Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisi de önden düğmeligecelik de önden düğmeliyse sorun yok :) emzirmek için yani :)
bende bi tane saten aldım ama hastane de giymeyi düşünmüyorum.Eve geldiğimde temiz temiz kullanırım diye düşündüm.Hastane de giymeye daha sade,gündelik bir gecelik ve pijama aldım.İkiside önden düğmeli.Ancak doğum yapan arkadaşları gecelik daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar.Özelliklede sezeryan olucaksanız çok sık pansuman yapılıyormuş ve pijamayla zor olduğunu söyleniyor.
kısmetse normal doğum düşünüyorum
İKİNİZ DE İYİ OLUN DA SEZERYAN YADA NORMAL DOĞUM FARKETMEZhayırlı doğumlar dilerim..bizimki sezeryan olucak bir takım sağlık problemlerinden dolayı.
BEN BİLMEDEN ALDIM ASLINDAben de bir gecelik bir pijama takımı aldım. saten pek kullanışlı olmaz gibi geliyor. tabi alışkanlıklar önemli
BEN DE SATEN ALDIMben de saten lohusa takımı almayı düşnüyorum çünkü fotoğraf çekimi olacak hastanede bakımsız görünmek istemiyorum kızımda beni süslü görün ilk fön bile çektiricem :)
BEN DE SATEN ALDIM
AMA HERKES ABARTI OLDUĞUNU SÖYLEDİ
İKİNİZ DE İYİ OLUN DA SEZERYAN YADA NORMAL DOĞUM FARKETMEZ
saten giyemezsin zaten canım normal doğum yapınca elbise gecelik giymen daha uygun olur sezaryan olursan da o satenin içinde donarsın:)BEN DE SATEN ALDIM
AMA HERKES ABARTI OLDUĞUNU SÖYLEDİ