• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
merhaba arkadaşlar..bu gün 4. günümüz,,ee tam ortasındayız,cumartesiyi iple çekiyorum ama o günde az az bişeyler yemeyi düşünüyorum,birden yüklenmeyeceğim,3-4 gün falan....
ben salatalarıma 1 kaşık zeytinyağı katıyorum,zaten sabah 2 kaşık bile atın meyve suyuna diyor,bende salataya atıyorum,tuzda kullanıyorum, ama azcık.ben bu gün zeytinyağını 1 kaşık önce yuttum sonra zevkle meyve suyumu yudumladım,böyle damak tadına daha uygun oluyor,zeytinyağlı çok iticiydi....
pancarı 1 tane koyuyorum ,büyükse birazını ayırıyorum,,ee bundan önce pancar mı kullandığımız vardı?şimdide 1 adet yeter....

Kızlarrrrrrrrr acil yorumlarınızı bekliyorum.Sabah lavmanda suyu verdim.Ama boşaltım yaparken suyun rengi kırmızı mor arası aynı pancarın rengi gibi çıktı.İkinci 1,5 lt yide verdim yine aynı çıktı.
Baya korktum ama bırakmadım yine sebze suyumu içtim devam ediyorum.Kendim rahatım bi problemim yok ama acaba bağırağımda bi sorun mu oluştu diye koktum.Hadi bana moral verin devam edeyim.Yada bırakayım.
Sizce normal miki

korkma zuhalcim benim te ilk günden beri öyle.hele bugün dün bişey yemediğim için sadece kırmızı su çıktı canım.önce korktum ama sonra aklıma geldi pancardan olduğu.

canlarım ben yarından itibaren sarımsak suyunuda lavman suyuna ekleyeceğim,bendende sadece yediklerim çıkıyor,ama zatende herkezden solucan,parazit çıkacak diye bir şart yok,onu bazı bünye yaparmış....

arkadaşlar marankinin kanal 7de eski bölümler yayınlandı.kozmik temizliğede şöyle bi değindi.ve dedşiki lavman yapılmazsa sular içilmezse beden temizlenmez.soran arkadaşlar vardı ya lavman yapmasam olurmu diye.

arkadaşımız sarımsagı anlayamamış bende merak ettim bi arkadşımızda lavman suyuna mı katıyormuş ne :uhm: hadi bizi aydınlatın

livaza zaten lavman suyuna katılcak canım.eğer içerde kurt parazit felan varsa etkisiz hale getirp düşürsün diye.5-6 diş sarımsağı tüle rendeliyorum sonra hazırladığım suya sıkıyorum.bide tülbette sarılıyken suya batırıp çıkarıp sıkıyorum yine.

livaza zaten lavman suyuna katılcak canım.eğer içerde kurt parazit felan varsa etkisiz hale getirp düşürsün diye.5-6 diş sarımsağı tüle rendeliyorum sonra hazırladığım suya sıkıyorum.bide tülbette sarılıyken suya batırıp çıkarıp sıkıyorum yine.
sagolasın rosecim yanma olmazmı bide sarımsaktan ne kadarcık su çıkcakki sarımsagı sıkıp kandini koysak nasıl olur bugün koyiyim bari nasıl olsa benim limon lifleri filanda kacıyo lavmanımakaydirigubbakcemile5

kızlar bugün salı ben bugün başladım temizliğe.bende mi cumartesi bırakıyorum.pzts kadar devam etmeyecek miyim yani anlamadım.7 gün olmadan detoks olur mu?

benim pazartesi son günüm yani 7.günüm.7 gün tamamlanmadan olmaz ya sanırım

Az önce Maranki Hocanın sitesine baktım, en geç çarşambaya kadar başlayabilirsiniz diyor ama ne zaman biteceğini söylemiyor. Geç Kalmadınız diye başlık attığına göre sanırım c.tesi bitireceksin. Ben böyle anladım...:uhm:

korkma zuhalcim benim te ilk günden beri öyle.hele bugün dün bişey yemediğim için sadece kırmızı su çıktı canım.önce korktum ama sonra aklıma geldi pancardan olduğu.

Rose canım çok sağolasın.O kadar alıştımki bu programa sabah ilk kez kırmızı boşalınca baya korktum bi terlik var sandım.Bırakmak da istemedim.Pancarın suyunu içiyorum kalın bağırsakla ne alaksı var diye düşünmüştüm.Varmış demekki :)

livazacım bence sarımsağı koyma .suy deniyo çünkü.ilk gün benim parçalar halide sarımsak suya karışınca süzmüştüm ben.gerçi bi zararı olacağını sanmıyorum.ama maranki suyu dediyse suyunu koy bence.

rose14 canim bende senin gibi 5-6 dis sarimsagi ezdim tulbente koydum suya batirdim cikardim ve sonra elimle tulbentteki sarimsagin suyunu iyice siktim lavman icin hazirladigim suya. Sunu soyleyebilirimki sarimsak belli ediyor kendini,yani yakio sanki bagirsaklari hissettim ben,ama daha cok rahatladim sanki icim tazelenmis gibi oldum. bazi arkadaslar sarimsagi son gun sikilacak yada 1 dis demis???bu konuda kafam karisti,sarimsagi hatta ben 1 bas olarak biliodum birakin 1 disi. Konuyu bilen arkadaslar aciklik getirebilirmi acaba?simdi tedirgin oldum yani acaba bu kadar sarimsak zararlimi bagirsaklarima falan die:(:(:(

birde arkadaslar ben pazar basladim 7 gun sonra bitirmem gerekmezmi?7 gunluk die aciklio..cumartesi biticek die yazmis bazi arkadaslar,helede carsamba baslayanlar nasi olacakta 4 gun sonra vucutlari temizleyebilcekler?? Kafam cok karisti yaa :(

oleeey buldum hangi video oldugunu:) sarimsak konusu tamda denk geldi arkadaslar videoyu actim.sizde bakin isterseniz karaciger temziligi hacamat 3,tv programlari icersinde. Bagirsaklarinda kurt oldugundan suphelenenler icin dio,hergun hazirladiginiz lavman suyuna "1 Bas" sarimsagin suyunu salacaksiniz,kendisini degil.son gun demiyor dikkat,isteyen hergunde koyabilir!

Back
X