Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
Adamın pislik olduğu ortada, soğumuş olmanız gerekirdi.
Soğumadıysanız asıl sorun bu bence.
Hem işinizi niye değiştirecekmişsiniz.
Ya konu o kadar saçma ve gereksiz ki adam istediğini aldığı için değil, sizin kendinizi ona mecbur hissettiğinizi anladığı için girmiş havalara.
Yoksa cinsellik tek seferlik bir şey mi, yine arzulayacak sizi.
Hem de sizinle bir kere yaşadığı için abazana bile bağlayacak.
Mesele sizin duruşunuz, cinselliği yaşamış olmanız değil.
Duygusallığınızın yanı sıra sanırım okb hastalığı da var ki çok takılıyorsunuz.
Belki de gururunuzu inciten yine kendi egonuzdur.
Benimle birlikte oldu ve nasıl benden vazgeçebildi, kötü mü sevişiyorum diye düşünüyor olabilirsiniz.
İnsan psikolojisinin eğitimini almış biri olarak önerim kendinize neden değer verdiğinizi biraz düşünün ve bu saçma konuyu da kapatın.
Şu bir gerçek ki karşıya verdiğiniz üzülen, kandırılan, mağdur kadın elektriği, onun bir tarafını kaldırmaya yönelik elektrik olarak yansıyor.
Şunu da düşünmenizi öneririm, gerçekten iyi sevişiyor mu, evlenseniz sizi mutlu eder mi?
Kendinizi eleştirmeyi bırakın, belki de hiç zevk almadınız hırsınız yüzünden manipüle ediliyorsunuz.
Dini boyutuna da gelirsek hatalar insanlar içindir bu yüzden tövbe etmek var.
Bu hadisi de paylaşmak isterim, tüm çok bilmiş dört başı mamur olduğunu zanneden insanlarımız için.
"Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı." (Müslim, Tevbe, 9)