Doğuma Hazırlık hastane için gecelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim resmi göremedim. Ben de bilemiyorum. Bi boydan al dediler sonradan da doğumda onluk giydi diyorlar mis pijama takimi almaya karar verdim gibi

önlük veriyorlar bildiğim kadarıyla. doğumdan sonra boydan gecelik rahat olur diye ben öyle aldım pijama da aldım ama pamuklu kumaş. satenle rahat edemezsin sanki ..o_O

bende bi tane saten aldım ama hastane de giymeyi düşünmüyorum.Eve geldiğimde temiz temiz kullanırım diye düşündüm.Hastane de giymeye daha sade,gündelik bir gecelik ve pijama aldım.İkiside önden düğmeli.Ancak doğum yapan arkadaşları gecelik daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar.Özelliklede sezeryan olucaksanız çok sık pansuman yapılıyormuş ve pijamayla zor olduğunu söyleniyor.

kısmetse normal doğum düşünüyorum
bende bi tane saten aldım ama hastane de giymeyi düşünmüyorum.Eve geldiğimde temiz temiz kullanırım diye düşündüm.Hastane de giymeye daha sade,gündelik bir gecelik ve pijama aldım.İkiside önden düğmeli.Ancak doğum yapan arkadaşları gecelik daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar.Özelliklede sezeryan olucaksanız çok sık pansuman yapılıyormuş ve pijamayla zor olduğunu söyleniyor.

ben de bir gecelik bir pijama takımı aldım. saten pek kullanışlı olmaz gibi geliyor. tabi alışkanlıklar önemli

ben de saten lohusa takımı almayı düşnüyorum çünkü fotoğraf çekimi olacak hastanede bakımsız görünmek istemiyorum kızımda beni süslü görün ilk fön bile çektiricem :)

Hayır görüntü acısından hastanede saten uygun bence evde Pamuklu giyilebilir sizi ziyarete gelen insanları Pamuklu gecelikler mi karşılayacaksınız. Bence doğru seçim ayrıca saten geceliğiniz naylon içermiyorsa emin olun terletmez hatta daha rahat edersiniz önemli olan kalitesi Pamuklu satenler yaz için ideal

kişisel bir tercih bu aslında. ben de iki takım pijama götürmüştüm. biri loğusa pijamalarından biri normal sıradan önden düğmeli bir takım(bunu hala giyiyorum). pijamayla daha rahat ettim ben. gecelik bana göre değildi. hatta doğumun akşamına pijamayı da atıp doğuma giderken giydiğim kot pantolonumu giydim. kendimi pijamalı gecelikli hasta gibi hissetmek istemedim çünkü.

X