Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 23 haftalık gebeyim teyzesi :) Allah izin verirse haziran ayının sonunda gelecek paşa :)Ohh maşallah:)) ne kadar lık bebeginizz:)
Hic merak etme... Allah büyük.. Dua et duanın sonu selamettir inşallah canm benim.. Bende daha bilmyrm doktorumuz bile belli değil daha...Benimde gonlumde neler geciyo ama alamiyorum yuregi agzinda hamilelerdenim biraz sikintili gebeligim miyomla kanamali gebelik geciriyorum insalla benimde birgun biseler alacak burda paylascak umudum olur allh sag salim kucahimiza almalar buyutmeler nasip etsin
Aynen canimm... Bende 1 buçuk senedr beklemekteymm.. Rabbimin izznii ile bi avazda dogurcagz inşallah:)Bende daha cok yeni ve yolun basındayım ama 3 yıllık bi bekleme sonucu anne olunca herşeyi hemen almak istiyorum bu heyecan bastırılmaz bişeymiş
İnsallah canım allah bizi ve bebeklerimiz korusunA
Aynen canimm... Bende 1 buçuk senedr beklemekteymm.. Rabbimin izznii ile bi avazda dogurcagz inşallah:)
Benim adetime gore 8 hafta 5 günlük olması gerek ama benim kanda falan çıkmadı gecen hafta adet söktürücü hap falan verdi kullanım folic asidi falan kullanyrm hala folic asidi ama hamile deglm diye kesin verdydi adet söktürücü allaha şükür o hpta hamilelerde etkisni gstrmyrmus..doktrin dun demessne gore 1.5 aylikSagol arkadasim insaa mutlu sona kavusuruz sen kadarlik gebesin
Amn inşallah cnmmmİnsallah canım allah bizi ve bebeklerimiz korusun
Hadi hayrlsyla inşaallah kucağına alrsn arkadsmm :) benimde yarn ultrason randevm var inşallah goreblrzz keseyii dua edin...kalp atislarnida duyarZ.. Bugün bende baktm birkaç şeye ama daha çok erken diye hep kendi geri cektimmm(benim 3. gebeliğim ama nasip olursa ilk bebeğim olacak. o yüzde alışveriş için bayaa bi bekledim. şimdi sadece büyük eşyalarımız kaldı. beşik, araba, halı,kanguru. ve şampuan gibi kozmetikler kaldı
Hadi hayrlsyla inşaallah kucağına alrsn arkadsmm :) benimde yarn ultrason randevm var inşallah goreblrzz keseyii dua edin...kalp atislarnida duyarZ.. Bugün bende baktm birkaç şeye ama daha çok erken diye hep kendi geri cektimmm(