- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
Bu hata değil canım benim sakın öyle düşünme, tecrübe canım, hayat işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu akılla alakalı birşey değil sevgiye aç sevmek sevilmek istiyen herkez 2 çift güzel lafa inanır ama günümüzde anana babana bile güven kalmazken ben gereksiz birine kandım siz çok zekiyseniz başınıza gelince kanmazsınız olur biter.
Ben seni anlıyorum ben de buna benzer bi hata yaptım tam anlamıyla birlikte olmadım ama yine de yaşadığımız seyler oldu ve bende yarıyolda bırakıldım bunları yaşadık dediğimde tek ben yapmaıdm sen de istedin gibi cevapla karşılaşmak gercekten çok onur kırıcı ve o yakınlaşmadan sonra değişti .. sonra benim ailem onu istemedi bu sefer o bana keşke daha fazlasını yapsaydım da bana muhtaç olsaydın o zaman mevbur evlenecektik gibi şeyler söyledi ve ben bu seref yoksununu hala seviyorum bazenleri konuşmaya calışıyo ama o kadar iğrenc seyler konuşuyo ki anlatamam. Sana gelince bence sakın yüzüne bakma sakın iyiki de evlenmemişsin de gerçek yüzünü görmüşsün uzak dur bence.
Valla bakire olmuyan biriyle kim evlenicekki daha .ailene söyle mecbur evlensin .
Yapıcaq bir şey yok .artık olan olmuş hayatəna davam et .Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
iki damla kan mi derken ..?o iki damla kan dediginiz .. Neyse degmezYani sizin için her şey 2 damla kan mı

Niye bizi kekliyorsun konu sahibi, ilk deneyimimdi falan, ayrılma aşamasındaymışsın,bence sen kk ile kafa bulmaya geldin.
Birisiyle sevişmek sizi eksik biri yapmaz kötü biride yapmaz.keşke olmasaydı ama olmuş.önce bunu bi kabullenin kendinizi kullanılmış kandırılmış hissetmeyin kendi kendinizi böyle dolduruşa getirmeyin.bu sizi üzmekten başka bi işe yaramaz.hayat tecrübesi olarak görün.önünüze bakın onuda adam yerine koyup gözünün içine falan bakmayın
iki damla kan mi derken ..?o iki damla kan dediginiz .. Neyse degmez
Dimi?Kadinlarin yer aldigi su forumda bile boyle zihniyetler varken konu sahibine nasil akil verebiliriz ki. Erkekler yapinca iyi kadin yapinca ortada kalirmis.
Zihniyetiniz batsin![]()
sizi anlatmaya deger gormedimAnlatın ?
Dimi?
İkisi de istemiş yaşamış.
Tecavüz etmemiş ki?
Kadın da zevk almışsa, kadın da kullanmış olmuyor mu adamı?
Yaptığının arkasında dimdik duramayan kadından da erkekten de nefret ederim.
Ayrıca konu sahibi asıl sen insanları kandırmaya çalışıyorsun.
Burada ilkimdi deyip, resmen sanki bakireliğin peşine düşmüş masum kız imajı çizmişsin ki millet sana teselli versin. Yorumlar da o yönde olmuş hep.
Daha boşanmadan adamla beraber oluyorsun, e zaten bakire de değilsin.
Adam da sevişmek istedik seviştik diye bakıyordur.
Bakmış sen adamı darlayacan, direkt demiş evlenmem diye. İyi de yapmış.
Hiç boşuna ilkimdi beni kandırdı ayaklarına gerek yok.
İhtiyaç duydunuz seviştiniz. Sonra herkes yoluna.