdiye kadar bu işlemden gördüğüm tek fayda (göbeğim olduğunu düşünüyordum) karnımın dümdüz olması.....

hadi kaldı 4 gün...

hayırlı sabhlar dostlarım.bende lavamnımı sabh yaptım.ilkini 8 dakika tuttum.ikincisini 4 dakika sağda 8 dakika ayaklar yukarda tuttum.ama malesef yine bişey çıkmadı.hatta dün bişey yiyemediğim için nerdeyse temiz su çıktı diyebilirim.off yaa herşeyi de tam yapıyorum aslında.acaba bişeyleri atlıyomuyum.

Moralini bozma rose14, ben de kasım ayında da bişey çıkmamıştı, şimdi de çıkmıyor. Hem de harfi harfine uyguluyorum programı. Sadece yediklerim çıkıyor. Hatta ikinci seferde nerdeyse duru su çıkıyor, Demek ki sağlığımız yerinde. Şükredelim.

dua istemiş arkadaşım.inşallah canım cenabı mevla herkese ne niyet ile yapıyosa niyetine nail eylesin ,bebği olmayan arkadaşlarımız da inşallah hayırlarla sağlıklısından evlat sahibi olurlar.inşallah hayılı sonuçlar alırız hepimiz.

Moralini bozma rose14, ben de kasım ayında da bişey çıkmamıştı, şimdi de çıkmıyor. Hem de harfi harfine uyguluyorum programı. Sadece yediklerim çıkıyor. Hatta ikinci seferde nerdeyse duru su çıkıyor, Demek ki sağlığımız yerinde. Şükredelim.

haklısın canım.şükrediyorum zaten ama benim böbreklerim felan çok ağrır normalde.neyse inşallah dediğin gibi sağlıloıyızdır.ama şu varki bu temizlik sonunda kan değerlerimin değişeceğinden eminim.bende kolestrol var da.az datrigliseridim yüksek.bu yaptığımız kürde karaciğeride temizlediği için inşallah şifasını görüyoruzdur. buarda ben 600 mil kadar sıkmışytm suları baktım babamda kalkmış ayakta.300 mlini içtikten sonra gerisini onaverdim.oda yapmak istiyodu normalde ama lavman olayını beceremez diye bişey diyemedim.bide 2 gün oruç tuttu. allah kabul etsin inşallah.onun için yapmamıştı

arkadaşlar size bi sorum olacak kırmızı pancarın yapraklarıyla berabermi sıkıyosunuz

acil cevap lütfen

bende ilk lavmanımı sabah yaptım. Sizde de geri kaçış oluyormu, tam barsaklara dolarken geri kaçıyor. Benim lavabolar bayağı tıkalı sanırım.

bende ilk lavmanımı sabah yaptım. Sizde de geri kaçış oluyormu, tam barsaklara dolarken geri kaçıyor. Benim lavabolar bayağı tıkalı sanırım.

aynı sorun bende de var, yarısını aldıktan sonra olmuyor artık, tutamıyorum zaten. ne yapacağım bilmiyorum. az da olsa bir rahatlama oluyor ama 3. denemem de de başarısızlık ve spazmlarla sonuçlandı. çok yoruluyorum.

artık acıkmıyorum, üşüme de olmuyor. ve 2 gecedir 3 te uyanıyorum neden anlamadım. 6.30 da zor uyanan ben 3 te uyanmaya başladım.
hani akşam da yapılabiliyor ya bu lavman olayı acaba akşam da mı denesem? nasıl olabilir mi, nasılsa tam yapamıyorum hiç bir şeyi.Belki akşam başarılı olabilirim. Sakıncalı mı sizce?

geri kaçış drken? mesela bende hortumun ucuna doğru olan kısmdaki su gitmiyo nekadar beklersem bekliyeyim ohep kalıyo.bi çay bardağı kadar yani.dolayısıyla hortumu çıkarırken o su dökülüyo.

kızlar ya ben sirkeden cok tiksindim yatarken içen arkiler nasıl içyosunuz lavman yapıyomuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı içim almıyoo

dua istemiş arkadaşım.inşallah canım cenabı mevla herkese ne niyet ile yapıyosa niyetine nail eylesin ,bebği olmayan arkadaşlarımız da inşallah hayırlarla sağlıklısından evlat sahibi olurlar.inşallah hayılı sonuçlar alırız hepimiz.
canım allah razı olsun seninde ne duan varsa kabul olsun allahım hakkında hayırlısını nasip etsin a.s.

Kızlarrrrrrrrr acil yorumlarınızı bekliyorum.Sabah lavmanda suyu verdim.Ama boşaltım yaparken suyun rengi kırmızı mor arası aynı pancarın rengi gibi çıktı.İkinci 1,5 lt yide verdim yine aynı çıktı.
Baya korktum ama bırakmadım yine sebze suyumu içtim devam ediyorum.Kendim rahatım bi problemim yok ama acaba bağırağımda bi sorun mu oluştu diye koktum.Hadi bana moral verin devam edeyim.Yada bırakayım.
Sizce normal miki

zuhalcigim buyuk bir olasilikla pancari fazla kullandin bende daha once kirmizi pancar suyu ictigimde buyuk abdestin rengini pembe gibi gorunce korkmustum.Istersen kirmizi pancari 1 gunluk kes duruma bak.gecmis olsun.....

Kızlarrrrrrrrr acil yorumlarınızı bekliyorum.Sabah lavmanda suyu verdim.Ama boşaltım yaparken suyun rengi kırmızı mor arası aynı pancarın rengi gibi çıktı.İkinci 1,5 lt yide verdim yine aynı çıktı.
Baya korktum ama bırakmadım yine sebze suyumu içtim devam ediyorum.Kendim rahatım bi problemim yok ama acaba bağırağımda bi sorun mu oluştu diye koktum.Hadi bana moral verin devam edeyim.Yada bırakayım.
Sizce normal miki

Zuhal korkma o renk pancar yuzunden..Hatta idrarin rengi bile degisebilir ben kendimden biliyorum. :)))) Korkma bisi yokkkk....

kızlar ya ben sirkeden cok tiksindim yatarken içen arkiler nasıl içyosunuz lavman yapıyomuş gibi oluyorum kafamçokkarıştı içim almıyoo

Liavaza, ben sirkeli su içmiyorum gece yatarken, bende reflü ve ülser başlangıcı var, bu yüzden sirkeli su beni çok rahatsız ediyor, içmiyorum...Midesinden rahatsız olanların içmesin dediğini hatırlıyorum Maranki Hocanın.:uhm:

Kızlarrrrrrrrr acil yorumlarınızı bekliyorum.Sabah lavmanda suyu verdim.Ama boşaltım yaparken suyun rengi kırmızı mor arası aynı pancarın rengi gibi çıktı.ıkinci 1,5 lt yide verdim yine aynı çıktı.
Sizce normal miki

aynı sorun bende de var. sorun mu bilmiyorum ama pancardan büyük ihtimalle.
sorumu tekrarlıyorum kızlar sizce akşam bir daha denemeli miyim?????

Son düzenleme:
SEVGıLı AUSGUL,ALSEBE ,DERYA ,SHıVAREE CANLARIM ALLAH RAZI OLSUN ıÇıMı NASIL RAHATLATTINIZ.hihoyyyt
ACAYıP KOKTUM ,BAĞIRSAKLARIM KANIYOR SANDIM :)
AMA DEVAM ETMEYıDE ÇOK ıSTıYORDUM.
BIRAKACAĞIM DıYE ÜZÜLDÜM.
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.
HA KIZLAR BU ARADA BEN SARIMSAK ıŞıNı HALA TAM ÇÖZEMEDıM.SON GÜN SADECE DıYE BıLıYORDUM....

Back
X