Doğuma Hazırlık hastane hazırlığı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dmst

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
35
44
33
kızlar hastane çantasına ne konur ilk bebeğim olacak nasipse ama hem bebeğe hem kendime ne koymam gerektiğini bilmiyorum

Kendime bir gecelik bir pijama lohusa tacı makyaj malzemesi emzirme sütyeni Göğüs pedi emzirme ucu terlik ped bebişe 2 hastahane çıkışı ağız mendili ter havlusu mama kaşığı bez koydum biberon alıcam süt sağma makinesi alıcam kalın battaniye koyacağım bir de benim hazırladığım bunlar eksik var mı bilmiyorum

kendine: 2 gecelik, ped, 5-6 tane iç çamaşırı, atlet, emzirme sütyeni, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, terlik, havlu ve şampuan (duş alınırsa diye) ıslak mendil, hırka, 2 -3 çift çorap , hastaneden çıkarken giyebileceğin kıyafet

bebeğe: 2 takım hastane çıkışı (ben 3 takım koydum), içlik, bebek bezi, bebek ıslak mendili ya da pamuk, bebek ağız mendili, 2 - 3 çift çorap, emzik ve emzik kutusu, biberon, battaniye

mamayı genelde hastaneden veriyorlar o yüzden ben koymadım. ilk emmezse diye biberon koydum

X