Doğuma Hazırlık Hastane Odası Süsleme Ve Bebek Şekeri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selcuk_betul

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
38
15
Selam kızlar ben İstanbul ümraniyede oturuyorum hastane odası süsleme için organizasyon şirketlerine baktım iki parça tül bir de isim yazmak için en az 400tl istiyorlar. İçinde bebek şekeri vs olan paketler ise 800-1000tl arası değişiyor. Bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım yani bir gün kalacağım hastanede. sezeryan bile olsa iki gün duracak sonra bi işe yaramayacak olan süsler için o kadar para vermek istemiyorum. Bu yüzden herşeyi kendim hazırlamak istiyorum. Malzemeleri nerden alabilirim nasıl birşeyler hazırlayabilirim daha önce yapmış ya da benim gibi düşünüp yapacak olan arkadaşlar bi fikir verirse çok sevinirim.

Selam kızlar ben İstanbul ümraniyede oturuyorum hastane odası süsleme için organizasyon şirketlerine baktım iki parça tül bir de isim yazmak için en az 400tl istiyorlar. İçinde bebek şekeri vs olan paketler ise 800-1000tl arası değişiyor. Bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım yani bir gün kalacağım hastanede. sezeryan bile olsa iki gün duracak sonra bi işe yaramayacak olan süsler için o kadar para vermek istemiyorum. Bu yüzden herşeyi kendim hazırlamak istiyorum. Malzemeleri nerden alabilirim nasıl birşeyler hazırlayabilirim daha önce yapmış ya da benim gibi düşünüp yapacak olan arkadaşlar bi fikir verirse çok sevinirim.
cnm malzemeleri eminönünden temin edebilirsin gayette ucuza maloluyor .. mesela kapıya saracağın tül 7,5 tl kapı süsleri hazır 15 tl ben keçe aldım renk renk kendim yapacağım şekeri de kapı süsünüde ama istersen şekerlerinde hazır olanları var tanesi 0,30 krş olanda var 1 tl olanda var.. mesela ben netten model baktım aşağıda rsmdekini yapacağım.. tüm malzemelere 35 tl verdim eminönü çok ucuz.. lavanta aldım tül aldım kese yapıp lavanta koyacağım içine arkasına silikonla yapıştıracağım istersen şekerde koyabilirsin..

Eklentiler

• 10917266_768261266545190_8143335873568495296_n.jpg
    10917266_768261266545190_8143335873568495296_n.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 7.265
bnm alışveriş yaptığım yerin netten satışıda var cnm burdan da sipariş edebilirsin.. ama gidip gezme imkanın varsa git gez derim çok çeşit var .. http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=9&controller=category

Eminönü bana bayaa uzak ümraniyeden neredeyse 3-4 saat yolda zamanım gidecek buralarda yok mudur ki :KK43: ama belki haftasonu eşimi kandırabilirsem Eminönüne de gidebilirim :KK48: . Bu arada çok tatlı duruyor süs. Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah. :) :)

Eminönü bana bayaa uzak ümraniyeden neredeyse 3-4 saat yolda zamanım gidecek buralarda yok mudur ki :KK43: ama belki haftasonu eşimi kandırabilirsem Eminönüne de gidebilirim :KK48: . Bu arada çok tatlı duruyor süs. Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah. :) :)
amin cnm inşallah cümlemiz için.. o zaman netten sipariş ver cnm aynı malzemeler..

evet canım en mantıklısı eminönü. Bende öyle yaptım cam şişelere bebek şekeri yaptım kendim. Tanesini 4 tl ye satıyorlar. Ben 1.5 tl yi bile bulmadı tanesi. Oda içinde çok hazırlık yapmayacağım. Dediğin gibi kalıcı seylere para vermek istiyorum çünkü. Mesela kapı süsünü yaptırdım 90 tl ye ahşap nasıl olsa bende kalacak diye.

Kapı süsünü de kendim yapmayı düşünüyorum ben güzel videolar gördüm internette bakalım guzel olmazsa ben de yaptiririm ama bi denemek istiyorum :) haftasonu Eminönüne gidip ya da internetten bakip yapmaya baslarim :)

Malzemeleri en ucuz Eminönü'nde ve nette bulabilirsiniz. Ben daha önce küçük mantar tıpalı şişelere kolonya yaptım, etiketli yuvarlak şekerlerden yaptım, organze kese içinde draje şeker yaptım. Bir de hastanedeki bebek beşiği için etek yapmıştım ama doğuma acil gidince kaldı öyle:KK43:

Kapı süsünü hastanede fotoğrafçı veriyordu. Ben bir de takı yastığı yaptım dantelli falan...

Canım eminonu o kadar surmuyor eskiden uskudardaydim bende Ümraniye ye çok yakın oturuyodum. Atla bi otobüse Üsküdar meydanda in bin vapura geç 1 saat surmuyor çok sık gidip geliyodum :) yada bin taksiye çok yazmıyor bizim evden Ümraniye 7 tl falan yaziyodu evden Üsküdar meydan 15 yaziyodu yani 20 ye falan inersin. Bende eminonunden aldım tullerin genelde metresi 1 tl 2 tl falan. Ben halka sekerlerden aldım , lohusa şerbeti için kadeh aldım , şeker hamuru aldım şeker hamuruyla kurabiye yapıcam bide lokum suslucem, kapı süsü nu hastane veriyomus almadım , kadehler plastik onları da otriş ve nazar boncuguyla suslucem şekerleri de Fiyonk aldım eminonunden hazır onlarla :) bide işte cam şişe alıp içine bonibon doldurucam onlarda eminonunde bonibon un kocaman paketi 7 liraydi. etiket yaptım kendim bilgisayarda esim onları çıkarttı işyerinden getirdi :) herseyi yapsan 100 liraya cikarsin eminonunden rahat :)

Canım sakın haftasonu gitme :) aşırı kalabalık hafta içi sabahtan al yanına birini yavaş yavaş sakin sakin oh miss :)

Eşimle yaptığım bebek şekeri tabi resimleri yükleyebilirsem

Eklentiler

• IMG-20150328-WA0001.jpg
    IMG-20150328-WA0001.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 840
Ben ikramliklarla 400 e almiatim elimi sicak silikonla yaktigima degmez yani canim sana nasil fiyat cikarmialar fais sende yapsan ayni orda dogummu yapacan surasini susle burayi susle onla mi ugrascan

valla organizasyon şirketlerine para dökmek boşa bende eminönünde dolaştım annem ve bi ablamla aldık malzemeleri lohusa tacım ve terliğimden ikramlık hediyelik eşimlede kapı süsü aldık ben doguma gırdıgımde kardesım masayı ıkramlarla esımde kapıyı tullerle suslemıstı herkes cok begenmıstı.

Eklentiler

• IMG-20150526-WA0013.jpg
    IMG-20150526-WA0013.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 746
  • IMG-20150526-WA0014.jpg
    IMG-20150526-WA0014.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 769
kızlar internette bi yer var bu süsleme malzemeleri ve bebek şekerinin olduğu bir set hazırlamışlar 90 tl hem de. setin içinde şeker sepeti, 6 m. tül, 50 adet bebek şekeri isim etiketi de yapıyorlar, anneye taç, takı yastığı, kapı süsü, 5 tane balon bulunuyor. fiyatı gayet uygun isteyenler bakabilir ben ordan sipariş vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim yolu problem etme eger arabaniz varsa uskudara kadar arabanizla gidin cok surmez ordanda marmaray a bindin mi hoppp Eminönündesin :)) hem arabayla gitsen park etmek cok buyuk bi sorun

Bence degmez eminonune gitcem bilmem ne hem biz parekende fiyatindan alioruz organizasyoncular toptan fiyattan aliyor ekonomik yerler var

X