Hatay'da bir anne 2 çocuğunu boğarak öldürdü

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.758
Hatay Samandağ'da, cinnet getiren 26 yaşındaki Serpil T., 1 yaşındaki oğlu Oktay ile 1 aylık kızı Narinnur’u boğarak öldürdü.

Dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren Serpil T., pazarcı esnafı eşi Celal T. evde olmadığı sırada çocukları Oktay ile Narinnur’u önce dövdü, sonra da boğarak öldürdü. İhbar üzerine eve gelen polis, Serpil T.yi gözaltına aldı.

PROBLEMLERİ YOKTU
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Oktay ve Narinnur’un cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olay sırasında baba Celal T.nin İskenderun’da olduğu belirtildi. Çocukların amcası Hayrettin T., olayın neden kaynaklandığını bilmediklerini belirterek, "Adli tıpta yapılacak işlemler sonrası belli olacak. Kardeşim ile aralarında herhangi bir problemleri yoktu. Kardeşim çalıştığı için maddi problemleri de yoktu" diye konuştu.

http://www.ensonhaber.com/hatayda-bir-anne-2-cocugunu-bogarak-oldurdu-2015-03-23.html

kadinin en kucuk cocugu bir aylikmis acaba dogum sonrasi depresyonu mu yasiyordu ki nette bu depresyonla ilgili kadini cocugunu balkondan atabilecek kadar şiddete yoneltebilir yaziyirdu

Ben direk lohusa depresyonundan şüphelendim birde ard,arda 2 küçük çocuk kolay değil birde maddi yetersizlik varsa zor tabi

Ben direk lohusa depresyonundan şüphelendim birde ard,arda 2 küçük çocuk kolay değil birde maddi yetersizlik varsa zor tabi

Anaaam Allah im sen yardım et aklimiza mukayyet ol benimde bebeklerim peşi peşine oldu zor ama kim kıyar yavrusuna kim yaa ne biliyim boyle okudukça deli oluyom az birşey bagirsam ogun tek içten gulusum olmuyor evlat ya evlat yavru canından can kanından kan sen buyuksun Allah im..

bu olayları yaşayan insanların psikolojik gerçekten problemleri var bence sağlıklı bir insan nasıl kıyabilir

X