Hastalıklı bir aşk hikayesi

cunkucoksevdim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
17
4
33
Gecen yil hayatimin en kotu donemini yasadim. Sevgilim sucsuz yere hapis yatti, benim psikolojim bozuldu 20 kilo verdim. Sevgilim hapisten cikip yanima geldiginde bile psikolojim duzelmedi ve doktor yardimi almak zorunda kaldim. Alti ay antidepresan kullandim, haplari birakali 1 ay oluyor, duzeldim cok sukur ama etkilerini hala uzerimde tasiyorum. O donem aklima geldiginde gozyaslarina boguluyorum, iyiki sevgilim yanimda artik yoksa dayanamazdim herhalde.
Artik tamamen kurtulmak istiyorum

Son düzenleme:
Ya Canım Daha kötüsü de olabilirdi ne bu travmalar yazık değil mi sana ailene bak herşey gecmiş düşünme herşey düzelmiş güzel düşüncelere gir çok fazla abartmışsın mutlu ol şükür et ve yoluna sağlıklı devam et :110:

Dert bunun neresinde demek istemesem de hastalık/bağımlılık olduğunun farkındasınız en azından. Bir başka ailenin hapiste yatmış biriyle kızlarının söz kesilmesine karşı çıkabileceğini düşünüp halinize şükredebilirsiniz belki. Aileniz iyi sabretmiş size o dönemde; tedaviyi reddetmenizin sadece kendinize zararı yok.

Herşeyde hayır vardır diye bakarsak bu denli bir sınavdan çıktıktan sonra daha güçlü olursunuz tabi. Ayrılsak bile böyle olmam diyorsunuz ya, tabii ki olmayın, hiç bir şey sizin kendi canınızdan daha önemli değil, ancak kendimiz iyi/güçlü olduktan sonra başkasına da iyi gelebiliyoruz.

Cok seviyorsunuzdur herkes kadar ama ben neden böyle oldugunu bu olaydan bu kadar etkilendiginizi anlayamadım.Tabi kişiden kişiye değişir bunlar.Ama tekrar böyle bir sey yasayacagınızı sanmıyorum zaten adam sucsuz yere yatmıs.
Tedavi görmüssünüz zaten o yüzden sadece teselli edebilirim sizi sanırım.Ya da bir psikologla görüsseniz ilac olmadan?
Sonsuza kadar sürmeyecek heralde bu korkunuz.Azaltabilirsiniz psikolog sayesinde

Bu konuyu burda anlatman bile seni etkilemiştir canım ya üzüldüm şimdio_Oo_Oo_O sanki o konu takıntı haline gelmiş sende,peki neden bu kadar büyüdü sence bu konu hapse girdiğinde bir daha dönemeyeceğini mi ona bişey olacağını mı düşündün,ne düşündün?
Hapis konusu öyle bişey olmuş ki nişanlına sevginin ötesine geçmiş bunu yenmelisin bir an önce

Cidden hayretle okudum.

Tamam adamın hapse düşmesi üzücü ama hapis yatan adam, siz değilsiniz bu kadar kahrolmak, 20 kg vermek normal değil gerçekten.
Cherry bana da garip geldi. Hadi bende duygu yok ondan desem ama yok yok gene de fazla. Hiç kimseye hiçbir şey hissetmiyorum arkadaş ya, benim de sorunum bu :KK70:
Hapse düşse erkek arkadaşım herhalde ağlama krizlerine falan girmezdim, gidebilirsem ziyaretine giderdim, olmazsa da telefonla ulaşırdım o da isterse. Tünelin ucu karanlıksa, çıkamayacak gibiyse de elvedalar görünürdü yani. Cidden tam olarak böyle düşünüyorum, çok mu sığ biriyim ben ya?
Arkadaşım benim sevgilim başkasıyla evlendi, 1 kilo vermedim yeminle.

Bu konuyu burda anlatman bile seni etkilemiştir canım ya üzüldüm şimdio_Oo_Oo_O sanki o konu takıntı haline gelmiş sende,peki neden bu kadar büyüdü sence bu konu hapse girdiğinde bir daha dönemeyeceğini mi ona bişey olacağını mı düşündün,ne düşündün?
Hapis konusu öyle bişey olmuş ki nişanlına sevginin ötesine geçmiş bunu yenmelisin bir an önce

orada ac kalirsa, diger mahkumlar onu doverse, dil bilmez etmez yabanci yer, onu gorememek sesini gunlerce duyamamak
ve evet hic donememesinden korktum :KK43:
bukadar neden etkilendim bilmiyorum ama sozlum hapisten ciktiginda, sanki o degilde ben hapise girmis gibiydik o hicbir travma birsey atlatmadi, tebessumle bahsediyor konusu acilinca, benim icin ise tam bir tavma oldu nedenini bende bilmiyorum

Cherry bana da garip geldi. Hadi bende duygu yok ondan desem ama yok yok gene de fazla. Hiç kimseye hiçbir şey hissetmiyorum arkadaş ya, benim de sorunum bu :KK70:
Hapse düşse erkek arkadaşım herhalde ağlama krizlerine falan girmezdim, gidebilirsem ziyaretine giderdim, olmazsa da telefonla ulaşırdım o da isterse. Tünelin ucu karanlıksa, çıkamayacak gibiyse de elvedalar görünürdü yani. Cidden tam olarak böyle düşünüyorum, çok mu sığ biriyim ben ya?
Arkadaşım benim sevgilim başkasıyla evlendi, 1 kilo vermedim yeminle.

insan basina gelmeden bilmiyor iste, hayat bu ya, asla kinamamistim ama kuzenimin sevgilisi insan bicaklamisti ne isin olur hapse girerse ne yapacaksin ayril gitsin demistim cok basit gelmisti ne olacakti ki hapse girse ayrilirverirdi ozamanlar bana gore
ama iste benimde basima geldi ve hic dusundugum gibi olmadi

orada ac kalirsa, diger mahkumlar onu doverse, dil bilmez etmez yabanci yer, onu gorememek sesini gunlerce duyamamak
bukadar neden etkilendim bilmiyorum ama sozlum hapisten ciktiginda, sanki o degilde ben hapise girmis gibiydik o hicbir travma birsey atlatmadi, tebessumle bahsediyor konusu acilinca, benim icin ise tam bir tavma oldu nedenini bende bilmiyorum

Yani sekerim belli ki adama travma olmamis, ona olmuyorsa sana neden olsun ki?

Yani sekerim belli ki adama travma olmamis, ona olmuyorsa sana neden olsun ki?
inan bende bilmiyorum
kim ister ki boyle acilar yasamak, kim ister aylarca antidepresan kullanmak, bunlarin hicbirini yasamak istemedim ama icimden geldi
ne kotu ornekler var, cocukluk yasta ailesini kaybedenler, hamileyken esini kaybedenler vs sonsuz ornekler var bu ne ki.. ama yok hicbir sey beni ikna edemedi hicbir sey benim duzelmeme yardimci olmadi, dusunun sozlum cikip yanima geldiginde bile ona sarilip saglikli oldugunu bildigimde bile duzelemedimde doktora gitmek zorunda kaldim
neyse ki simdi iyiyim cok sukur ama etkileri halen suruyor

arkadaşı vurup kaçınca derken? neyle vurdu neresine vurdu, vurulan sen olsaydın basit bi olay mı dicektin, arkadaşı kaçtı seninki armut mu topladı ne malum gerçekten onun yapmadığı sen olay yerinde değildin heralde

insan basina gelmeden bilmiyor iste, hayat bu ya, asla kinamamistim ama kuzenimin sevgilisi insan bicaklamisti ne isin olur hapse girerse ne yapacaksin ayril gitsin demistim cok basit gelmisti ne olacakti ki hapse girse ayrilirverirdi ozamanlar bana gore
ama iste benimde basima geldi ve hic dusundugum gibi olmadi
Ya yüz kızartıcı affedilemez bir hata değilse öyle yargılayıp ayrıl falan demem. Sığ dediysem o kadar da değilim. He ama benim ailem hapse girmiş biriyle ne olursa olsun görüşmemi istemezdi. He işte bunu aileme söyleyip söylememek bana kalırdı. Tamam bir yere kadar saklanırdı da ciddi bir durumda evlilik falan gibi bilmeleri gerekebilirdi falan, belki de gerekmezdi bilemiyorum ama şahsım adına hırsızlık, kaçakçılık türleri, tecavüz, adam öldürme ve ona kasıt gibi suçlara bulaştıysa o zaman açık ve net söylüyorum açıklama bile yapmadan bırakırdım.
Yargılamam dedim ama adaletin bile hazmedemediği bir şeyi ben hiç hazmedemezdim.
He şimdi sen diyorsun o suçsuzdu o zaman sorun yok. Ama bu durumda senin kendini yemen çok acayip. Benim yapımda yok en büyük acılarda bile yere şöyle dizlerimin üzerine çöküp dövünmüşlüğüm bile yoktur. İçimde soğuturum olayı, buz gibi damlar içime içime sonra kırılırım, bir süre canım sıkılır falan ama en nihayetinde geçer.

arkadaşı vurup kaçınca derken? neyle vurdu neresine vurdu, vurulan sen olsaydın basit bi olay mı dicektin, arkadaşı kaçtı seninki armut mu topladı ne malum gerçekten onun yapmadığı sen olay yerinde değildin heralde
tabiki olay yerinde degildim, karincayi bile incitmeyecek bir insandan bahsediyoruz
kacan arkadasida bulunup cezasini cekti ve o bulundugu icin sozlum serbest kaldi gercekler ortaya cikinca, dayan yiyen alman sarhos oldugu icin kimin ona vurdugunu bilmiyordu bu yuzden sozlum yapmadim desede inanmadilar
ama diger cocuk bulununca itiraf etti yapip kactigini bu sekilde cikti sozlum hapisten yoksa Allah korusun daha nekadar iceride kalacakti kimbilir :KK43:

Yabancı hapisaneleri araştırıp kötü olaylara filan mı baktın,prison break dizisi vardı o o kadar etkili olmamıştı ama OZ diye bir dizi vardı onu izlerken benimde psikolojim bozulmuştu,bi gün kendimi sevmediğim bir hocaya kalem saplarken düşünür buldum :KK48::KK48: insan öldürmek çok basit görünüyordu kanım donuyordu her bölümde,

belki sende böyle şeylerden, etrafın laflarından veya kendi içinde kurduğun senaryolardan çok etkilendin ama şimdi gerçeğe dön lütfen,bak sevdiceğin gelmiş ne güzel,korkularının üzerine git ve seni korkutan ne varsa yüzleş canım mesela gerekirse nişanlının kaldığı hapisaneyi gör. hapisaneyi cehennem gibi bi yer olarak düşünmüşsün demekki,herkes birbirini öldürüyor filan diye,hapisane fobini yenmeni tavsiye ederim,korkma artık

Ya yüz kızartıcı affedilemez bir hata değilse öyle yargılayıp ayrıl falan demem. Sığ dediysem o kadar da değilim. He ama benim ailem hapse girmiş biriyle ne olursa olsun görüşmemi istemezdi. He işte bunu aileme söyleyip söylememek bana kalırdı. Tamam bir yere kadar saklanırdı da ciddi bir durumda evlilik falan gibi bilmeleri gerekebilirdi falan, belki de gerekmezdi bilemiyorum ama şahsım adına hırsızlık, kaçakçılık türleri, tecavüz, adam öldürme ve ona kasıt gibi suçlara bulaştıysa o zaman açık ve net söylüyorum açıklama bile yapmadan bırakırdım.
Yargılamam dedim ama adaletin bile hazmedemediği bir şeyi ben hiç hazmedemezdim.
He şimdi sen diyorsun o suçsuzdu o zaman sorun yok. Ama bu durumda senin kendini yemen çok acayip. Benim yapımda yok en büyük acılarda bile yere şöyle dizlerimin üzerine çöküp dövünmüşlüğüm bile yoktur. İçimde soğuturum olayı, buz gibi damlar içime içime sonra kırılırım, bir süre canım sıkılır falan ama en nihayetinde geçer.
ne mutlu sana ozaman
hersey okadar kolay atlatamiyor malesef basina gelenleri, kucuk ve buyuk acilar olsun farketmez

tabiki olay yerinde degildim, karincayi bile incitmeyecek bir insandan bahsediyoruz
kacan arkadasida bulunup cezasini cekti ve o bulundugu icin sozlum serbest kaldi gercekler ortaya cikinca, dayan yiyen alman sarhos oldugu icin kimin ona vurdugunu bilmiyordu bu yuzden sozlum yapmadim desede inanmadilar
ama diger cocuk bulununca itiraf etti yapip kactigini bu sekilde cikti sozlum hapisten yoksa Allah korusun daha nekadar iceride kalacakti kimbilir :KK43:

neticede olay basit bi olay değil demek istiyorum, yaşayan bilir, vurma derken yumruk falan kastediyosun galiba yani darp tabiki cezası olacaktı polis bu durumda eldeki kanıtlara göre hareket edecekti vurulan kişi sağlıklı ifade veremediği için, bu kadar kilo vermeyi falanda anlamadım ruhuna kas yaptır azcık hayat bu türlü türlü acı var bu kadar dağılma un ufak olursun

ne mutlu sana ozaman
hersey okadar kolay atlatamiyor malesef basina gelenleri, kucuk ve buyuk acilar olsun farketmez
Tavsiyem biraz kendini düşün. Seni senden başka kimse daha iyi düşünmez, bakmaz. Biraz kendine acı lütfen, 40 kilo olunca kimseye bir şey olmadı olan sana oldu bunu bir idrak et. Kendini zehirliyorsun bilmem farkında mısın?
Daha normal, kontrollü davranmanın vakti gelmiş geçiyor bile.

X