- 7 Mart 2019
- 2.951
- 1.464
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözaltıma dolgu yaptırdım yetmedi kapanmadı torba bi işe yaramadı bir tüp sadece biraz toparlar tam olarak yok etmez dedi orta yüzde de kaslarım erimiş çok fark etmez dedi ve etmedi de göz kapağına da plaxer lazer yaptırcam ama şuan bütçem müsait değil o yüzden kendim yapabileceğim bişeyler arıyorumestetiik benim de genetik olarak gözlerim düsük doğum yaptıktan sonra botox yaptırıcam
Teşekkür ederim valla ameliyatsız bi çözüm arıyorum da hem torba var hem göz kapaklarım düşük çok yaşlı yorgun gösteriyorgözleriniz ne güzelmiş. valla bende de torbalar var. ameliyat olucam başka çare yok
bende de var. insanlar yorgun musun diye soruyor. can sıkıcıTeşekkür ederim valla ameliyatsız bi çözüm arıyorum da hem torba var hem göz kapaklarım düşük çok yaşlı yorgun gösteriyor
Göz kapagin bence çok düşük değil bu arada erken bence yaptiracaksan. Göz altı içinde soğuk uygulamaları dene erken yat erken kalk su iç. Ekrana çok bakma bak nasıl değişiyorGöz kapagım çok düşük altında da çok torbalanma oldu toparlanır mı çok yorgun ve yaşlı görünüyorum fotoda belli değil ama gözaltım çok torbalı
Yüz yogası (genel yüz) yapıp faydasını gören var mı
Burnumu yaptırmayı düşünüyorum o zaman ikisini birlikte yaptırabilirimGöz kapağı estetiği yaptırabilirsin annem yaptırdı çok memnun kaldı..benimde düşük baya baya düşük hatta bende düşünüyorum
saydıklarının hepsini yapmıyorum soğuk uygulamayı yapıyım diyorum en azından ama istikrarlı değilim çabalıycamGöz kapagin bence çok düşük değil bu arada erken bence yaptiracaksan. Göz altı içinde soğuk uygulamaları dene erken yat erken kalk su iç. Ekrana çok bakma bak nasıl değişiyor
Genetikte olabilir kendini hor kullanmaktan da olabilir burun yaptırınca daha cökmüs bir görüntü oluyor göz altında onu diyim ama yaptırBurnumu yaptırmayı düşünüyorum o zaman ikisini birlikte yaptırabilirim
saydıklarının hepsini yapmıyorum soğuk uygulamayı yapıyım diyorum en azından ama istikrarlı değilim çabalıycam
Vardiyalı çalışıyorm devamlı gece mesaim oluyo o zamandan beri var öncesini hatırlamıyorum çok artık bi de çocuk var uykusuz geceler su da pek içmiyorm bence hor kullanmaktanGenetikte olabilir kendini hor kullanmaktan da olabilir burun yaptırınca daha cökmüs bir görüntü oluyor göz altında onu diyim ama yaptır
Vala normal bir durum çoğu insan ztn ekran süresi yüksek olduğundan göz altları mahvoluyor benimde öyleVardiyalı çalışıyorm devamlı gece mesaim oluyo o zamandan beri var öncesini hatırlamıyorum çok artık bi de çocuk var uykusuz geceler su da pek içmiyorm bence hor kullanmaktan