• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalarım pişmanım çok pişman

Şahsen bekar bi erkek olsam bi sebeple benle ilişkiye giren kadınla evlenmeyi tercih etmezdim hiç özeli adabı kalmamıs ilk gün heyecanı onun önemi nedir yaşayacak olmamanız çok üzücü . ALLAH yardımcınız olsun.
Bi sebeple ilişkiye girmek nedir yav. Ben mesela sizin zihniyetinizde insanlarla hiçbir ilişkiye girmek istemiyorum hatta sizinle aynı havayı solumaktan bile nefret ediyorum

Çok ayrı frekanslardayız beni zerre anladığınızı düşünmüyorum ben başka bi yönden bahsediyorum siz bi kalıba girmissiniz ben adamı zaten savunmuyorum keşke bi yaptırımı olsa neyse ki Allah büyük ama kadının acısından bakıncada bana aykırı geliyor .

ama erkek olsam ben de evlenmem ilk heyecanı yaşadığım biriyle diyen sizsiniz,
evet frekanslarımız çok farklı, ben erkek olsam sevdiğim kadınla evlenirim, evlenmeden önce sonra hiçbir anımıza da özelliği kalmadı artık yeaaa, teslim oldu zaten niye evleneyim demem.

Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!

Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?

Bu bit hata değil inanmış kandırılmışsınız.
Keşke olmasaydı ama oldu.
Hayatın sonu değil dünyanın sonu değil. Çnce psikolojinizi düzeltin.

Pampa lafı size değil başka bir üyeye size 23 yaşında olup boşanma kısmını ayırmıştım sizede açıklamamı yapıyım konular gizli olsaydı bu kısma yazmaz herşeyi içimde yaşardım sadece herşeyi didik yapmamızdan rahatsız oldum olayı farklı aksettiniz soru sormakta özgürdünüz kimse kısıtlayamaz ama siz evli 23 yaşında şöyle böyle falan filan demeniz kafa karıştırıcı
Nesi kafa karistirici? Burda bi suru konunu okuduk, bosanma konusunun ne oldugunu bilmeden boyle bi konuyla karşılaşınca sorulmasi çok olağan.. Bosanma konusu temmuzdaydi, sonra bu adamdan bahsedilen konu, çevrenin evlilik baskısı vs pespese geldi, bir de bu konuda "ilkimdi" dedigin icin kafalar karisti, kimsenin didik didik edip kepaze etme derdi yok.. Kafam karistigi icin aciklama istedim yalnızca..

yanlış ifade ettim sanırım.Bende istedim evet tek taraflı değil ama evleniceğiz sanıyordum tamam bunu açık açık söylemedi ama öyle hissettirdi.
Evlenmeyi bekleseydin. Hiç bi erkek yarın öbür gün sana tekmeyi basıcam demez zaten. Geri dönülmeyecek hata yapmışsın madem. Napalım. Canın sağ olsun. Ne gibi bişey bekliyosun bizden onuda anlamadım.

Kimse seni kandırmamış konu sahibi sen kendin kanmışsın gayette gönüllü kanmışsın ve gayette gereksiz bişey yapmışsın ki pişmansın :KK14: çokmu lazımdı yani ne diyelim şimdi :işsiz:

Ben seni anlıyorum ben de buna benzer bi hata yaptım tam anlamıyla birlikte olmadım ama yine de yaşadığımız seyler oldu ve bende yarıyolda bırakıldım bunları yaşadık dediğimde tek ben yapmaıdm sen de istedin gibi cevapla karşılaşmak gercekten çok onur kırıcı ve o yakınlaşmadan sonra değişti .. sonra benim ailem onu istemedi bu sefer o bana keşke daha fazlasını yapsaydım da bana muhtaç olsaydın o zaman mevbur evlenecektik gibi şeyler söyledi ve ben bu seref yoksununu hala seviyorum bazenleri konuşmaya calışıyo ama o kadar iğrenc seyler konuşuyo ki anlatamam. Sana gelince bence sakın yüzüne bakma sakın iyiki de evlenmemişsin de gerçek yüzünü görmüşsün uzak dur bence.

Konuyu anlamakta zorlandım. Hem ilk oluyor, hem boşanma. Diğer açılan konuyu okuyunca hatırladım konu sahibibi. Boşanma olmadan başka biriyle görüşmek diye konu açmıştı. Orada hataya düşmek istemediğini vs yazmış. Bugün ise sevdim hala da seviyorum beni kullandı vs vs...

Hayatı böyle hızlı yaşarsanız üzülürsünüz. Daha boşanmadan nasıl evlilik düşünüyorsunuz? Tamam boşanma uzun sürdü, aşık oldunuz ve o kişiyle birlikte oldunuz. Ee neresi sorun? Adam demez mi, daha ilkinden boşanmadın hadi evlenelim desem evlenemeyiz bile... Adam evlenmicem dememiş, zorlamamış. Kendiniz istemişsiniz. Daha yaşınız çok genç. Az sabredin. İlla biriyle evlenirsiniz. (evlilik sizin için bu kadar önemliyse)

Adamin gozunun icine bakipda da dahada kendini ezdirme.sana yaptigi muamelenin aynisini onada yap canim istedi yaptim de.seni seven birisiyle evlenince beraketmis falan inan bunlarin hic bi onemi yok.ben evlendgmde vajinismusdm bir ay yapamadk sonra oldu ama hic kan gelmedi.esimde hic sorun etmedi onu.canimin acimasini daha cok onemsedi.seven insan inan bunu sorgulamaz.simdi beni seveni nerden bulacam diyorsundur.benimde hic umudum yoktu ama simdi cok sukur:KK200:

Konu nerden nereye gelmiş. Ben de ilkim deyince bekaret sorunu sanmıştım. Birlikte olmak kadınla erkek için farklı anlamlar içeriyor. Açıkçası bu kadar önemseyen kişilerin daha temkinli davranması gerektiğini düşünüyorum. Sırf birlikte olundu diye beklentiye girmek yanlış.

Sevdiginiz, aşık olduğunuz, hayatinizi o insanla gecirmek istediginiz icin olabilir mi?
Ben esimle evlenmeden once 2 yil beraber yasadim. Ailem de biliyordu(burdan vurmaya çalışmayın diye soyluyorum). E adam yine de benimle evlenmek istedi? Acaba vajinamdan ziyade 'bana' kiymet vermis olabilir mi? Yoksa bu kavramlar size cok mu uzak? Eger oyleyse üzücü bir hayat yasiyorsunuz. Çünkü bizim buralarda erkekler kadınlarla vajinalari icin evlenmiyor. Ataerkil hayat hakkinda eleştiri yapmak size yakismiyor; çünkü ataerkilligi dibine kadar destekleyen zihniyet sizde bolca var.
Ataerkil bi yapıyı asla desteklemıyorum yazılarımı kelime kelime seçerek değil tam okursanız daha net anlayabilirsiniz maalesef toplumda hala böyle bi durum var ve yine maalesef ki erkeğe bi yaptırım olmuyor olan kadına oluyor sadece. Bunu belirttim..ben burda zıt düşünceye karşı kalkipta sen nasıl böyle bişey yaparsın böyle saçma şey mi olur gibi bi konuşma yapmıyorum bu benim düşüncem şeklinde konuşuyorum tıpkı sizdeki gibi.bi yerden vurma çabamda asla yok kişilerin mutsuzluğundan açik arayacak deilim bana bişey katmaz .üzücü hayat yaşıyorsunuz demissiniz 5 dk sonrasını bilemem hayat ne getirir ama şu anda evliyim mutluyum sizinde mutluluğunuz daim olsun :KK66:

Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!

Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
Adamın pislik olduğu ortada, soğumuş olmanız gerekirdi.
Soğumadıysanız asıl sorun bu bence.
Hem işinizi niye değiştirecekmişsiniz.

Ya konu o kadar saçma ve gereksiz ki adam istediğini aldığı için değil, sizin kendinizi ona mecbur hissettiğinizi anladığı için girmiş havalara.
Yoksa cinsellik tek seferlik bir şey mi, yine arzulayacak sizi.
Hem de sizinle bir kere yaşadığı için abazana bile bağlayacak.
Mesele sizin duruşunuz, cinselliği yaşamış olmanız değil.
Duygusallığınızın yanı sıra sanırım okb hastalığı da var ki çok takılıyorsunuz.

Belki de gururunuzu inciten yine kendi egonuzdur.
Benimle birlikte oldu ve nasıl benden vazgeçebildi, kötü mü sevişiyorum diye düşünüyor olabilirsiniz.
İnsan psikolojisinin eğitimini almış biri olarak önerim kendinize neden değer verdiğinizi biraz düşünün ve bu saçma konuyu da kapatın.
Şu bir gerçek ki karşıya verdiğiniz üzülen, kandırılan, mağdur kadın elektriği, onun bir tarafını kaldırmaya yönelik elektrik olarak yansıyor.

Şunu da düşünmenizi öneririm, gerçekten iyi sevişiyor mu, evlenseniz sizi mutlu eder mi?
Kendinizi eleştirmeyi bırakın, belki de hiç zevk almadınız hırsınız yüzünden manipüle ediliyorsunuz.

Dini boyutuna da gelirsek hatalar insanlar içindir bu yüzden tövbe etmek var.
Bu hadisi de paylaşmak isterim, tüm çok bilmiş dört başı mamur olduğunu zanneden insanlarımız için.
"Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı." (Müslim, Tevbe, 9)

Ama sizin bosanma davaniz devam ediyor bildiğim kadarıyla.
1 ay önce konu açıp, eşimi unutamıyorum yazmışsınız.
Geçen haftaki konuda, bosanma davası bitmeden talipleri değerlendirmek istiyorum yazmışsınız.
Ben size yüklenmek istemiyorum ama psikolojiniz iyi değil belli ki. Lütfen profesyonel bi destek alın

Bu bir hata değil öncelikle bunu bilin.
Ikinci diyeceğimde bu kızlık zarı denilen şey bazı hayvanlarda da var. Sadece kadına yüklenen birşey degil. Buradan bile yola çıkarak bir parçaya takılmamak gerek.

Hayat devam ediyor ve siz şuan yaşadığınız şeyi berbat diye nitelendiriyoraunuz. Ama değil rabbim belkide daha iyilerini çikaracakk karşına. Dua et ve hayatını yaşa. Olan oldu ve siz dim dik durun.
Sizi hergün görüyormuş. Siz kendinize güvendikçe bırakın o sizin kaybettiğine üzülsün.

Hata değil tecrübe.. Bu seni olduğundan daha olgun yapacak ve şuan kendini hiç olmadığın kadar İyi tanıyor ve ne istediğini biliyorsun.. Hatayı kendinde aramayı bırak bence.. İçini ferah tutmaya çalış, sadece kendine odaklan, şımart kendini, değerli olduğunu unutma..

Back
X